Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Με το "παραμύθι" της τρομοκρατίας, προωθούν τα σχέδια τους!

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι εθνικές και παγκόσμιες κρίσεις (πολιτικές, οικονομικές, πολιτιστικές, ηθικές και πολιτισμικές) γεγονός που παραξενεύει και τον πιο ανύποπτο. Πως αυτές δικαιολογούνται;

του Κωνσταντίνου Χ. Κωνσταντινίδη
Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι εθνικές και παγκόσμιες κρίσεις (πολιτικές, οικονομικές, πολιτιστικές, ηθικές και πολιτισμικές) γεγονός που παραξενεύει και τον πιο ανύποπτο. Πως αυτές δικαιολογούνται; Τίποτα δεν είναι τυχαίον!

Αυτές αποβλέπουν στην:

> Αποσταθεροποίηση των εθνικών κρατών και στην χαλάρωση των κοινωνικών δομών, έτσι ώστε να μειωθούν οι αντιστάσεις των λαών

>> Προώθηση των διεθνών δομών για την παγκόσμια κυριαρχία (παγκόσμια δικτατορία)

Η μεθόδευση τους είναι απλή όσο και σατανική: Δημιουργούν το πρόβλημα και μετά δίνουν την Εβραιοσιωνιστική «λύση», που τους βολεύει.
Παραδείγματος χάριν:

1/ Δημιούργησαν τεχνητά την Επίθεση 9/11 κατά των πύργων της Νέας Υόρκης και ξεκίνησαν δύο πολέμους(Ιράκ, Αφγανιστάν) χωρίς ούτε καν να δώσουν τα αποτελέσματα της ανακρίσεως για τους δράστες. Με ένα «συγνώμη κάναμε λάθος» καθάρισαν και ροκάνισαν τρισεκατομμύρια δολάρια για :
α/τους δύο Πολέμους και
β/ την ασφάλεια του κόσμου κατά της Τρομοκρατίας.

2/ Χρεοκόπησαν τεχνητά ορισμένες τράπεζες και πολυεθνικές τους και τώρα ρέει ο πακτωλός χρημάτων στα κλεπτοκρατικά Εβραϊκά Ιδρύματα για να τα σώσει από την δήθεν κατάρρευση. Όμως γιατί κανείς ως τώρα δεν προσήχθη σε δίκη να λογοδοτήσει για τα χρήματα του λαού που χάθηκαν;(Λένε ότι τα χρήματα πήγαν στο Ισραήλ)

3/ Χρησιμοποίησαν τον τυφώνα ‘Κατρίνα’ για να ενισχύσουν τη FEMA (Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ) ώστε να την έχουν τώρα που ο Αμερικανικός λαός ξεσηκώνεται κατά της ανεργίας και της φτώχειας. Παρόμοια μέτρα χρησιμοποιήθησαν και στον υπόλοιπο κόσμο εξ αιτίας της Τρομοκρατίας.

4/ Φορολόγησαν με υψηλούς φόρους τη βιομηχανία και αυτή μετανάστευσε στην Κίνα, Ινδίες και εν προκειμένω για την πατρίδα μας στα Βαλκάνια.

5/ Την ίδια στιγμή άνοιξαν τις πύλες στην λαθρομετανάστευση επιτρέποντας την εισβολή εκατομμυρίων μεταναστών οι οποίοι στερούν την εργασία των εργαζομένων, ρίχνουν τα ημερομίσθια και ζουν σε βάρος των φορολογουμένων γηγενών πολιτών.

6/ Καταδικάζουν τα δημόσια σχολεία, εισάγοντας ξένα Πανεπιστήμια για να κερδοσκοπήσουν από την Παιδεία αλλά και να χειραγωγήσουν τη νεολαία.

7/ Χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα την κρίση για να αλλάξουν τις εργασιακές σχέσεις και να επαναφέρουν το δουλοκτητικό σύστημα. Δεν σεβάστηκαν ούτε το μειωμένο χρόνο συντάξεως των γυναικών, διότι θέλουν να χτυπήσουν το θεσμό της οικογένειας.

8/ Με πρόσχημα τ’ Ανθρώπινα Δικαιώματα έφτιαξαν νόμους υπέρ των εγκληματιών, απατεώνων, ναρκεμπόρων, λαθρομεταναστών κ.α με αποτέλεσμα να εξογκωθεί το έγκλημα και οι παραβατικές πράξεις. Τούτο διευκολύνει τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης(=δικτατορίας)

9/ Αντί να χτυπήσουν τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών πιάνουν τα πρεζόνια και μικροεμπόρους του είδους και αφήνουν ελεύθερους τις κεφαλές, όπως τον χορηγό της πολιτικής της κ. Κλίντον διαβόητο "Gorgy". Στο μεταξύ στο Αφγανιστάν η παραγωγή Οπίου έχει θεριέψει.

10/ Ευνοούν μέσω του διαδικτύου παιδεραστία, πορνεία , βία , το έγκλημα κ. α και επειδή βλέπουν ότι τα ελεγχόμενα από τους Εβραίους-Σιωνιστές ΜΜΕ έπαυσαν να έχουν το μονοπώλιο της πληροφόρησης, εξ αιτίας της επεκτάσεως του διαδικτύου, τώρα ετοιμάζουν νόμο περιορισμού του.

11/ Δημιούργησαν την κρίση των Χρηματιστηρίων και καρπώθηκαν αστρονομικά ποσά. Τώρα αγοράζουν αντί πινακίου φακής μεγάλης αξίας γη, βιομηχανίες, υπηρεσίες , ξενοδοχεία κ. α. σε όλο τον κόσμο- και στην Ελλάδα φυσικά.

12/ Κατέστησαν προβληματική τη Γεωργία(με τον ΠΟΕ και τις επιδοτήσεις της Ε.Ε) και έβγαλαν τους αγρότες από τη γη . Έτσι άνοιξαν το δρόμο στα καρτέλ τροφίμων για την εκμετάλλευση των αγορών μας.

13/ Οι γνωστοί διεθνείς τοκογλύφοι-εν συνεργασία με τα ημέτερα τρωκτικά-χρεωκόπησαν την Ελλάδα και τώρα προωθούν προδοτικές λύσεις σε Αιγαίο , Κύπρο και Σκοπιανό.

Τα συνωμοτικά σχέδια των σιωνιστών και των Ιλλουμινάτι ήλθαν στο φως. Ο Σοφοκλής γράφει: «Ποτέ δεν θα λογάριαζα για φίλο της πατρίδος μου εχθρό»(Αντ. 187) Κι’ όμως οι κυβερνήτες μας θεωρούν φίλους τους εχθρούς μας(τις ηγεσίες ΗΠΑ, Αγγλίας, Τουρκίας κ .α). Με αυτή την αντίληψη πρέπει να αναμένουμε στο μέλλον χειρότερα χτυπήματα . Συνέλληνες εν τη ενώσει η ισχύς!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: