Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Οι σκοπιανοί ετοιμάζουν επεισόδια κατά Ελλήνων



Προετοιμάζουν επεισόδια οι "γείτονες"!
Επεισόδια προετοιμάζονται να κάνουν οι σκοπιανοί στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ελλάδας και των Σκοπίων στις 7 Σεπτεμβρίου στο Πόζναν, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί φέτος στην Πολωνία. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Τύπος των Σκοπίων, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Νεολαίας, θα μεταφέρει με δικά της έξοδα (περίπου 60.000 ευρώ) εκατοντάδες «φιλάθλους» των Σκοπίων, για να «υποστηρίξουν» την ομάδα τους μόνο στο παιχνίδι με την Ελλάδα και όχι με τις άλλες ομάδες του ομίλου, την Κροατία και το Ισραήλ. Μάλιστα, η κυβέρνηση των Σκοπίων έχει ζητήσει τη βοήθεια της πρεσβείας της Πολωνίας, για την επιτάχυνση των ταξιδιωτικών διατυπώσεων. Η γνωστοποίηση αυτής της μεθόδευσης, προκάλεσε την αντίδραση της σοσιαλδημοκρατικής αντιπολίτευσης, που έκανε λόγο για «πολιτική αυτοκτονία».
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: