Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Εικόνες κακοποίησης παιδιού, από την Κίνα

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και αποτροπιαστικές!!!
Όποιος έχει τη δύναμη ας δει τις φωτογραφίες ενός παιδιού από την Κίνα που το κακοποίησαν βάναυσα....Δεν έφτανε το βάσανο του αλλά το φωτογράφισαν κιόλας.....

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΕΛΛ-ΧΑ είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΥΛΟΜΟΡΦΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΕΣΧΥΝΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟ ΕΞΗΣ.(ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΝΑΣΥΜΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.)ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΟΔΙΑ ΤΟΥ.ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ?????????????????ΕΓΩ (Ο Χ Ι).