Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Αρνούνται ακόμη και οι κατασκευαστές να κάνουν το εμβόλιο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ερευνητή δημοσιογράφου Wayne Madsen στο RT, ακόμη και επιστήμονες που συντέλεσαν στην παραγωγή του εμβολίου λένε ξεκάθαρα πως δεν έχουν σκοπό να το κάνουν οι ίδιοι και συμβουλεύουν τους φίλους και τις οικογένειες τους να το αρνηθούν επίσης.
Εν τω μεταξύ αναφέρθηκε πως κτηνίατροι βρήκαν ίχνη ιού γρίπης των χοίρων σε πτηνά. Ανιχνεύτηκαν, όπως δήλωσαν σε γαλοπούλες σε φάρμες της Χιλής.

Η "γρίπη των χοίρων" μέχρι τώρα μοιάζει να είναι μεν ιδιαίτερα μεταδοτική, αλλά δεν αποτελεί αιτία θνητότητας σε βαθμό μεγαλύτερο της κοινής γρίπης. Επιστήμονες όμως εκφράζουν το φόβο, πως μπορεί να δημιουργηθεί σύνθεση αυτής με τη γρίπη των πτηνών, η οποία είναι μεν επικίνδυνη, αλλά όχι τόσο μεταδοτική...

Τι να θέλουν να πουν άραγε με τούτα... δείτε και το σχετικό βίντεο:



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: