Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ευρωπαϊκή πρωτιά για το Αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Με το αεροδρόμιο της Αθήνας «πρωταθλητή Ευρώπης» ολοκληρώθηκαν τα ROUTES 2009, η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών (12-15 Σεπτεμβρίου, Πεκίνο). Με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύθηκε ξανά ως το καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη στο αεροδρομιακό μάρκετινγκ, για τη συνεχή και δυναμική υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειες και τα προγράμματα των εταιρειών*.
Στη δύσκολη διεθνή συγκυρία, η.... νέα βράβευση των αεροπορικών εταιρειών προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αποκτά ιδιαίτερη αξία: Το αεροδρόμιο της Αθήνας ήταν το 2009 το μοναδικό μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που κατάφερε να έχει αύξηση των δρομολογίων του, αφού μέχρι τώρα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, τα προγράμματα υποστήριξης του ΔΑΑ έφεραν 12 νέες αεροπορικές εταιρείες (Air Arabia, Baboo, Cimber Sterling, Libyan. Lvov, Transavia, Atlant-Souyz Airlines, Athens Airways, Etihad, Pegasus, Hellenic Imperial και Sun Express) και 8 νέους διεθνείς προορισμούς (Νίκαια, ’μπου Ντάμπι, Σάρζα, Τρίπολη, Βεγγάζη, Καζαμπλάνκα, Κρασνοντάρ και Σμύρνη).

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών πρώτευσε μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών αεροδρομίων, ενώ επίσης διακρίσεις στην ίδια κατηγορία έλαβαν τα αεροδρόμια του Αμστερνταμ και των Βρυξελλών.

* Μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος αναπτυξιακών κινήτρων & μάρκετινγκ, ο ΔΑΑ συμμετέχει στο αρχικό ρίσκο των εταιρειών για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων, υποστηρίζοντας με συνέπεια τις αεροπορικές εταιρείες και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά του. Παράλληλα με το γενναιόδωρο πρόγραμμα εκπτώσεων που προσφέρει, ο ΔΑΑ υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα προωθητικών & διαφημιστικών υποστηρικτικών ενεργειών προς τις αεροπορικές εταιρείες, πρωτοπορώντας στην εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών για την προσέλκυση νέων αεροπορικών συνδέσεων και συμβάλλοντας στην προώθηση των αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: