Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε σύσσωμη η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑΟΣ στην Θεσπρωτία!Σύσσωμη παραιτήθηκε η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. στην Θεσπρωτίας μετά την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο του νομού ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Δήμας.
Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της επιτροπής, δηλώνουν προδομένα και απογοητευμένα και κάνουν λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Στην επιστολή παραίτησης, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίστηκαν από το κόμμα "ως διακοσμητικά στοιχεία" και κατηγορούν την ηγεσία του κόμματος για εμπαιγμό, με την επισήμανση "εμείς περιμέναμε την απάντηση και ο κ. Δήμας εμφανιζόταν ήδη ως υποψήφιος".
O πρόεδρος της Νομαρχιακής απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για τους λόγους που οδήγησαν τη Νομαρχιακή στην παραίτηση,ενώ από την άλλη πλευρά, η ηγεσία του κόμματος διαρρέει πως η Ν.Ε. δεν δέχθηκε τις κάρτες 100 νέων μελών που κατέθεσε στο κόμμα ο κ. Δήμας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: