Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ιστορική πηγή του 1908 αποκαλύπτει για το πως παραμυθιάζανε οι Βούλγαροι τα παιδιά στο σχολείο ότι ήσαν απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων.






Από το βιβλίο του Allen Upward με τον τίτλο "The east end of Europe" που εκδόθηκε το 1908. Μιλάει για Βουλγαρικό σχολικό βιβλίο όπου τα παιδιά μαθαίναν μεταξύ άλλων ότι οι Βούλγαροι (στα νότια Βαλκάνια) με την εισβολή των Ελλήνων (κα΄που το 800 π.Χ.) τους έμαθαν με το ζόρι Ελληνικά, αλλά η βάση του πλυθυσμού παράμενε Βουλγαρική. Μάλιστα φημισμένοι Βούλγαροι ήσαν ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος όπου έφτασαν την Βουλγαρική αυοκρατορία μέχρι την Ινδία. Αυτά μάθαιναν στα Βουλγαρικά σχολεία στην Μακεδονία οι Βουλγαρομακεδόνες και έφτιαχναν στο μυαλό τους τα δικά τους ιστορικά γεγονότα και κατέληγαν τελικά στον Σλαβομακεδονισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: