Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους νεοσύλλεκτους σε ..."ανυπακοή"


"ΑΙΣΧΟΣ".!!!
Μόνο αυτή η λέξη αρμόζει στη νέα ανθελληνική "πρωτοβουλία" του ΣΥΡΙΖΑ, όργανα του οποίου στήθηκαν έξω από τα στρατόπεδα της χώρας, πρωί πρωί και Κυριακάτικα, προκειμένου με ...φυλλάδια, να "ενημερώσουν" τους νεοσύλλεκτους που κατατάσσονται αυτές τις μέρες για τα δικαιώματά τους, αλλά και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την στρατιωτική θητεία.
Παρά την έντονη αντίδραση των Αξιωματικών των στρατοπέδων, τα ...όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν προκλητικά το ...προσηλυτιστικό τους έργο.
Το ..."φυλλάδιο" είχε τον τίτλο "μην ψαρώνεις", ενώ στο κείμενο των ...στρατευμένων νέων του ...προδευτικού ΣΥΡΙΖΑ, περιέχονταν και "σαφείς οδηγίες προς ...στρατολογημένους".
"...Φίλοι φαντάροι, το στρατιωτικό δόγμα έχει πλέον αλλάξει για τη χώρα μας και από αμυντικό που ήταν έως τώρα κατάντησε αποτρεπετικό, για να μπορεί να αντιμετωπισθεί με αυτό τον τρόπο η ...(λαθρο)μετανάστευση. Ο σημερινός σκοπός και στόχος του στρατεύματος είναι η δαπανηρή αγορά των εξοπλισμών για την καταστολή των διαδηλώσεων, η διαφθορά και η αδιαφάνεια με τα ρουσφέτια και τους θανάτους φαντάρων, και ότι χωρίς μείωση των στρατοπέδων, η μείωση της θητείας σημαίνει εντατικοποίηση..."
Ακόμα αναφέρονται στην τεχνητή διάκριση σε παλιούς και νέους φαντάρους από τους αξιωματικούς προτρέποντάς τους ώστε να μην δεχθούν την εξουσία κανενός '"παλιού" πάνω τους και, κυρίως, "να μην την ...ασκήσουν".

Τέλος, οι ...στρατευμένες νέες/οι του ...προοδευτικού ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποιούν αναλυτικά τα ...δικαιώματα των στρατευμένων πολιτών για το "...θέμα συνείδησης και λειτουργίας του στρατού...", καλώντας τους εμμέσως σε ...ανυπακοή, ενώ δημοσιεύουν και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για "...ελεύθερο συνδικαλισμό στους φαντάρους, συνταγματική απαγόρευση της εξόδου στρατευμάτων από την χώρα, εξάμηνη θητεία, διάλυση του ΝΑΤΟ, αλλαγή της διαδικασίας για την διαπίστωση της αντίρρησης συνείδησης και υπολογισμό της θητείας ως συντάξιμου χρόνου..."

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: