Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Προκλητικοί οι Σκοπιανοί φίλαθλοι ήρθαν δασκαλεμένοι από τον Γκρουέφσκι

. Ξεφτιλίστηκε η ΝΕΤ που πήγε να μας κλείσει τα μάτια....!


Αν και το παιχνίδι με τους Σκοπιανούς ξεκίνησε με γιουχαϊσματα των φιλάθλων τους την ώρα του Εθνικού μας Υμνου και ανάρτηση τεράστιας σημαίας με τον Ηλιο της Βεργίνας καθώς και ενός πανό που έγραφε "Kick HELL-ASS", εν τούτοις οι Σκοπιανή Ομοσπονδία προτίμησε να μην προκαλέσει όπως την είχε προειδοποιήσει η FIBA και οι φανέλες των Σκοπιανών έφεραν μόνο την σημαία τους κι όχι την ονομασία "Macedonia" όπως διατυμπάνιζε ο Γκρουέφσκι.
Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι με την έναρξη του αγώνα κάτω δεξιά εμφανίστηκε το πλαίσιο με το σκορ και των χρόνο καθώς και λογότυπο της FIBA, στο οποίο αναγραφόταν τα Σκόπια ως MKD !!!! και η Ελλάδα ως GRE. Λίγη ώρα μετά ο σχολιαστής αναγκάστηκε να τονίσει (αυτό που ισχυρίστηκε και η FIBA) ότι η συντομογραφία είναι αυτή που ίσχυσε και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου!!!!!
Η κρατική ΝΕΤ υπό το βάρος χιλιάδων καταγγελιών των Ελλήνων φιλάθλων και τηλεθεατών προχώρησε σε "σβήσιμο" των τριών ψηφίων MKD αρχικά με ένα μαύρο επιπρόσθετο πλαίσιο και έπειτα με ένα λευκό!!!!!!Καταλαβαίνετε το δούλεμα που μας κάνουν καθώς σε ολόκληρη την Ευρώπη συνέχιζαν να βλέπουν την συντομογραφία του "MACEDONIA" (MKD) την στιγμή που εδώ μας παραμύθιαζαν ότι το έσβησαν........Ντροπή και αίσχος.............Και για σένα Βασιλακόπουλε.....
Εστάλη από koukfamily.blogspot.com
Σχόλιο ιστολογίου μας: Σε αυτό το λαό εμείς οι πολιτισμένοι Έλληνες δίνουμε τεράστια ποσά από τον κρατικό μας προϋπολογισμό, ξεχωριστά από την Ε.Ε, για την ανάπτυξη της χώρας τους. Να σταματήσουν αμέσως κάθε είδους συναλλαγές με τα Σκόπια και να παγώσουμε τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία. Δεν έχουμε τίποτα να τους δώσουμε! Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Όποιος και να κυβερνήσει μετά τις εκλογές είτε ο κ. Παπανδρέου είτε ο κ. Καραμανλής να το βάλει καλά στο μυαλό του. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν...! Έρχεται η ώρα που όποιος πάει αντίθετα στα εθνικά συμφέροντα λογοδοτεί στο λαό.
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Μορφέα.

η πηγή...
http://koukfamily.blogspot.com/2009/09/blog-post_5308.html