Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Πυρ και μανία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ

Πυρ και μανία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ

Τον αποκλεισμό του από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στη Μαγνησία κατήγγειλε χθες το μέλος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και υποψήφιος βουλευτής το 2007 Σπύρος Ψαχούλας, που δεν συμπεριλήφθη τελικά, παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν στο συνδυασμό.

Ο κ. Ψαχούλας κατήγγειλε χθες ότι μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου είχε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο και από την τηλεόραση τελικά ενημερώθηκε για την “αποκαθήλωσή” του και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΛΑ.Ο.Σ.
“Πίστευα πως στο ΛΑ.Ο.Σ δεν θα υπήρχαν άτομα που θα δρούσαν υπογείως, πίστευα πως ήταν πατριώτες, αλλά για μία ακόμη φορά γελάστηκα” επισημαίνει στη δήλωσή του ο Σπύρος Ψαχούλας, κάνοντας λόγο για “τοπικά συμφέροντα που κινήθηκαν εις βάρος του” με στόχο τον αποκλεισμό του.
“Θα μπορούσα να βοηθήσω και να προσφέρω πολλά στους συμπολίτες μας με αγώνα έντιμο και όχι ανέντιμο, όπως αποδείχτηκε από τα τοπικά σαράκια που δυστυχώς υπάρχουν σε όλα τα κόμματα και κατά συνέπεια και στο ΛΑ.Ο.Σ, σαράκια που ροκανίζουν έντιμους και προωθούν άλλους, προς το παρόν στο ΛΑ.Ο.Σ δεν έδωσαν τίποτα” σημειώνει επίσης ο κ. Ψαχούλας, που ωστόσο εξαιρεί τον πρόεδρο του κόμματος Γ. Καρατζαφέρη από την κριτική του, υπογραμμίζοντας ότι “ το πιο πιθανό είναι να του παρουσιάζουν ρόδινη την κατάσταση”.

Τέλος ο κ. Ψαχούλας ευχαριστεί τους πολίτες που τον στήριξαν με το ΛΑ.Ο.Σ το 2007 και καταλήγοντας τονίζει: “Ήταν όμορφη περίοδος, γιατί γνώρισα ανθρώπους ωραίους, έντιμους , πατριώτες, που δεν ήξερα. Πριν ασχοληθώ με τα κοινά, κοντά τους έμαθα πολλά, κοντά τους γνώρισα τα προβλήματά τους, τις ανησυχίες τους και άλλα πολλά που για μένα ήταν άγνωστα”.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: