Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Η Αγγλία επαναφέρει το θέμα των Τσάμηδων...

Θα χτυπήσουν

οικονομικούς στόχους!!!


"Ανεπίλυτο παραμένει το θέμα των Τσάμηδων για την Ελλάδα ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να χτυπήσουν οικονομικούς στόχους στη χώρα", αναφέρει έκθεση που εξέδωσε πρόσφατα η Βρετανική Ακαδημία Πολέμου και αφορά την κατάσταση στα Βαλκάνια.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά δύο φορές στο ζήτημα των "Τσάμηδων" και προβληματίζεται για το πως θα αντιδράσουν ΝΑΤΟ και Ε.Ε. εάν αυτό μετατραπεί σε σύγκρουση! Επιπλέον, στην έκθεση αναφέρεται ψευδώς ότι η Ελλάδα άσκησε βέτο κατά την πρόσφατη ένταξη της Αλβανίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία!

Συντάκτης της έκθεσης είναι ο γνωστός καθηγητής της Βρετανικής Ακαδημίας και μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Εξωτερικής Πολιτικής James Pettifer.


Οι φήμες περί δημιουργίας «Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς» (Ushtria Clirimtare e Camerise/UCC) το 1999, επιβεβαιωθήκαν από αναφορές της ΕΥΠ που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτές, έχουν σχηματιστεί ολιγομελείς πυρήνες (ομάδες των 5 ή 10 ατόμων) κυρίως στη βόρειο Ελλάδα, με σκοπό τη διεξαγωγή ανταρτοπόλεμου και δολιοφθορών, συνολικής δύναμης 150 ανδρών. Ο οπλισμός τους φυλάσσεται σε κρύπτες που βρίσκονται διασπαρμένες σε όλη την ελληνική επικράτεια (και προέρχεται από τις μονάδες του Αλβανικού Στρατού που λεηλατήθηκαν το 1997) ενώ βασική δεξαμενή στρατολόγησης θεωρούνται φανατικοί Αλβανοί που διαμένουν παράνομα στην Ελλάδα. Το φθινόπωρο του 2005 ζητήθηκε μάλιστα η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους συγκεκριμένους Αλβανούς "μετανάστες" καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι εμπλέκονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις και εγκληματικές δραστηριότητες. Τα σενάρια που εμφανίστηκαν στο διεθνή Τύπο και ήθελαν τον UCC να αναλαμβάνει δράση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποτέλεσαν το αποκορύφωμα της μαύρης προπαγάνδας περί «καταπίεσης των Τσάμηδων». Το έγκριτο γερμανικό Spiegel είχε δημοσιεύσει μάλιστα στις 10.11.2003 άρθρο με τίτλο "Η Εξέγερση των Σκιπετάρων" το οποίο κινδυνολογούσε για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα των Αλβανών στην Ελλάδα.

Σχετικό δημοσίευμα: Η Αλβανία ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας των Βαλκανίων

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: