Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ρε τι κάνει το 3%...


Δεν ξέρω εάν υπέπεσε στην αντίληψή σας, αλλά οι "συνιστώσες" του Σύριζα εξαφανίστηκαν ή τις "εξαφάνισαν". Που είναι οι "κορώνες" για τους λαθρομετανάστες και τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας"; Οι "αντιρατσιστικές δράσεις"; Που είναι ο Αλαβάνος που συνέκρινε τα γκαζάκια και τις κουκούλες με τη βία (ή μήπως βια) του Εθνικού Ύμνου; Που είναι η κακομοίρα Κ. Κούνεβα ή η "αγωνίστρια" δασκάλα Σ. Πρωτονοτάριου; Που είναι ο "αντιρατσιστής" Γιαννόπουλος, ο θυρωρός του Εφετείου Κούρκουλος, η Λεγάκη, η Κούρτοβικ και η παρέα τους; Που είναι η Οικολογική Παρέμβαση;

Είδατε τι κάνει ο αγώνας για το 3%. Όλα κι όλους τα εξαφανίζει! Άσπρος σίφουνας AZAX! Μέχρι κι ο αντι-τηλεοπτικός Αλαβάνος εξαφανίστηκε και ξανα-θυμήθηκαν το πρόσωπο που "πουλάει". O cool Alexis! Ο οποίος, για να είμαστε δίκαιοι έκανε καλή εμφάνιση στην τηλεμαχία σε σχέση με τα υπόλοιπα "ερείπια". Και το πιο υπέροχο; Οι νεροκουβαλητές πασόκοι blogger του Γιωργάκη ξέροντας ότι η μη είσοδος του Σύριζα στη Βουλή σημαίνει πιθανά αυτοδυναμία τους κατηγορούν για εθνικόφρωνες πατριδοκάπηλους!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε!

Τα ίδια κι οι Οικολόγοι. Πάει ο Τρεμόπουλος.... Εξαφανίστηκε. Άλλωστε τον βάραιναν πολλά. "Μακεδονικό Λεξικό" παρέα με Βοσκόπουλο, Τριαρίδη, Ουράνιο Τόξο. Ενώ ο Χρυσόγελος, ε; Άφθαρτος! Μόνο οικολόγος! Βέβαια, "θέλει ο (οικολόγος) να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει". Και δεν αναφέρομαι σε κάτι αφηρημένο, αλλά σε δηλώσεις του πριν γίνει "αρχηγός" και προκηρυχθούν εκλογές.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Γοργίας Λαρισαίος, όχι ο Λεοντίνος είπε...

Μακάρι να πάρουν τον πούλο που δώσαν στην κοινωνία όταν την δυναμίτιζαν......
Οι αλήτες, το διεθνιστικό κοπριταριό, οι απάτριδες "δήθεν" δημοκράτες της διχτατορίας του προλεταριάτου και οχτροί του κοινοβουλευτισμού έστω και κουτσού.