Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Εβραϊκό βασίλειο το ψευδοκράτος.

Το Ισραήλ αποδεικνύεται ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στο ψευδοκράτος και Ισραηλίτες επιχειρηματίες αλωνίζουν στα κατεχόμενα και ασχολούνται με κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα.Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της “Χουριέτ”, υπό τον τίτλο “Από το Ισραήλ ρεκόρ επενδύσεων στην ΤΔΒΚ”, η ισραηλινή εταιρεία “Ταχάλ” διαχειρίζεται δύο μονάδες αφαλάτωσης στα κατεχόμενα, μια στη Βοκολίδα και η άλλη στην Αμμόχωστο. Ακόμη, Ισραηλινοί επιχειρηματίες σε συνεργασία με Άγγλους κατασκευάζουν μαρίνα μεγάλων διαστάσεων στην κατεχόμενη Γιαλούσα.


Όπως γράφει η εφημερίδα, οι εργασίες γίνονται με άκρα μυστικότητα και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο εργοτάξιο και η λήψη φωτογραφιών.Εξάλλου, στην περιοχή Κερύνειας δραστηριοποιούνται παράνομα πέντε εταιρείες με Ισραηλινούς συνεταίρους. Οι εταιρείες ανήγειραν πολύ μεγάλο αριθμό επαύλεων μεταξύ της κατεχόμενης Ακανθούς και του Αγίου Αμβροσίου, με καλύτερους πελάτες τους Άγγλους.Η “Χουριέτ” αναφέρει, επίσης, ότι πριν από τέσσερα χρόνια Ισραηλινοί επιχειρηματίες έγιναν συνέταιροι στο καζίνο “Τατλίσες” στην Κερύνεια, το οποίο μετονόμασαν “Λας Βέγκας”, αλλά στη συνέχεια αποχώρησαν από την επιχείρηση και στράφηκαν προς άλλους επιχειρηματικούς τομείς. Η εφημερίδα αναφέρεται στις δηλώσεις του Ισραηλινού Ρόνι Κούμπερμπεγκ, ο οποίος είναι κάτοχος ισραηλινού και αμερικανικού διαβατηρίου και ζει τα τελευταία 12 χρόνια στα κατεχόμενα. Εκτός του ότι είναι ο ίδιος επιχειρηματίας, ασχολείται και ως σύμβουλος Ισραηλινών επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν στα κατεχόμενα.


Ο Κούμπερμπεγκ, δήλωσε ότι μέσω του ιδίου αρκετοί Ισραηλινοί αγόρασαν ακίνητα στα κατεχόμενα, και ανέφερε ότι οι περισσότερες παράνομες επενδύσεις στα κατεχόμενα, μετά την Τουρκία, γίνονται από Ισραηλινούς.Αποκάλυψε ότι οι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται χρησιμοποιώντας τα ονόματα Τουρκοκυπρίων συνεταίρων τους. Τόνισε ότι οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται να επενδύσουν στα κατεχόμενα επειδή η γη είναι φθηνή και τα κατεχόμενα βρίσκονται πολύ κοντά στο Ισραήλ. “Επενδύσεις σημαίνει ρίσκο. Σε μας αρέσει το ρίσκο. Είναι μέσα στο αίμα μας”, δηλώνει. Αποκαλεί το ψευδοκράτος “δεύτερη πατρίδα του” και αναφέρει ότι έχει αποκτήσει μεγάλη κτηματική περιουσία στην Κερύνεια, όπως συμβαίνει και με άλλους Ισραηλίτες επιχειρηματίες.


Από Λάρνακα στα καζίνα


Η “Χουριέτ” επισημαίνει, επίσης, ότι πολλοί Ισραηλινοί φθάνουν μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και απ’ εκεί πηγαίνουν να παίξουν στα καζίνα των κατεχομένων. Εξάλλου, η διευθύντρια του λεγομένου πρακτορείου προώθησης επενδύσεων του ψευδοκράτους, Αϊσέ Ντονμεζέρ, δήλωσε ότι τους πρώτους οκτώ μήνες του 2009 αποτάθηκαν στη λεγόμενη υπηρεσία της για επενδύσεις, 19 εταιρείες από την Τουρκία, πέντε από την Αγγλία, πέντε από τη Γερμανία και μια από το Ισραήλ. Η Ντονμεζέρ δήλωσε ότι υπάρχουν επιχειρηματίες που επενδύουν χωρίς τη μεσολάβηση του λεγόμενου πρακτορείου.Τέλος, η “Χουριέτ” γράφει ότι στην Κερύνεια υπάρχει το οίκημα του Εβραϊκού Κινήματος “Σαμπάτ Λούκοβιτς”, το οποίο χρησιμοποιείται ως τόπος λατρείας των Ισραηλινών τουριστών και επιχειρηματιών που βρίσκονται στα κατεχόμενα.


Να υπενθυμίσουμε ότι, κάθε φορά που η κυπριακή Κυβέρνηση προβαίνει σε διαβήματα προς την ισραηλινή, η συνήθης επωδός είναι ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ δεν μπορεί να επέμβει στις επιχειρηματικές δραστηριότητες Ισραηλινών πολιτών.Δεν σημαίνει αναγνώρισηΟ Τούρκος διαπραγματευτής με την Ε.Ε. Εγκεμέν Μπαγίς, σχολιάζοντας την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου, σχετικά με την αξιολόγηση της Τουρκίας, επανέλαβε και πάλι τη γνωστή θέση ότι η Τουρκία αναμένει την εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Απριλίου 2004 για άρση της “απομόνωσης” των Τουρκοκυπρίων. “Εάν το πράξουν, τότε και εμείς μπορεί να εκπληρώσουμε την υποχρέωσή μας”, είπε. “Δεν έχουμε καμιά δυσχέρεια με το θέμα αυτό. Άλλωστε, μέχρι το 1987, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της Τουρκίας ήταν ανοικτά για τους Ελληνοκυπρίους. Το να ανοίξουμε τα λιμάνια μας δεν έχει και την έννοια αναγνώρισης του νότου”, δήλωσε προκλητικά ο Μπαγίς.


ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: