Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΥΠΩΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ




◦Απαιτεί απόκτηση δικαιωμάτων «τουρκικής» μειονότητας.◦Ζητά να καθιερωθεί στην εκπαίδευση ως «μητρική» η τουρκική γλώσσα.◦Αξιώνει αναγνώριση «τουρκικής» εθνοτικής κοινότητας.◦Επεμβαίνει στην άμεση εκλογή Ιμάμηδων και Μουφτήδων.Με επτά γραμμές, που όμως αποτυπώνουν τις βασικές επιδιώξεις της υποψηφιότητάς της, που είναι ταγμένη στην Τουρκική Προπαγάνδα, προωθεί την υποψηφιότητά της η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ.Ζεϊμπέκ Αϊσέλ.


Σε προπαγανδιστικό φυλλάδιο που τύπωσε και διανέμει σε δύο γλώσσες, η αποφοιτήσασα σε Λύκειο της Άγκυρας Ξανθιώτισσα και μετέπειτα Σπουδάστρια της Παντείου αλλά και στενή συνεργάτιδα του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Δημητρά, προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους της ότι πρέπει να την προτιμήσουν μιας και γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τα Τουρκικά Ιδεώδη και τις επιδιώξεις της…. «μητέρας πατρίδας», καλύτερα απ’ όλους τους συνυποψηφίους μουσουλμάνους!Δεν διστάζει εξ’ αρχής η… «Καραχασάν» της Ν.Δ. να μιλήσει για ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ στην Ελλάδα, να αξιώνει εθνοτική αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας και να προκαλεί με παρεμβάσεις της σε «θρησκευτικά ζητήματα», όπως η εκλογή των Ιμάμηδων και Μουφτήδων από το λαό απευθείας!ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟΤο φυλλάδιο της κας Ζεϊμπέκ είναι ένα κατάπτυστο έντυπο, που μόνο ανθελληνική κατεύθυνση έχει, προβάλλει δε «ωμά» τα όσα «τουρκικά» οραματίζεται για την περιοχή μας.

Διαβάστε:

«Το όραμά μας:


- Να αποκτηθούν τα βασικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας που πηγάζουν από Διεθνείς Συμφωνίες και το κεκτημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.- Η άρση του συνόλου των εμποδίων στην εκπαίδευση και ομιλία στην δεύτερη επίσημη μητρική γλώσσα της Μειονότητας, την Τουρκική.- Η βελτίωση του οικονομικού επιπέδου των μελών της τουρκικής μειονότητας.- Να αναγνωρισθεί η εθνική ταυτότητα της μειονότητας.- Κάθε κοινότητα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκλέγει τον θρησκευτικό της ηγέτη.- Δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησα το 1997 που είχε ως αποτέλεσμα την κατάργηση του άρθρου 19, για την επανάκτηση των πολιτικών δικαιωμάτων των Ανιθαγενών.- Υπάρχει μια λανθασμένη εικόνα όσον αφορά τη γυναίκα της μειονότητας, με την απόφασή μου με τον πολιτευτώ προσδοκώ να αλλάξω την εικόνα αυτή και να ενεργοποιηθούμε πιο δυναμικά στα κοινωνικά προβλήματα.»

Η ΝΕΑ… «ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ»


Η περίπτωση της Αϊσέλ δεν είναι η μοναδική. Ισως η προϊστορία της σε διάφορους χώρους δουλειάς για λογαριασμό της Αγκυρας, να της δίνουν την άνεση να μιλά ανοιχτά και απροκάλυπτα, αξιώνοντας την εκλογή της για να εκπροσωπήσει την Τουρκία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.Η νέα… «Καραχασάν» της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί και μάλιστα πολύ την τοπική κοινωνία.Θέτει για δικούς της σκοπούς και όσων τη στηρίζουν, διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, ανακινεί ζητήματα εθνικής σημασίας και αναμειγνύει τη μειονότητα στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας.- Τι λέει για όλα αυτά η Ν.Δ.;- Αναγνωρίζει και συναινεί με τις θέσεις της κας Ζεϊμπέκ;Αναμένουμε απαντήσεις… έτσι για την «τιμή… των όπλων»!


ΠΑΝ. ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: