Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Εγκάρδια υποδοχή των Γκρίζων Λύκων με προφανείς ψηφοθηρικούς στόχους από τους Έλληνες "άρχοντες" της Θράκης.

Οι Γκρίζοι Λύκοι δεν θα μπορούσαν να μην περάσουν από τα γραφεία της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης", η οποία είναι γνωστή για την ανθελληνική της δράση.

Χατζηοσμάν-Μαντατζί

Επιπλέον φαίνεται πως το "ιδεολογικοπολιτικό χάσμα" γεφυρώνεται μπροστά σε άλλα συμφέροντα μιας και από τους πρώτους που έτρεξαν να υποδεχτούν τους γκρίζους λύκους ήταν οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζι και Αχμέτ Χατζηοσμάν σε Ξάνθη και Ροδόπη αντίστοιχα. Το εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια λογική φαίνεται να υιοθέτησαν και οι Έλληνες άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι υποδέχτηκαν στα γραφεία τους μέλη των "Γκρίζων Λύκων".



Ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης , ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτριος Σταμάτηςκαι ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτριος Κοτσάκης (φωτο3) έσπευσαν να συναντήσουν τους "επίσημους" προσκεκλημένους αδιαφορώντας για τις ανθελληνικές θέσεις που εκφράζουν, με μόνο σκεπτικό, όπως αναφέρουν πολίτες της Κομοτηνής, τις ψήφους των μουσουλμάνων της Θράκης.

Όπως σημειώνει το "Πρώτο Θέμα", (αρ. φυλ. 177 σελ. 36-37) ακολουθώντας την πάγια τακτική του τουρκικού κράτους, οι γκρίζοι λύκοι αγνόησαν τους νόμιμους από την Ελληνική Πολιτεία μουφτήδες προτιμώντας να συνομιλήσουν μόνο με τους ψευδομουφτήδες.


Με αυτό το τρόπο ο Ιμπραήμ Σερίφ της Κομοτηνής και ο Αχμέτ Μετέ, ψευδομουφτής Ξάνθης, ο οποίος συνηθίζει να αποκαλεί τους Έλληνες "γκιαούρηδες", πήραν τα εύσημα από το τουρκικό κράτος.

Χειραγώγηση



Το γεγονός όμως είναι πως η επίσκεψη των οκτώ Τούρκων βουλευτών έγινε δύο μόλις μέρες ύστερα από αυτή του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα Ογούζ Τσελικόλ.

Το μπαράζ των επίσημων τουρκικών εμφανίσεων στην περιοχή κάνει πολλούς να θεωρούν πως η μειονότητα βρίσκεται σε περίοδο διεργασιών και ζυμώσεων.

Διπλωματικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η Τουρκία επιχειρεί να χειραγωγήσει πλήρως τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης ώστε να τους χρησιμοποιεί όχι μόνο ως μέσο πίεσης για την άσκηση εξωτερικής πολιτικής αλλά και για την επίτευξη συνδιοίκησης της περιοχής.

Ενδεικτικές άλλωστε ήταν και οι τοποθετήσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του, ο οποίος προέτρεπε τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες να καταφεύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ώστε να αποκτήσουν τουρκική ταυτότητα.

Ακόμα πιο ενδεικτικό είναι και το άρθρο του ψευδομουφτή Ξάνθης Μετέ σε τουρκόφωνη εφημερίδα που ανέφερε ότι "ένα άλλο θέμα που θέλω να θίξω είναι η επίσκεψη στη Δυτική Θράκη τις προηγούμενες μέρες του πρεσβευτή της μητέρας πατρίδας μου κ. Οζούγ Τσελικιόλ.

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε για όλη την τουρκομουσουλμανική κοινότητα της Δυτικής Θράκης αφορμή μεγάλης ενθάρρυνσης και υπερηφάνειας. Πέραν αυτού, αυτή η επίσκεψη αποτέλεσε μια πολύ καλή απάντηση σε αυτούς που προσπαθούν να μας κολλήσουν άλλες ταυτότητες όπως "Βούλγαροι" ή "Έλληνες". Ευχαριστώντας τον πρέσβη μας για την επίσκεψή του αυτή θέλουμε να δηλώσουμε πως ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό να τον ξαναδούμε ανάμεσά μας..."


Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE

Δεν υπάρχουν σχόλια: