Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ομάδα Για Την Αλήθεια Στην εκπομπή "Οι Πύλες του Ανεξήγητου"με θέμα τα UFO το έτος 2007 νεαρός ο οποίος είχε παρακολουθήσει σεμινάρια του Ινστιτούτου Αρχαιολογικών και Επιστημονικών Ερευνών ΑΧΑΝΑ-ΙΗ-ΑΣΑΝΑ υποβάλει ερώτηση στον κ. Χαρδαβέλα γιατί δεν παρουσιάζεται το διαθέσιμο σε όποιον το ζητήσει Απόρρητο Σχετικό Υλικό του Ινστιτούτου. Ο κ. Χαρδαβέλας προσποιείται πλήρη άγνοια για το Ινστιτούτο παρόλο που το έχει επισκεφτεί και έχει παρακολουθήσει το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό καθώς και γνωρίζει προσωπικά τον Επικεφαλή του Ινστιτούτου κ. Γεώργιο Πάλμο, συνεργάτη και επικεφαλή του συνεργείου των εκπομπών του κ. Χαρδαβέλα το 2004.

http://www.youtube.com/watch?v=_e4-NnEJKlw

Ένα χρόνο αργότερα υποβάλλουμε ερώτηση παρόμοιου περιεχομένου σχετικά με τη μη προβολή σοβαρότατου υλικού που διατίθεται να προσφέρει Δωρεάν το Ινστιτούτο και ο κ. Χαρδαβέλας προσποιείται για ακόμη μια φορά άγνοια για το Ινστιτούτο καθώς γίνεται εμφανέστατος ο εκνευρισμός του.

http://www.youtube.com/watch?v=oUYvfE2hRDA

Στην μετά τριών ημερών εμφάνισή του στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" κατόπιν ερώτησης του κ. Παπαδάκη προς αυτόν τι συμβαίνει τελικά με το Ινστιτούτο αποφασίζει να το θυμηθεί αλλά δίνει απάντηση η οποία δεν βγάζει καν νόημα!

http://www.youtube.com/watch?v=Npe9UQne ... re=related

Αισθανόμαστε ότι οι εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα κοροϊδεύουν το κοινό αποκρύπτοντας σημαντικότατα στοιχεία σε μια προσπάθεια εξυπηρέτησης συγκεκριμένων Εκδοτικών Συμφερόντων και Πολιτικής Ιδεολογίας αφού πέρυσι στις εκπομπές του ο κ. Χαρδαβέλας είχε μόνιμα καλεσμένο Στέλεχος του ΛΑΟΣ και έβγαλε συνολικά μέσα στη χρονιά Πολλαπλάσιους Υπαλλήλους και Υποψηφίους του ΛΑΟΣ απ' ότι όλων των άλλων κομμάτων μαζί! Θέλοντας να προβληθεί η αλήθεια δημοσιεύσαμε την επιστολή που θα διαβάσετε παρακάτω σε 27 Ιστοτόπους και Ιστολόγια. Οι απαντήσεις που λάβαμε και οι διαμάχες που άνοιξαν, όμως, δεν ήταν από τον κ. Χαρδαβέλα, ο οποίος μέχρι κι αυτή τη στιγμή προσποιείται τον ανήξερο σχετικά με την επιστολή αυτή αλλά περιέργως από Συντάκτες Περιοδικών και Συγγραφείς Βιβλίων!

Τέλος, ο κ. Πάλμος έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο όλο θέμα προ(σ)καλώντας δημόσια όλους αυτούς τους κυρίους σε δημόσιο διάλογο δίχως απάντηση εκ μέρους τους καθώς και έχουν γίνει 2 τηλεοπτικές παρουσιάσεις της Ομάδας μας στην εκπομπή "Με Τα Χρώματα Του Λόγου" στο κανάλι ΤΗΛΕΦΩΣ, θέμα των οποίων ήταν τα στοιχεία που αποκρύπτει, αποσιωπεί ή γελοιοποιεί ο κ. Χαρδαβέλας στις εκπομπές του.

Ανοιχτή Επιστολή δια τις Εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα

Για το θέμα Ζαχόπουλου ο κ. Κώστας Χαρδαβέλας απέφυγε να μιλήσει για τις 27 Καταγγελίες για Αρχαιοκαπηλία και Καταστροφές Αρχαιοτήτων που έχει κάνει το Ινστιτούτο Ερευνών ΑΧΑΝΑ-ΙΗ-ΑΣΑΝΑ από τον Μάρτη του 2004 έως το 2007 στον κ. Ζαχόπουλο, τέως Πρόεδρο του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Πολιτισμού. Όπως δεν μίλησε και για τις Έδρες, τα Διοικητικά Συμβούλια, και τις Επιδοτήσεις που εισέπρατταν οι 17 (?) Μη Κερδοσκοπικές Εικονικές Οργανώσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού σε αντίθεση με το Ινστιτούτο Ερευνών ΑΣΑΝΑ που μέχρι και σήμερα δεν έχει χρηματοδοτηθεί ποτέ παρά τις 920 Αποστολές του σε 138 Χώρες με Τεράστιες Ανακαλύψεις που ανατρέπουν την Παγκόσμια Ιστορία.

Στις εκπομπές με θέμα την Αρχαιοκαπηλία, έστειλε ο κ. Γεώργιος Πάλμος στον κ. Χαρδαβέλα σε διάστημα 4 ετών 3 φορές 27 κοινοποιήσεις για Αρχαιοκαπηλίες Συνολικής Ζημιάς για την Ελλάδα 54 Δισεκατομμυρίων Ευρώ (!!) και ο κ. Χαρδαβέλας το μόνο που έκανε ήταν να παρουσιάσει και 2 φορές μάλιστα την καταστροφή ενός οικοπέδου με Άδειες Ταφόπλακες σαν τεράστιο αρχαιολογικό θέμα! Για το γεγονός ότι από τους 2.500 περίπου εμπλεκόμενους στην περίπτωση της Σχοινούσας, 703 ήταν Γνωστές Προσωπικότητες δεν ειπώθηκε επίσης κουβέντα. Πρέπει να σημειωθεί πως οι κοινοποιήσεις του κ. Πάλμου χαρακτηρίζονται από δημοσιογράφους ως οι Μεγαλύτερες Καταγγελίες Αρχαιοκαπηλίας και Καταστροφών Αρχαιοτήτων Παγκοσμίως με σημαντικότερη καταστροφή αυτή της Πινακίδας του Δισπηλιού Καστοριάς που περιέχει την Αρχαιότερη Γραφή στον Κόσμο (5550 π.Χ).

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στις 1/11/07 κάνει ερώτηση στον Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με τις Καταγγελίες περί Αρχαιοκαπηλίας του κ. Πάλμου. Στις 4/11 αυτός και η εμφανιζόμενη ως σύζυγός του κα. Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τον Υπουργό Πολιτισμού πηγαίνουν ταξίδι στην Κίνα όπου Πολλοί Πιστεύουν ότι αντάλλαξε ο κ. Γεωργιάδης το θέμα της αρχαιοκαπηλίας με μία συναυλία της κα. Μανωλίδου στο Πεκίνο. Στις 27/11 δίνει ανόητη απάντηση ο Υπουργός Πολιτισμού, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ξεχνάει το θέμα και ο κ. Χαρδαβέλας για άλλη μια φορά κάνει τον ανήξερο.

Πάνω στο θέμα του Τριγωνισμού τον οποίο το Ινστιτούτο Ερευνών ΑΣΑΝΑ ήταν το Μοναδικό που Εφάρμοσε Παγκοσμίως ο κ. Χαρδαβέλας έκανε 2 εκπομπές. Το αξιοπερίεργο σε αυτή την ιστορία είναι ότι ούτε καν αναφέρθηκε στην Πρώτη Δημοσίευση στον Κόσμο Εφαρμογής του Τριγωνισμού, η οποία έγινε σε περιοδικό του οποίου ο Εκδότης είναι Φίλος του, παρά το γεγονός ότι είναι μια Τεράστια Επιτυχία που έπρεπε να γνωστοποιηθεί!

Γίνανε 3 εκπομπές για τον Θησαυρό Max Merde παρά το ότι ο κ. Πάλμος προειδοποίησε με 2 άρθρα του δημοσιογράφου Θεόδωρου Χατζηγώγου την ομάδα αναζήτησης ότι βρισκότανε σε λάθος κατεύθυνση. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να χάσει πολλά εκατομμύρια μη λαμβάνοντας υπ' όψιν τις προειδοποιήσεις του κ. Πάλμου και οι εκπομπές κατέληξαν ως συνήθως σε ανακρίβειες. Τέλος, ποτέ δεν κάλεσαν τον κ. Πάλμο να πει την αλήθεια.. Ενημερωτικά ο θησαυρός βρίσκεται εκτός Πελλοπονήσου.

Στις 3/7/08 το Ινστιτούτο με τον κ. Πάλμο εκκλήθει από την ηγεσία των ΑΧΕΠΑΝΣ στο Παγκόσμιο Συνέδριό τους και κατέθεσε Συγκλονιστικά Στοιχεία για τις Ανακαλύψεις του Ινστιτούτου σχετικά με θέματα Προϊστορικής Αρχαιολογίας και Ατλάντων. Τα θέματα αυτά είναι πασίγνωστα και On Camera αλλά ο κ. Χαρδαβέλας δεν τα έχει προβάλλει ποτέ. Το εκπληκτικό, δε, είναι ότι την ημέρα των ανακοινώσεων του κ. Πάλμου, τις οποίες ακολούθησαν βροχή ερωτήσεων, προέδρευε στην αίθουσα ο Συμπαρουσιαστής της Εκπομπής του κ. Χαρδαβέλα Γιάννης Μούτσος!

Σε εκπομπή του 2002 με θέμα τα U.F.O, ο κ. Πάλμος ανακοίνωσε Πιλότο, Κατασκευαστές και Βιομηχανίες τα οποία ο κ. Χαρδαβέλας προτίμησε να ξεχάσει αφού όπως έχει δηλώσει κι ο ίδιος Κάποιοι Θέλουν Να Αποσιωπηθούν Αυτά Και Να Μην Ασχολείται Η Εκπομπή!

Από καλεσμένο της εκπομπής με θέμα την Ομάδα "Ε", ανακοινώθηκε καταγγελία το 2004 ότι δήθεν ο κ. Πάλμος υπεξαίρεσε 60 Εκατομμύρια της Οργάνωσης, τα οποία του είχε δώσει για την "Ε" ο κ. Νασάκης. Από απλή δημοσιογραφική δεοντολογία, θα έπρεπε να δοθεί ευκαιρία στον κ. Πάλμο να απαντήσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, το άτομο που κυρίως υποστήριξε αυτή την κατηγορία, ήταν καλεσμένος της εκπομπής επί μια τετραετία αν και τον είχε δείρει για ανάλογες συμπεριφορές το μέλος του 5μελούς Συμβουλίου της "Ε" κ. Ιωάννης Πασσάς! Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι από τον Νοέμβριο του 2004 μέχρι και σήμερα όσοι έχουν καλεστεί στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα ως μέλη της "Ε" ή σχετικοί με αυτήν, είναι Παντελώς Άσχετοι και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα αφού δεν γνωρίζουν καν τόσο την πραγματική ονομασία όσο και τα εμβλήματα της.

Εικόνα

Κουβέντα δεν έχει πει ο κ. Χαρδαβέλας στην εκπομπή "Αθέατος Κόσμος" για τους εράνους υπέρ πατρίδος που έκαναν «Υπερπατριώτες» οι οποίοι τσέπωσαν στο τέλος Εκατοντάδες Εκατομμύρια. Είχε πέρσι καμία στενή σχέση η εκπομπή όλο το χειμώνα με αυτούς τους «Υπερπατριώτες»; Γιατί δεν αναφέρεται στην Εγκληματική Οργάνωση "Μπαρμπούζ";

Περί Χριστοδούλου, δε, όταν έκανε εκπομπή ο κ. Χαρδαβέλας, κουβέντα δεν ανέφερε για την περίφημη Ομάδα των 100 Φίλων Χριστιανών και τις Μεγάλες Επιτυχίες της υπέρ των Ελληνίδων Γυναικών και κατά των Αιρέσεων - Σεκτών, πόσο μάλλον για τις επιτυχίες του επί 6 χρόνια εκλεγμένου Συντονιστή ΜΜΕ της Ομάδας των 100 κ. Πάλμου.

Εικόνα

Κλείνοντας, προτείνουμε στον κ. Χαρδαβέλα να κάνει θέμα τις Θρησκευτικές Επιλογές όλων των Μελών της Οικογένειας Παπανδρέου και Καταγγέλλουμε Ομαδική Επίθεση με Απειλές εναντίον μας και του κ. Πάλμου από παρέα συγκεκριμένων Εκδοτικών Συμφερόντων και με Απίστευτα Ψεύδη εναντίον μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: