Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Απόρρητη έκθεση Αμερικανών για το Αιγαίο..!Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, ο κ. Βελόπουλος βγάζει στην φόρα απόρρητη έκθεση Αμερικανών όπου έχουν αποφασίσει να βάλουν συγκυρίαρχη την Ελλάδα στο Αιγαίο, και να πάρει ένα μικρό ποσοστό έκαστος 10-15% από τα πετρέλαια του Αιγαίου, ενώ η Αμερική θα πάρει τα υπόλοιπα. Αφυπνιθείτε Έλληνες!!

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

trinity είπε...

Και δεν έχει μόνο πετρέλαιο το Αιγαίο.

kostakoutas είπε...

Ρε μάγκες ο υπερπατριώτης βελοπουλος απλά λέει ότι λένε τα Ελληνικά φορουμ και μπλογκ εδώ και κανα χρόνο!! Γιατί στείλαμε άγημα στην Λιβύη; Γιατί ρε άθλιε Βελοπουλε επί 30 χρόνια η Ελλάδα ήταν από τις ελάχιστες χώρες που στήριζαν τους Άραβες και αυτοί μας το ανταπέδωσαν με τα χίλια μύρια τεχνικά έργα που έχουμε κατασκευάσει στην μέση ανατολή και Αφρική..Αλλά που να τα ξέρει αυτά ο κοιμισμένος!!!
Επίσης είπε για την Ιταλία και οτι έχει αεροπλάνα η Ιταλία...Ποια βρε άθλιε λαϊκιστή; τα F104 και tornado που δεν κάνουν ούτε για κατάρριψη μύγας;Φέτος αξιώθηκε να πάρει κάποια Eurofighter ενώ η Ελληνική ΠΑ είναι από τις ισχυρότερες της ευρωπης,τι να πουν οι Ιταλοί; Κατά τ'αλλα....Ξυπνήστε ΣυνΕλληνες...