Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ - MONO ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ"

Δεν κρύβουν την χαρά τους οι γυφτοσκοπιανοί για το ενδεχόμενο να έχουμε Γιωργάκη πρωθυπουργό και Λοβέρδο Υπουργό Εξωτερικών και μάλιστα το κάνουν απροκάλυπτα και με δημόσιες δηλώσεις τους. Ο πρέσβυς μάλιστα των Σκοπίων στο Λονδίνο Γκεόργκι Σπάσοφ (Βούλγαρος είναι ο άνθρωπος και το παίζει "μακεδόνας") έσπευσε να πανηγυρίσει δηλώνοντας:

"Το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Λοβέρδος -ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου- έχουν ήδη ανακοινώσει μιά διαφορετική προσέγγιση στη διαφορά μας με την Ελλάδα" ο πρέσβυς συνέχισε λέγοντας πως "βασική προυπόθεση είναι η ελληνική πλευρά να προβεί σε περαιτέρω παραχωρήσεις"

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν αυτές οι παραχωρήσεις που ζητάει ο πρέσβυς είναι και εδαφικές. Την "Λερίν" θέλουν ή την "Σολούν"; Ας διευκρινίσουν για να ξέρουν και τα φιλαράκια τους τι μπορούν να τους δώσουν. Γιατί το όνομα το έχουν ήδη παραχωρήσει. Να δούμε όμως μετά ποιός Αστυνομικός θα έχει άντερα να τους φυλάξει. Ή κι αν θα φτάνει ολόκληρος στρατός για να τους παράσχει μιά σχετική ασφάλεια! Αυτά είναι τα ρίσκα όταν παίζεις με την Εθνική Κυριαρχία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: