Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Έγινε οριστικά Τούρκος ο καραγκιόζης, λόγω αδιαφορίας της Ελλάδας!!!



Στο θέατρο σκιών των ανύπαρκτων πολιτικών
Επαίρεται (και με το δίκιο της) η Τουρκία πως κέρδισε την μάχη που έδωσε στην Unesco σχετικά με την εθνικότητα του γνωστού σε όλους μας «Καραγκιόζη». Κάποιοι άλλοι καραγκιόζηδες όμως (υποτιμητική έκφραση) αποφάσισαν να μην αγωνιστούν για την Ελληνική ταυτότητα του λαϊκού ήρωα του θεάτρου των σκιών.
Άφεριμ αφεντάδες μου, που ξέρετε να τρέχετε στα γλέντια, στις δεξιώσεις και στις προμήθειες… Άφεριμ ξεφτιλισμένοι απόγονοι, οικτρά ανθρωπάκια, που ζείτε με την ιδέα που είστε σπουδαίοι…
Η υποεπιτροπή της UNESCO ενέκρινε το αρχείο του υπουργείου Πολιτισμού της Τουρκίας στο οποίο αναφέρεται πως ο «Καραγκιόζης» ανήκει στην τουρκική πολιτιστική κληρονομιά. Αυτομάτως, βέβαια, στην τουρκική πολιτιστική κληρονομιά εντάσσονται και όλοι αυτοί οι ανεύθυνοι του Ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού (καθώς και του υπουργείου Εξωτερικών), οι οποίοι αμαχητί παρέδωσαν τον Έλληνα Καραγκιόζη στον τουρκικό πολιτισμό!!! Βέβαια, εδώ γεννιέται και ένα βασικό ερώτημα: Έχει η Τουρκία πολιτισμό; Η απάντηση είναι γνωστή, αλλά δεν την δίνουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι δουλοπρεπείς και ανάξιοι των ευθυνών τους Έλληνες πολιτικοί (και οι υπάλληλοί τους).
Έπειτα από τη φάση αυτή (της προέγκρισης) άρθηκαν όλα τα εμπόδια που συναντούσε το Τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού, προκειμένου να θεωρηθεί πως ο Καραγκιόζης αποτελεί μέρος της τουρκικής κληρονομιάς, αφού η Ελλάδα δεν έκανε αίτηση στο Ανώτατο Συμβούλιο και δεν παραβρέθηκε στην συζήτηση που έγινε στην αρμόδια υποεπιτροπή της Unesco.
Το συμβούλιο απαρτιζόμενο από εκπρόσωπους έξι χωρών θα συγκληθεί τον Οκτώβριο για να κάνει ανακοίνωση. Μετά από την τελική έγκριση θα έχει κατοχυρωθεί πως ο Καραγκιόζης ανήκει στους Τούρκους…!
Έτσι, προφανώς οι Έλληνες χάνουν το δικαίωμα του δικού τους (Έλληνα) Καραγκιόζη και βλέπουν τους γνωστούς πολιτικούς καραγκιόζηδες να περιφέρονται εκλιπαρώντας την ψήφο των Ελλήνων, ενώ την ίδια στιγμή, δεν κατέθεσαν ούτε αίτηση οι άθλιοι κομπλεξικοί υπαλληλίσκοι τους για την Ελληνικότητα του Καραγκιόζη, η οποία παραδόθηκε πλέον στην Τουρκική πολιτική κληρονομιά!!! Το ζήσαμε κι αυτό...
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Δηλαδή, εάν κάποιος λέει τους πολιτικούς καραγκιόζηδες, αυτόματα θα τους αποκαλεί και Τούρκους;
Σχόλιο ιστολογίου μας: Πού είναι ο μεγάλος μας δημιουργός Ευγένιος Σπαθάρης να δει την κατάντια του Ελληνικού κράτους; Ας ελπίσουμε να μην πληγώθηκε πολύ από εκεί ψηλά που μας βλέπει τώρα. Είμαστε τόσο καραγκιόζηδες (υποτιμητικά) τελικά....; Ντροπή και αίσχος σε όσους κυβέρνησαν, κυβερνούν και θα κυβερνήσουν μετά τις εκλογές! Ντροπή και στα Μ.Μ.Ε που δεν έβγαλαν την είδηση αυτή προς τα έξω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: