Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Πιέζουν για... περισσότερη διδασκαλία του Ολοκαυτώματος στα βρετανικά σχολεία!



Φαίνεται ότι όσο περισσότερο απογυμνώνεται βάρβαρος και επιθετικός χαρακτήρας του ισραηλινού κράτους, οι διάφορες "αντιρατσιστικές" και "δικαιωματικές" οργανώσεις, προσπαθούν να επιβάλλουν το "προαιώνιο" αμάρτημα του "αντισημιτισμού" στους Ευρωπαίους. Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο η δημοτικότητα του Ισραήλ στην Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, διολισθαίνει όλο και περισσότερο, δημιουργώντας προβληματισμούς στις κυβερνήσεις των κρατών που στέλνουν στρατό και ξοδεύουν χρήματα, για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ στην μέση Ανατολή. Μία από αυτές είναι και η Μεγάλη Βρετανία.
Έτσι, διάφορες "οργανώσεις" πιέζουν ώστε στα μαθήματα ιστορίας στα βρετανικά σχολεία, να υπάρχουν περισσότερες ώρες διδασκαλίας σχετικά με το "Ολοκαύτωμα". Ο μέσος όρος των έξι ωρών, τις οποίες αφιερώνουν τα σχολεία, θεωρείται πολύ λίγος από το "Holocaust Education Development Program"(HEDP), που είναι κομμάτι του "Ινστιτούτου Εκπαίδευσης" του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. "Ήταν ίσως το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία του 20ου αιώνα. Έχει διαμορφώσει τον κόσμο και έχει ακόμη πολύ μεγάλη επιρροή. Είναι ένα βασικό κομμάτι της ιστορικής εκπαίδευσης κάθε παιδιού. Θέλουμε τα σχολεία να βρουν καλύτερους τρόπους να το εντάξουν στο πρόγραμμα τους", δήλωσε ο Paul Salmons, εκπρόσωπος του HEDP.
Αυτό που προφανώς θέλουν όμως να πετύχουν, είναι η καλλιέργεια της "συλλογικής ενοχής" στους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς, και η άποψη ότι "οι Ισραηλινοί, δικαιούνται να κάνουν το οτιδήποτε" καθώς έπεσαν θύματα του Ολοκαυτώματος". Είναι άλλωστε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των Ισραηλινών πολιτικών, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές όταν έρχονται σε σύγκρουση με ηγέτες άλλων κρατών, χρησιμοποιούν το "Ολοκαύτωμα".
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: