Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ "ΔΕΙΧΝΕΙ" ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ "ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ".

Η έκθεση της επιτροπής Γκόλντστοουν του ΟΗΕ που κάνει λόγο για εγκλήματα πολέμου τα οποία διέπραξαν Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι στη Γάζα τον περασμένο χειμώνα, "επικεντρώνεται με συντριπτικό τρόπο στις ενέργειες του Ισραήλ", ανέφερε ένας αξιωματούχος της αμερικανικής διπλωματίας.

Αν και «η έκθεση αφορά και τα δύο μέρη της σύγκρουσης, επικεντρώνεται με συντριπτικό τρόπο στις ενέργειες του Ισραήλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίαν Κέλι.

Έκανε επίσης λόγο για μονομερή συμπεράσματα όσον αφορά στις ενέργειες του ισραηλινού στρατού, τη στιγμή που «οι λυπηρές ενέργειες της Χαμάς» δεν αποτέλεσαν αντικείμενο στην έκθεση παρά μόνο σε «γενικές και άτολμες» παρατηρήσεις.

Ωστόσο, ο Κέλι κάλεσε το Ισραήλ να διεξαγάγει έρευνα για τις ενέργειες του στρατού του.

ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ : «Γνωρίζουμε πως το Ισραήλ έχει δημοκρατικούς θεσμούς για να διερευνήσουν αυτές τις καταχρήσεις και να διώξουν» τους δράστες τους, σημείωσε και πρόσθεσε ΚΑΝΟΝΤΑΣ TOYΣ "ΝΤΑ ΝΤΑ ": «Τους καλούμε να χρησιμοποιήσουν τους θεσμούς αυτούς».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: