Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Το παλιότερο κόλπο mind-control

Το σημαντικότερο κόλπο όλων εκείνων που προσπαθούν να ελέγξουν την ανθρωπότητα από το παρασκήνιο είναι το παλιό κόλπο του «πες-πες».Ο δρ. Γιόζεφ Γκέμπελς, ο άνθρωπος που τα ψέματά του πίστεψε ένας ολόκληρος λαός εκατομμυρίων, ο μέγας αυτός δάσκαλος του ψέματος και άρχοντας της φημολογίας, ο πραγματικός μάγος που έπαιζε στα δάχτυλα τη μαγική τέχνη της δημιουργίας και του χειρισμού των «νοητικών οντοτήτων», των memes, το έλεγε ξεκάθαρα:


«Η πιο ευφυής τεχνική προπαγάνδας δεν θα έχει επιτυχία εκτός κι αν υπακούει συνέχεια σε μια βασική αρχή: Πρέπει να περιορίζεται σε λίγες, στοιχειώδεις ιδέες και να τις επαναλαμβάνει ξανά και ξανά».Πόσα πράγματα πιστέψαμε ότι είναι αναντίρρητες αλήθειες, επειδή μας τα είπαν ξανά και ξανά… σκεφτείτε τα.


Όλες μας σχεδόν οι πεποιθήσεις είναι προϊόντα επανάληψης και όχι έρευνας ή προβληματισμού…Πιστεύετε π.χ. στην παντοδυναμία των Μασόνων; Το ψάξατε; Μάλλον όχι, απλώς το ακούσατε από «πολλές πηγές» και κάποια στιγμή αρχίσατε να το επαναλαμβάνετε και εσείς.Είστε δηλαδή κι εσείς μια αξιόπιστη «πηγή»;Πιστεύετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τα μυστικά της τηλεπάθειας και της τηλεκίνησης και όλων αυτών των θαυμαστών ικανοτήτων που υποτίθεται ότι κάποιοι κατέχουν; Το ψάξατε; Μάλλον όχι, το ακούσατε απλώς από «πολλές πηγές».


Και όπως είπαμε, προφανώς είστε και εσείς μια τέτοια πηγή…Πιστεύετε ότι «τα πάντα δουλεύουν με μέσον»; Το ψάξατε; Όχι, απλώς το ακούσατε από πολλές πηγές και το επαναλάβατε… και στο τέλος αρχίσατε να ψάχνετε και εσείς για μέσον.Ο Ρόμπερτ Άντον Γουίλσον βελτίωσε το ρητό του Γκέμπελς και το έκανε «Ό,τι σου λέω τρεις φορές είναι αλήθεια».Γιατί λέω «βελτίωσε»; Γιατί πραγματικά πλησίασε με αυτό πολύ καλύτερα το τι συμβαίνει πραγματικά, τουλάχιστον για την εποχή που το είπε, στις αρχές της δεκαετίας του 1970 (θα εξηγήσω παρακάτω γιατί το περιορίζω στην εποχή εκείνη).Ο Γουίλσον με αυτό το ρητό αναφέρεται στη δύναμη της φημολογίας. Και ήξερε ότι δεν χρειάζεται ολόκληρο «υπουργείο προπαγάνδας» για να κατασκευάσεις έναν νοητικό ιό.


Φτάνει να κατασκευάσεις έξυπνα αυτό τον ιό και να τον «φυτέψεις» στα σωστά σημεία, χρησιμοποιώντας, ει δυνατόν, «γόνιμο έδαφος». Αν ο νοητικός ιός είναι καλοφτιαγμένος, φτάνουν 3 φορές να τον πεις, δεν χρειάζονται 1003, και κάποιοι ανόητοι θα τον πιστέψουν και θα αρχίσουν να τον διαδίδουν από μόνοι τους…Σκεφτείτε τα διάφορα ψέματα που έχουν φυτευθεί στο μυαλό μας, εκμεταλλευόμενα το γόνιμο έδαφος των αναγκών μας, των ελπίδων μας, της ανοησίας μας, της έλλειψης ενημέρωσης και γνώσης…Θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενα κείμενα που θα αναρτήσω εδώ για όλα αυτά.Σ’ αυτό το κειμενάκι όμως θέλω να πω ότι βλέπω με μεγάλη μου χαρά, πώς όλα αυτά μοιάζουν να φτάνουν σε ένα τέλος.


Το μαγικό κολπάκι του «πες-πες» αρχίζει πλέον να μην πιάνει και πολλές από τις νοητικές οντότητες που μας παγίδευαν επί πολλά χρόνια αρχίζουν να πεθαίνουν.Πεθαίνουν άραγε εξαιτίας του υπερπληθυσμού τους;Ή μήπως εξαιτίας του νέου κυνισμού και της ιδεολογικής απομυθοποίησης που συμβαίνει στην εποχή μας;Ή μήπως γιατί καμιά φήμη δεν μπορεί να επιβιώσει όταν περνά από τα «40 κύματα» της υπερ-πληροφοριακής μας εποχής, στην οποία σχεδόν τα πάντα μπορούν εύκολα να διαψευστούν ή να επιβεβαιωθούν;Όλα αυτά ισχύουν εξίσου. Όμως σημασία έχει ότι πεθαίνουν.


Πεθαίνουν οι νοητικοί ιοί όπως η παντοδυναμία διάφορων παράξενων οργανώσεων, πεθαίνουν τα μεταφυσικά ψέματα που υποτίθεται ότι δίνουν ισχύ σε διάφορες επικίνδυνες και βασισμένες στο γκεμπελικό δόγμα πολιτικές πεποιθήσεις όπως ο ρατσισμός και ο εθνικισμός, πεθαίνουν οι «πολιτικά ορθές» και υποτίθεται «επιστημονικές» ανοησίες που εξυπηρετούσαν συμφέροντα εταιρειών και κυβερνήσεων.Και αν δεν πεθαίνουν μόνα τους, πεθαίνουν γιατί μπαίνουν στο στόχαστρο πολλών ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να «απεντομώσουν» το ανθρώπινο μυαλό…

antidogma.gr

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: