Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008

Χριστιανισμός και δωδεκάθεο

Η αναγέννηση της Αρχαίας Ελληνικής θρησκείας επιφέρει χωρίς αμφιβολία μια αργή,σιωπηλή, αλλά σταθερή αλλαγή στη σημερινή πολύπαθη ελληνική κοινωνία.Και όποιος δε παραδέχεται τη παραπάνω άποψη είναι τουλάχιστον προκατειλημένος.Το αρνητικό βέβαια στην όλη υπόθεση είναι ότι οι κόντρες με την επίσημη ορθόδοξη ελληνική εκκλησία είναι πολλές φορές σφοδρές και σίγουρα προκαλούν σύγχυση στους Έλληνες.
Και εδώ δε χρησιμοποιώ τη λέξη ΄΄σύγχυση΄΄ τυχαία�Είναι αλήθεια ότι η κοινωνία μας περνά κρίση και νομίζω ότι αυτή η κρίση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μια αίσθηση έλειψης ταύτοτητας του Έλληνα.Το τι ακριβώς σημαίνει ΄΄ταυτότητα΄΄ και πως την έχουμε χάσει-ή προσπαθούν να μας την πάρουν αν θέλετε-θέλει πολλή συζήτηση και είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί διόλου τα ΜΜΕ,τους περισσότερους ΄΄πνευματικούς ταγούς΄΄ μας,τους πολιτικούς και λοιπούς αρμόδιους-αν και αρμόδιοι στο τέλος τέλος θα'πρεπε να είμαστε και εμείς οι ίδιοι!!�Και εδώ φυσικά μπορεί εύκολα κανείς να θέσει και το γνωστό «που οδεύουμε;»
Επειδή όμως το συγκεκριμένο χωρίο δεν αποτελεί παρά έναν πρόλογο θα μπω άμεσα στο θέμα.Παρακάτω παραθέτω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κόντρας ορθοδόξων χριστιανών και ελληνιστών.Αρχικά παρατίθεται μια εγκύκλιος από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους-Κατερίνης και Πλαταμώνος η οποία διαβαζόταν στις εκεί εκκλησίες επί 2 βδομάδες.Στη συνέχεια ακολουθούν 2 απαντήσεις επί της συγκεκριμένης εγκυκλίου,η μια από τη φιλοσοφική εστία Κατερίνης και η άλλη από τον Τρύφων Ολύμπιο(ο οποίος και θίγεται άμεσα από τις απόψεις της Μητροπόλεως).H Gateway Team παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα πάρει θέση με κάποιο άρθρο της.Ως τότε παραθέτουμε τα παρακάτω ντοκουμέντα.Τα συμπεράσματα δικά σας�

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΚΙΤΡΟΥΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Προς
Το Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Αγαπητοί μου,
Ακούγεται πως στις ημέρες αυτές πρόκειται να γίνουν κάποιες "ελληνοπρεπείς τελετές στον Όλυμπο". Θα θέλαμε να διατυπώσουμε τη θέση της τοπικής μας Εκκλησίας.
Το όλον θέμα ξεκινάει από κάποιο κ. Τρύφωνα Κωστόπουλο που διαθέτει εξοχική κατοικία στον Όλυμπο.
Ο εν λόγω καθηγητής στο παρελθόν ετέλεσε το γάμο του με αρχαίο ειδωλολατρικό τρόπο, αποδεικνύοντας έτσι πως απέρριψε τη χριστιανική του ιδιότητα και συνεπώς δεν είναι μέλος της Εκκλησίας. Τώρα προκαλεί και πάλι την τοπική μας κοινωνία αλλά και κάθε σώφρονα άνθρωπο και κάθε χρόνο αυτόν τον καιρό έρχεται από την Αθήνα και καλεί τον λαό της περιοχής μας να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που ξεκινούν από φαιδρότητες και φθάνουν στην απροκάλυπτη ειδωλολατρία.
Θα μπορούσαν κάλλιστα αυτές οι εκδηλώσεις να γίνουν αποδεκτές μόνο σαν μία καλή θεατρική παράσταση. Αλλά ο κ. Κωστόπουλος που στο μεταξύ μετέτρεψε το επώνυμό του σε "Ολύμπιο" στην υπόθεση αυτή δίνει το νόημα όχι της παράστασης αλλά της τελετής.
Πρόκειται δηλαδή για μία ουτοπική και παράλογη προσπάθεια αναβίωσης γεγονότων και μύθων που έσβησαν πριν δυόμισυ χιλιάδες χρόνια και που αυτά καθεαυτά δεν έχουν τίποτα απολύτως να προσθέσουν στην εθνική μας παράδοση και κληρονομιά.
Δεκάδες έγκριτοι ιστορικοί και αρχαιολόγοι τα έχουν περιγράψει με κείμενα, σχέδια και φωτογραφίσεις αρχαιολογικών ανακαλύψεων και φυσικά κανείς δεν περίμενε την απόπειρα ενός ιδιώτη να αναβιώσει μύθους και ιστορικά γεγονότα που δεν επαναλαμβάνονται.
Εκτός αν έχει χαθεί η αίσθηση του γελοίου υπόθεση που μάλλον αποδεικνύεται από την λεπτομερέστατη αναφορά του Ολύμπιου στις αρχαιοελληνικές χλαμύδες με τις οποίες καλεί τον κόσμο να προσέλθει ντυμένος.
Είναι λοιπόν φανερό πως η συμμετοχή στις ειδωλολατρικές όσο και φαιδρές αυτές τελετές είναι τελείως ασυμβίβαστη με την χριστιανική μας ιδιότητα. Πέρασαν δύο χιλιάδες χρόνια από τότε που πάνω στη γη έλαμψε το φως του αληθινού Θεού και από τότε που σαρώθηκε το σκοτάδι της αρχαίας ειδωλολατρικής θρησκείας, που οι ανύπαρκτοι θεοί της δολοφονούσαν μοιχεύονταν, φθονούσαν και μισούσαν� Μιας θρησκείας στην πνευματικότητα της οποίας η παιδεραστία θεωρούνταν τρόπος μύησης σε "ανώτερη πνευματική γνώση".

Αγαπητοί μου,
Η Ελλάδα μας είναι η χώρα των πρώτων χριστιανών Αγίων και Μαρτύρων. Ας μην επιστρέψουμε με τυχόν συμμετοχή μας, έστω και από περιέργεια, να πάρουν θάρρος οι λίγοι νοσταλγοί του πνευματικού σκότους. Αντίθετα, με την παγερή αδιαφορία μας και εφέτος ας δείξουμε στον κ. Ολύμπιο εκείνο που αποτελεί αναμφίβολη πραγματικότητα: Ότι όλα τα θετικά και υγιή στοιχεία της αρχαίας ελληνικής παράδοσης και ιστορίας ενσωματώθηκαν με φυσιολογικό και αβίαστο τρόπο στην μεταγενέστερη εθνική μας παράδοση, στα δημοτικά μας τραγούδια, στις τοπικές ενδυμασίες και στα διάφορα ήθη και έθιμά μας.
Αναφέρουμε το εξής παράδειγμα. Ότι σε διάφορα χωριά και κωμοπόλεις της Μακεδονίας μας, μέχρι το 1950 ποτέ δεν φορούσαν ευρωπαϊκά φορέματα αλλά τις τοπικές ενδυμασίες με το "κατσούλι" δηλαδή το καπέλο που ήταν απομίμηση της περικεφαλαίας του Μεγ. Αλεξάνδρου και τις οποίες συνεχίζουν να φορούν στις διάφορες εκδηλώσεις και στα χορευτικά.

Τιμώντας τον μεγάλο πολιούχο και προστάτη μας ’γιο Διονύσιο που αγίασε στο βουνό των ψευτοθεών, ας μείνουμε μακριά από αυτές τις ανόητες τελετές αμετακίνητοι στις γνήσιες εκκλησιαστικές και εθνικές παραδόσεις μας.

Με πολλή πατρική αγάπη
+ Ο Μητροπολίτης Σας ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ

Σημείωση:
Η παρούσα να διαβαστεί καθαρά την Κυριακή της Πεντηκοστής 23 Ιουνίου.ΑΠΑΝΤΗΣΗ της ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Χωρίς την παραμικρή έκπληξη, διαβάσαμε την εγκύκλιο που στάλθηκε προς το πλήρωμα της εκκλησίας από τον Μητροπολίτη Κίτρους Αγαθόνικο για τις τριήμερες εκδηλώσεις των Προμηθείων στον Όλυμπο. Η απουσία της έκπληξής μας οφείλεται στη γνωστή πλέον ιδεολογική και φιλοσοφική διαφορά ανάμεσα στο Ελληνικό και Χριστιανικό πνευματικό οικοδόμημα. Η απαντητική μας επιστολή δεν αποσκοπεί στην υποστήριξη των παραπάνω εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στον Όλυμπο (που ούτως ή άλλως δεν μας αφορά) αλλά στοχεύει κυρίως την αποκατάσταση της Ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς και των εκπροσώπων της που βάλλονται μέσα από την εγκύκλιο καθώς επίσης και στην εδραίωση του δικαιώματος να μπορούν σε μία δημοκρατική κοινωνία οι πολίτες να σκέπτονται και να εκφράζονται ελεύθερα, δίχως να χρειάζεται να απολογηθούν για τις οποιεσδήποτε ιδεολογικές τους επιλογές.
Αποτελεί ηθικό και κοινωνικό χρέος να απαντηθούν τα όσα προκλητικά και ανιστόρητα περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγκύκλιο η οποία μοιάζει περισσότερο με δημόσιο κατηγορητήριο κατά της αρχαίας Ελληνικής παράδοσης, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να αναλωθούμε σε ανταπαντήσεις.
Διατυπώθηκε στην αποσταλείσα μητροπολιτική εγκύκλιο πως κάποιος καθηγητής ονόματι Τρύφων Ολύμπιος "�κάθε χρόνο αυτόν τον καιρό έρχεται από την Αθήνα και καλεί τον λαό της περιοχής μας να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που ξεκινούν από φαιδρότητες και φθάνουν στην απροκάλυπτη ειδωλολατρία".
Ο κ. Τρύφων Ολύμπιος και μερικές ακόμη χιλιάδες ανθρώπων διοργανώνουν και συμμετέχουν σε μία εκδήλωση που σκοπός της είναι να τιμήσει και να προβάλει την Ελληνική μας κληρονομιά, όπως αυτή ήταν πριν από τον ερχομό του Χριστιανισμού.
Είναι κακό να τιμούν Έλληνες την Ελληνική παράδοσή τους και την ιστορία τους και μάλιστα στον ιερό τους τόπο ;
Ρωτούμε λοιπόν:
Απαγορεύεται κάτι τέτοιο ναι ή όχι ;
Αν ναι, τότε μάλλον υφιστάμεθα θεοκρατική τυραννία.
Αν όχι, προς τι η δημοσιοποίηση της εγκυκλίου;
Προς συνετισμό ή μήπως προς εκφοβισμό των συμμετεχόντων (και μή) σε αυτή;
Αν επιζεί στην Δημοκρατία μας το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και της ειρηνικής εκδήλωσης των ανθρωπίνων πεποιθήσεων, ποιος ο λόγος να ανακατεύεται ο οποιοσδήποτε στις εκδηλώσεις των οποιωνδήποτε και μάλιστα με υβριστική επιθετικότητα, χωρίς την κατάθεση οποιουδήποτε ιστορικού επιχειρήματος ;
Μάλιστα οι φαιδρές αυτές εκδηλώσεις όπως λέγει, φθάνουν ακόμη και στην απροκάλυπτη ειδωλολατρία. Την ίδια στιγμή όμως οι χριστιανοί προσκυνητές των πάνσεπτων οστέινων λειψάνων, οι πρόσφατες ιερές οσφυοκαμψίες στην "ιαματική" ζώνη της παναγίας, το ξύσιμο ή φίλημα των "ιερών" εικόνων για θεραπεία ασθενειών, τα κομποσχοίνια, τα λογής ευεργετικά φίλτρα, όλα αυτά δεν είναι άραγε ειδωλολατρία; ή μήπως πρέπει να θεωρηθούν υγιείς θρησκευτικές αντιδράσεις ευσεβούς πίστης;Λέγει ο Μητροπολίτης μας: "είναι λοιπόν φανερό πως η συμμετοχή στις ειδωλολατρικές όσο και φαιδρές αυτές τελετές είναι τελείως ασυμβίβαστη με την Χριστιανική μας ιδιότητα".
Πρώτον: δεν είναι τελετές αλλά πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Δεύτερον: κι αν ακόμη για κάποιους, έχουν τελετουργική σημασία, αυτό είναι δικαίωμα τους αναφαίρετο.
Τρίτον: ό,τι είναι ασυμβίβαστο με την χριστιανική μας ιδιότητα πρέπει να απορρίπτεται; Μάλλον ναι, αν δεν συνάδει με την χριστιανική μας ιδιότητα. ’ρα όλη η προχριστιανική Ελλάδα απορρίπτεται συλλήβδην. Όμηρος, Ησίοδος, Ορφέας, Ηράκλειτος, Θαλής, Αναξαγόρας, Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Σωκράτης, Επίκουρος και άλλοι πολλοί από τις στρατιές των διανοητών, Αχιλλέας, Ηρακλής, Οδυσσέας, Αίας, Θεμιστοκλής. Λεωνίδας, Μιλτιάδης, Πύρρος, Αλέξανδρος και πολλοί ακόμη από τις στρατιές των ηρώων, Δαίδαλος, Παλαμήδης, Αρχύτας, Ιπποκράτης, Ηρόπομπος, Υπατία, Ήρωνας Διοσκουρίδης και άλλοι πολλοί από τις στρατιές των επιστημόνων, όλοι αυτοί απορρίπτονται μιας και δεν κατείχαν την χριστιανική ιδιότητα.
Αντ' αυτού γέννησαν και διατήρησαν τις "φαιδρές" και "ειδωλολατρικές" Ελληνικές συνήθειες και την πατρώα τους θεολογία, με τις οποίες μπορεί μεν να διέπρεψαν στις επιστήμες, τέχνες, τα γράμματα, την ποίηση και την ανδρεία, απέτυχαν όμως και στην ελάχιστη κατανόηση του Θείου !Για να το καταλάβουμε καλύτερα: οι Έλληνες μπορεί να κέρδισαν όλες τις πολιτισμογόνες μάχες της νοημοσύνης, να απέσπασαν ανεπανάληπτους τίτλους τιμής στις επιστήμες, τις τέχνες, τα γράμματα, τη φιλοσοφία, να όρθωσαν τα θεμέλια του σύγχρονου παγκόσμιου πολιτισμού, απέτυχαν όμως οικτρά στην μάχη της κατανόησης του Θείου !
Αυτό κι αν είναι ανικανότητα !
Ενώ ο χριστιανισμός που απέτυχε σε όλες τις μάχες του πολιτισμού, της φιλοσοφίας και της επιστήμης (και τα ελάχιστα που έχουν να επιδείξουν, οφείλονται στην προηγούμενη Ελληνική κληρονομιά), που νέκρωσε με τον σκοτεινό Μεσαίωνά του, επιστήμες και πρόοδο, που άναψε τις εξαγνιστικές πυρές κατά της διανόησης και συνέτριψε ισοπεδωτικά τα απαράμιλλα κλασικά μνημεία του πολιτισμού μας, που δεν έχει να επιδείξει ούτε έναν εφάμιλλο των Ελλήνων πνευματικό γίγαντα,αυτός λοιπόν ο χριστιανισμός είχε συλλάβει το Θείον !
Αυτό κι αν είναι ικανότητα !
Λέγει επίσης ο Μητροπολίτης μας: "πέρασαν δύο χιλιάδες χρόνια από τότε που πάνω στη γη έλαμψε το φως του αληθινού Θεού και από τότε που σαρώθηκε το σκοτάδι της αρχαίας ειδωλολατρικής θρησκείας, που οι ανύπαρκτοι Θεοί της δολοφονούσαν, μοιχεύονταν, φθονούσαν και μισούσαν� Μίας θρησκείας, στην πνευματικότητα της οποίας η παιδεραστία θεωρείτο τρόπος μύησης σε "ανώτερη πνευματική γνώση". (οι υπογραμμίσεις δικές μας).
Αυτά τα έξοχα ιστορικά συμπεράσματα ανεγιγνώσθησαν δημόσια μπροστά σε ... Έλληνες από � Έλληνες�!
Αλήθεια, γνωρίζατε ώ Έλληνες, πως κάποτε οι Θεοί των προγόνων σας, δολοφονούσαν � ενώ οι πυρπολημένες και εξανδραποδισμένες από τους εβραίους προφήτες Φιλισταϊκές πόλεις, κατόπιν θεϊκών εντολών, δεν ήσαν απόρροια κάποιας δολοφονικής διάθεσης αλλά θεάρεστες πράξεις ηθικής αποκατάστασης.
Ότι μοιχεύονταν � ενώ ο συνουσιαζόμενος με τις κόρες του Λωτ και ο μέγας προφήτης Αβραάμ με την "γυναικαδελφή" του Σάρα ήταν μία απλή αλλά ύψιστης θεολογικής σημασίας οικογενειογαμία ;Ότι φθονούσαν� ενώ η κατάσχεση της ξένης Φιλισταϊκής γής που έρρεε "μέλι και γάλα" από τους "εν τω σπέρματι" ενδεείς και άπορους απογόνους του Αβραάμ δεν προερχόταν από φθόνο αλλά ήταν μία κεφαλαιώδους σημασίας θεϊκή ευλογία;
Ότι μισούσαν � ενώ εντολές του τύπου "και κατασκάψτε τους βωμούς αυτών και συντρίψτε ταςστήλας αυτών και τα άλση αυτών εκκόψετε και τα γλυπτά των θεών αυτών κατακαύσετε πυρί και απόλειται το όνομα αυτών εκ του τόπου εκείνου" (Δευτερονόμιον 12.3.1) είναι ανεξίτηλες ανθρωπιστικές συνταγές αγάπης ;
Τέλος, μας υπενθυμίζει ο Μητροπολίτης μας ότι οι παιδεραστικές διαστροφές των προγόνων μας (και ποιος ξέρει πόσες άλλες!) ήταν αναπόσπαστο στοιχείο των πνευματικών τους αναζητήσεων !Καθόλου απίθανο βέβαια την ώρα που ο Πλάτωνας στο "Συμπόσιό" του ανέλυε τον αρχέγονο έρωτα και ο Αρχιμήδης υπολόγιζε την απόσταση της γης από την σελήνη, την στιγμή που ο Ίππαρχος ανεκάλυπτε το μήκος της διαμέτρου της γης και ο Αριστοτέλης συνέγραφε τα "πολιτικά" του, να είχαν για συντροφιά τους τρυφηλά δωδεκάχρονα ή και να άναβαν κεράκια στις εκβαρβαρισμένες και παράφρονες θεότητές τους !
Τέτοια ηθική και διανοητική σήψη επικρατούσε τότε ! Οι Έλληνες � παιδεραστώντας απογειώθηκαν πνευματικά !
Τέτοιων προγόνων απόγονοι είμαστε λοιπόν !
Αλλά και όσοι ευλαβικά κοιτούν το ένδοξο παρελθόν τους δεν είναι παρά "λίγοι νοσταλγοί του πνευματικού σκότους", διατείνεται συμπερασματικά η εγκύκλιος, προκαλώντας μας παγερή αμηχανία ! Πρέπει να είμαστε τελικά υπερήφανοι ή όχι για την ηθική και πνευματική ποιότητα των προπατόρων μας; Οφείλουμε τελικά να τους αποδώσουμε ευχαριστήριες τιμές για την πολιτισμική τους προσφορά ή να τους τιμωρήσουμε με διαχρονική ιστορική λήθη ;
Απέναντι λοιπόν σε τέτοιες διακηρυγμένες εκκλησιαστικές θέσεις δεν μπορεί παρά ο κάθε μέσος Έλληνας να αισθάνεται παράφορα θιγμένος και απελπιστικά ταπεινωμένος, βλέποντας την (παγκοσμίως αποδεκτή) κληρονομιά του να υποβιβάζεται στο επίπεδο του "σκότους", τους εκπροσώπους ενός μοναδικού πολιτισμού να παρουσιάζονται ως πνευματικά ασθενείς και μάλιστα στα τελευταία στάδια ηθικής σήψης και τις θεότητές του να προβάλλονται λίγο � χειρότερες απ' αυτές των ιθαγενών του Αμαζονίου !
Μην υβρίζετε λοιπόν τους ενδόξους προγόνους μας και προκαλείτε την εθνική μας υπερηφάνεια, γιατί μία καθαρή ελληνική συνείδηση δεν το ανέχεται. Πόσο τρελλό και παράλογο μοιάζει στ' αλήθεια, Έλληνες, να υπερασπίζονται μέσα στην Ελλάδα την Ελληνική μας κληρονομιά από� «Έλληνες» !
Παρ' όλη την παρακμιακή ηθική της "όλα τα θετικά και υγιή στοιχεία της αρχαίας Ελληνικής μας παράδοσης και ιστορίας ενσωματώθηκαν φυσιολογικά και με αβίαστο τρόπο στην μεταγενέστερη εθνική μας παράδοση�" αναφέρει η εγκύκλιος.
Τώρα, για το ποιος ήταν ο φυσιολογικός και αβίαστος τρόπος με τον οποίο ενσωματώθηκαν μερικά στοιχεία στην χριστιανική μας παράδοση, αυτό θα το δούμε περιληπτικά αμέσως παρακάτω:
Ο αδιάλειπτα τιμώμενος "μέγας" χριστιανός Θεοδόσιος απαγορεύει με επίσημο διάταγμά του την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, αναπόσπαστο τμήμα του ελληνικού πολιτισμού. Σήμερα όμως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη πλανητική συσπείρωση λαών και εθνών, η κορυφαία εκδήλωση αξιοκρατίας, άμιλλας και αλληλοσεβασμού. Οι "άγιοι" της εκκλησίας Θεόφιλος και Κύριλλος Αλεξανδρείας κατεδαφίζουν εκ θεμελίων την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας, το μεγαλοπρεπέστερο ταμιευτήριο γνώσεων της Ελληνικής αρχαιότητος γιατί εκεί κατοικούσαν "δαίμονες και ποντίκια" !
Σήμερα τα επιστημονικά κέντρα ερευνών, οι σημερινές βιβλιοθήκες γνώσης είναι το προωθητικό καύσιμο του πολιτισμού και της εξέλιξης και κανείς λογικός άνθρωπος δεν διανοείται την � κατεδάφισή τους !
Ο "άγιος" Κύριλλος Αλεξανδρείας δολοφονεί (σε μία έξαρση αγάπης μήπως την κόρη του μαθηματικού και διευθυντή της βιβλιοθήκης Θέωνα, την επίσης μαθηματικό Υπατία, Ελληνίδα που είχε την τόλμη να παραδίδει δημόσιες φιλοσοφικές διαλέξεις και ταυτόχρονα να επινοεί εξελιγμένους ναυτικούς αστρολάβους. Για την πολύτιμη προσφορά της στον πολιτισμό � διαμελίσθηκε και πετάχθηκε στην πυρά από τον χριστιανό κατά τα άλλα Κύριλλο !
Σήμερα ο Κύριλλος απολαμβάνει πάνδημους ετήσιους εορτασμούς (1998) και τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου "αγίου" ενώ η Υπατία παραμένει η παντοτινή άγνωστη στις καρδιές των απογόνων της !
Οι ελληνοτραφείς πατέρες της εκκλησίας μας, ο Μ. Βασίλειος, ο Ι. Χρυσόστομος, Ευσέβιος Καισαρείας και άλλοι πολλοί, αν και φρόντισαν συστηματικά να αποθησαυρίσουν τα Ελληνικά διανοητικά επιτεύγματα με σπουδές στην Ελλάδα από Έλληνες φιλοσόφους, εν τούτοις κατέθεσαν στις θεολογικές τους διατριβές απαράμιλλα δείγματα αχαριστίας και ανθελληνισμού: Μ. Βασίλειος: "Να μην δειλιάσεις από τα δύο ξύλα, από τους δύο αυτούς δαυλούς που καπνίζουν. Πρόσταγμα προς εμάς όλους είναι να μην δειλιάζουμε από Ελληνικές πιθανότητες (λογική) και από τις δυσφημίες ετεροδόξων, γιατί αυτοί μοιάζουν με δύο ξύλα, ή μάλλον με δύο δαυλούς που έχασαν την ζωτικότητα του φυτού και την σκληρότητα του ξύλου, δεν έχουν πλέον την φωτεινότητα του πυρός αλλά είναι δύο δαυλοί που καπνίζουν και μελαίνουν (μαυρίζουν) όσους τους ακουμπούν και δακρύζουν τα μάτια όσων τους πλησιάζουν". (ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ, 7,196,1-9).
Ι. Χρυσόστομος: "Εάν δε κοιτάξεις στα ενδότερα των Ελλήνων θα δεις τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά σαν τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας αυτών, γεμάτος ακαθαρσίες και ιχώρ (έμπυο) και τα δόγματά τους γεμάτα σκουλήκια �
Εμείς δε δεν παραιτούμαστε της κατ' αυτών μάχης" (Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΙΩΑΝΝΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΝ 59, 370, 7-11).
Ευσέβιος Καισαρείας: "Τον φτωχό και πένητα λαό σήκωσες από τα καθόλου ζηλευτά πράγματα και από την ατιμία των παθών και από την κοπριά των Ελληνικών βδελυγμάτων και κάθισες αυτόν με τους άρχοντες του Ισραήλ, τον όντως αληθινό λαό του Θεού" (ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, 23, 1352, 34-38)
Τόσο � Έλληνες ήσαν οι πατέρες του έθνους μας !
Σκεφθείτε τι θα μπορούσαν να πουν αν δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό Ελληνόψυχοι !
Και είναι παράλογο και ατιμωτικό ότι τρεις τέτοιους ιεράρχες τους έχουμε για προστάτες των γραμμάτων μας.
Για οικονομία χώρου, σας παραθέτουμε μόνο ορισμένα ενδεικτικά κείμενα που δεν τιμούν καθόλου την εθνική μας ταυτότητα. Ανθελληνικές θέσεις σαν κι αυτές όμως βρίσκονται διάσπαρτες και σε μεγάλους αριθμούς στην εκκλησιαστική μας ιστορία. Για παρόμοια κείμενα και θέσεις εκφράστηκαν πρόσφατα διαμαρτυρίες και από άλλους Έλληνες, καταξιωμένους στον πολιτικό και πνευματικό χώρο. Φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο λίγοι, οι "λίγοι νοσταλγοί του πνευματικού σκότους", όπως διατείνεται συμπερασματικά η εγκύκλιος.

Γι' αυτό προτείνουμε ανεπιφύλακτα: "Κρείττον το σιγάν"

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΤΡΥΦΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Προς τον Μητροπολίτη Κίτρους και Κατερίνης κ. Αγαθόνικο
(Απάντηση στην εγκύκλιο 287)

Κύριε Μητροπολίτα !

Επί δύο συνεχείς εβδομάδες αναγνώστηκε, κατόπιν εντολής σας, στις εκκλησίες του Νομού Πιερίας η ως άνω Εγκύκλιος, η οποία υβριστικώς καταφέρεται τόσο κατά εμού προσωπικά, όσο κατά της ιδεολογίας, του έθους και του πολιτισμού των Ελλήνων.
Όμως δεν εκπλήσσομαι που για μια ακόμη φορά φανερώνονται τα δόντια της δήθεν χριστιανικής «αγάπης». Η αγάπη της εκκλησίας ισχύει μόνο εφόσον το ποίμνιο υπακούει, γονατίζει και προσκυνά την «ιερή ποιμαντορία».
Αν το «ποίμνιο» έχει λόγο και άποψη και μάλιστα πέρα από τα πλαίσια του δόγματος του χριστιανικού φανατισμού, τότε η αγάπη τελειώνει και αρχίζει η υκοφαντία, ο πόλεμος και ενίοτε το έγκλημα. ’λλωστε ως Νέο-Γαλιλαίοι, Ορθόδοξοι και μη, ακολουθείτε την «ιερή» σας παράδοση. Είναι η παράδοση εκείνη που γνωρίζουμε, όταν οι οπαδοί της αγάπης των Γαλιλαίων χρησιμοποιούσαν την σπάθη στο όνομα του Χριστού στο χρονικό διάστημα από τον Θεοδόσιο (4ος αιώνας), ο οποίος θανάτωσε 15 000 Έλληνες το 391 στον Ιππόδρομο Θεσσαλονίκης γιατί αρνούντο να γίνουν χριστιανοί, μέχρι τον Νίκωνα Μετανοείτε, άγιος σήμερα, ο οποίος τον 10ο αιώνα ανάγκασε τους Λάκωνες με την φοβέρα του βυζαντινού στρατού να ασπαστούν την ιουδαϊκή θρησκεία και να λατρεύουν τον Αβραάμ.
Αυτή η αγάπη εκδηλώθηκε άλλωστε και στην καταστροφή όλων των μνημείων της αρχαιότητας, στην τύφλωση αγαλμάτων και στην εξολόθρευση των βιβλιοθηκών της Εφέσου και Αλεξανδρείας, διότι «έτσι ηύξανε και μεγάλωνε ο λόγος του Κυρίου» (Πράξεις Αποστ.).Κ. Μητροπολίτα, αναφέρετε ότι έχω απορρίψει την χριστιανική μου ιδιότητα και «συνεπώς δεν είμαι μέλος της εκκλησίας».
Ευχαριστώ γι αυτή τη διαπίστωση και δηλώνω ότι στο όνομα των προπατόρων μου Ομήρου, Ησιόδου, Θαλού, Αναξαγόρου, Ηρακλείτου, Αριστοτέλους, Επικούρου κ.α. ότι ακολουθώ την δική τους κοσμοαντίληψη και παράδοση.
Τι πιο φυσικό άλλωστε ένας κατά συνείδηση Έλλην να ακολουθεί την ελληνική θεοαντίληψη και όχι αυτή των Ιουδαίων;Μήπως οι Ιουδαίοι δεν ακολουθούν την δική τους παράδοση; Δεν θα ήταν παράξενο να επιβάλλουμε εμείς οι Έλληνες στους Ιουδαίους να θρησκεύονται ελληνικά, όπως ανοήτως έπραξε ο Αντίοχος Επιφανής, πράγμα που οδήγησε στην επανάσταση των Μακκαβαίων, μια εβραϊκή επανάσταση που σήμερα είναι η μεγαλύτερη γιορτή των Εβραίων, την οποία μάλιστα τιμάτε και εσείς οι χριστιανοί;
Και ρωτώ, συμπεριλαμβάνεται η επανάσταση των Μακκαβαίων κατά των Ελλήνων στην «Αγία Γραφή» σας, ώστε να θεωρείται ιερή;Ναι ή όχι; Και συνεχίζετε στην Εγκύκλιο, «�. Κανείς δεν περίμενε την απόπειρα ενός ιδιώτη να αναβιώσει μύθους και ιστορικά γεγονότα που δεν επαναλαμβάνονται. Εκτός αν έχει χαθεί η αίσθηση του γελοίου, υπόθεση που μάλλον αποδεικνύεται από την λεπτομερέστατη αναφορά του Ολυμπίου στις αρχαιοελληνικές χλαμύδες με τις οποίες καλεί τον κόσμο να προσέλθει ντυμένος».
Εδώ καταλαβαίνουμε την πατρική αγάπη των ιεραρχών. Οι αναφορές στις αξίες των προγόνων μας, οι αναφορές στους μύθους που διέπλασαν τον αρχαίο κόσμο του πολιτισμού και του κάλλους, είναι γελοιότητα για σας.
Οι 4.000 άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στον Όλυμπο από όλη την Ελλάδα είναι γελοίοι ασφαλώς για την αντίληψή σας. Αυτοί οι «γελοίοι» όμως, που διαρκώς αυξάνονται και αποτελούν την ελπίδα της Ελλάδας, έχουν το γνώρισμα να μην είναι ένα άβουλο χριστιανικό ποίμνιο, αλλά σκεπτόμενοι και νοήμονες πολίτες. Αυτή είναι μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ ημών και του χριστιανικού ποιμνίου. Όσο για τον «ιδιώτη», εμένα δηλαδή, που σκοπίμως με αναφέρετε κάτοικο Αθηνών ενώ γνωρίζετε ότι είμαι μόνιμος δημότης Λιτοχώρου, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι η λέξη «ιδιώτης» αποδίδεται σε εκείνον που δεν ασχολείται με τα κοινά. Ένας ιδιώτης στην αρχαία Ελλάδα ήταν ο καταφρονητέος, ο ιδιοτελής και ο κοινωνικώς ασήμαντος, δηλαδή ο βλάκας. Επειδή εγώ ασχολούμαι με τα κοινά και μάλιστα σε πανελλήνια διάσταση, δεν είμαι συνεπώς ένας ιδιώτης.’λλωστε ιδιώτης είναι μόνο το χριστιανικό ποίμνιο, που ατομικά επιδιώκει την σωτηρία της ψυχής του, είτε ως στηλίτης, είτε ως ερημίτης, είτε ως σπηλίτης.
Μας χλευάζετε για τις χλαμύδες που 200 άνθρωποι φορούσαν για να συμμετέχουν ως χορός στα δρώμενα. Τι πιο φυσικό ! Είναι ενδυμασία των προγόνων μας και σε δεδομένη στιγμή την τιμούμε. Γιατί άραγε οι νότιοι Γερμανοί έχουν κυριακάτικη την στολή της εποχής του Καρλομάγνου και οι Ιάπωνες αριστοκράτες στολές της πρώτης δυναστείας, 2.500 ετών; Μήπως όμως οι ιεράρχες θα έπρεπε να μας εξηγήσουν την καταγωγή του φαιού ράσου; Μήπως δεν έχει ιουδαϊκή-ραβινική και περσική προέλευση το ράσο, το οποίο θεωρείτε ελληνικό; Ποιοι θα έπρεπε να αισχύνονται για την ενδυμασία τους, εμείς που τιμούμε την ελληνική στολή, σύμβολο του γένους μας, ή οι ρασοφόροι που με το ράσο τους, σύμβολο του γένους των Εβραίων, τιμούν τους Ιουδαίους ραβίνους;
Χαρακτηρίζετε τις εκδηλώσεις μας «φαιδρές» και «γελοίες». Γιατί όμως ασχολείσθε με εμάς του «φαιδρούς»; Αν είμαστε φαιδροί, δεν αποτελούμε ασφαλώς κανένα κίνδυνο και για κανένα, γιατί ποιος ακούει τους φαιδρούς;Επιπλέον αν η χριστιανική ποιμαντορία κατέχει την αλήθεια, όπως ισχυρίζεσθε, τι φοβάσθε από το δικό μας «ψεύδος» και την «φαιδρότητα» και αγωνίζεσθε να εμποδίσετε τους πιστούς σας να μην παρευρεθούν στις εκδηλώσεις μας; Τι άραγε ήταν αυτό που ανάγκασε την Ιερά Σύνοδο να συστήσει επιτροπή καταπολεμήσεως της στροφής προς την προχριστιανική Ελλάδα; Μήπως φοβάται τα φαντάσματα που άφησε η εκκλησία πίσω της εις βάρος της Ελλάδας;
Και λέγετε: «Πρόκειται για μια ουτοπική και παράλογη προσπάθεια αναβίωσης γεγονότων και μύθων που έσβησαν πριν από δυόμισυ χιλιάδες χρόνια και που αυτά καθεαυτά δεν έχουν τίποτα απολύτως να προσθέσουν στην εθνική μας παράδοση και κληρονομιά». Φαίνεται πως είτε σας εκφεύγουν σημαντικά ιστορικά δεδομένα, είτε συγκαλύπτετε την αλήθεια.Το ελληνικό έθος έπαψε βέβαια να κυριαρχεί πριν από 1.500 χρόνια, όταν επί αυτοκράτορος Γιουτπράβδα (=Ιουστινιανού), οριστικώς επεβλήθη το Ιουδαϊκό έθος, το έθος των Γαλιλαίων και Βεδουίνων του Σινά στην χώρα του φωτός, στην Ελλάδα.
Συμφωνώ όμως ότι αυτό που εμείς επιδιώκουμε δεν προσφέρει τίποτα στην χριστιανική κληρονομιά, διότι εμείς επιδιώκουμε την ανασυγκρότηση της ελληνικής ταυτότητας, ενώ η ποιμαντορία σας επιδιώκει την διατήρηση της ιουδαϊκής συνειδήσεως, αγιοποιώντας μάλιστα την ιουδαϊκή παράδοση και ιστορία. Μάλιστα έχετε καταντήσει τον Έλληνα να θεωρεί την ιστορία άλλου έθνους ιερή και να προσεύχεται σ' αυτήν. Εκ τούτου είναι σαφές ότι αντιπροσωπεύουμε δύο διαφορετικούς και συγκρουόμενους κόσμους.
Συνεχίζετε την Εγκύκλιο με ύβρεις κατά των προγόνων μας, πράγμα που καταγγέλλω προς κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.Λέτε λοιπόν ότι «πέρασαν δυο χιλιάδες χρόνια από τότε που πάνω στην γη έλαμψε το φως του αληθινού Θεού και από τότε που σαρώθηκε το σκοτάδι της αρχαίας ειδωλολατρικής θρησκείας, που οι ανύπαρκτοι θεοί της δολοφονούσαν, μοιχεύονταν, φθονούσαν και μισούσαν � Μιας θρησκείας, στην πνευματικότητα της οποίας η παιδεραστία θεωρούνταν τρόπος μύησης σε ανώτερη πνευματική γνώση». Καταλαβαίνω βέβαια την αγωνία σας, αφού κλονίζεται πλέον το δόγμα του «αληθινού θεού» και μαζί με αυτό και η θέση σας.
Για ποιόν αληθινό θεό μιλάτε; Για τον Γιαχβέ των Εβραίων που δίνει εντολές στους δήθεν προφήτες να θανατώνουν αλλοεθνείς, ακόμη και Έλληνες, που επιβάλλει την πορνεία του Αβραάμ και της Θαμάρ και την αιμομιξία του Λωτ, που δημιουργεί αιμοσταγείς προφήτες, όπως τον Ηλία που σήμερα λατρεύεται ως άγιος από τους Ρωμιούς; Η μήπως για τον Ιησού (=δόξα τω Γιαχβέ), ο οποίος ως υιός του Γιαχβέ μοιράζεται τις ιδιότητές του, δηλαδή μισεί και φθονεί και δια της μαχαίρας (Κατά Μάρκον�) έρχεται να επιβάλλει την κυριαρχία του οίκου Δαβίδ; Μήπως εννοείτε τον κατασκευασμένο «Χριστό», στον οποίο αποδώσατε ιδιότητες που αρχαίοι Έλληνες θεοί είχαν, όπως του Απόλλωνος και ο Διονύσου;
Ακόμη και ο θάνατος και ανάσταση είναι κλεμμένες ιδιότητες από τον θάνατο του Ζαγρέως και την ανάστασή του σε Διόνυσο.Για ποιο φως μιλάτε; Για εκείνη την απάτη του δήθεν «φωτός της αναστάσεως» μέσα από μια κρύπτη του δήθεν «παναγίου τάφου», ο οποίος τάφος κατά τ' άλλα έχει κτιστεί πάνω στον κατεδαφισμένο από χριστιανούς του 4ου αιώνα ναό της Αφροδίτης; Είναι ή δεν είναι αυτό αλήθεια; Πώς βρέθηκε εκεί ο τάφος του Ιησού, αφού μέχρι τον Κωνσταντίνο υπήρχε ο ναός της Αφροδίτης; Η μήπως μας μιλάτε για κάποιο άλλο φως; Μήπως της επιστήμης και φιλοσοφίας και του πολιτισμού; Μήπως μπορείτε να μου υποδείξετε έναν επιστήμονα ή φιλόσοφο κατά την κυριαρχία του βυζαντινού χριστιανισμού, εκτός από τον Πλήθωνα, τον οποίο προσπαθούν οι χριστιανοί να οικειοποιηθούν; Δεν ήταν όμως ο Πλήθων εκείνος που αναφέρεται στον πατέρα Δία και πρότεινε την επάνοδο στην αρχαία θρησκεία και για την θέση του αυτή κατέστρεψε τα βιβλία του ο σχεδόν άγιός σας Γεννάδιος; Όσο για την παιδεραστία των Ελλήνων πρέπει να σας θυμίσω την λαϊκή παροιμία που λέει ότι «στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί». Ας διορθώσει η χριστιανική εκκλησία τα κρυφά και φανερά ροζ σκάνδαλά της πρώτα και κατόπιν ας συζητά για τα κακά των άλλων. Τι εννοείτε όμως με παιδεραστία; Μήπως πρώτα μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πως είναι δυνατόν κίναιδοι και παιδεραστές, έκφυλοι και παρά φύσιν να παράγουν ένα θαυμάσιο έθος, πολιτισμό, γνώση, κάλλος, εκκλησία του δήμου, βουληφόρο πολίτη, στρατηγούς και πατριώτες που ολόκληρη η πολιτισμένη ανθρωπότητα σήμερα θαυμάζει και μιμείται, εκτός βέβαια από την ποιμαντορία;
Το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορεί να είναι έργο ανηθικότητας, παιδεραστίας και κιναιδισμού, αλλά έργο αρετής και υψηλής ηθικής, έργο σωφροσύνης σύμφωνο με την φύση και με τους κοσμικούς νόμους, τους οποίους οι Έλληνες και γνώριζαν και εσέβοντο. Εκείνοι που δεν παράγουν πολιτισμό είναι οι παρά φύσιν και αυτοί είναι οι χριστιανοί, οι οποίοι κατά τον καιρό της απόλυτης κυριαρχίας τους κληροδότησαν στην ανθρωπότητα μόνο προσευχές και συναξάρια.
Εκ του αποτελέσματος κρίνοντες αποδεικνύεται ότι το χριστιανικό έθος, ένα παρά φύσιν έθος, καταστρέφει τον ανθρώπινο νου και το πνεύμα και εμποδίζει την ανάπτυξη πολιτισμού.Λέτε επίσης ότι «η Ελλάδα είναι η χώρα των πρώτων χριστιανών αγίων και μαρτύρων». Ποιών «αγίων», του Αντωνίου του Αιθίοπα, του Τερτυλλιανού του Ιουδαίου, των Εβραίων Στεφάνου και «αγίων» αποστόλων.
Όχι κύριε, η Ελλάδα είναι η χώρα των φιλοσόφων, των ποιητών, των πολιτικών, των στρατηγών, των καλλιτεχνών και εν γένει της δόξας και του πολιτισμού. Η Ελλάδα που εσείς αναφέρεσθε είναι η Ρωμανία, η χώρα των Ρωμιών, που όπως έχει αποδειχθεί είναι η χώρα της ρεμούλας, της απάτης και του εγκλήματος. Δικό σας προϊόν είναι η σημερινή κοινωνία, αφού το δικό σας έθος, το χριστιανικό, κυριαρχεί επί 1500 έτη. Το έθος του Παπαξηρού και Αυγουστίνου γέννησε εγκληματίες, το έθος σας γεννά την υποκρισία, τον εκφυλισμό, τον ιουδυλισμό και την οπισθοδρόμηση. Σας χαρίζουμε τον κόσμο σας.
Και περατώνετε την Εγκύκλιο: «Τιμώντας τον μεγάλο πολιούχο και προστάτη μας ’γιο Διονύσιο που αγίασε το βουνό των ψευτοθεών, ας μείνουμε μακριά από αυτές τις ανόητες τελετές και αμετακίνητοι στις γνήσιες εκκλησιαστικές και εθνικές παραδόσεις μας. Με πολλή πατρική αγάπη�». Ένα μικρό πρόβλημα για σας είναι ότι ο Όλυμπος και η ιστορία του προϋπήρχαν του Αγίου Διονυσίου. Ο Όλυμπος έχει καταστεί πανανθρώπινο σύμβολο λόγω των Ολυμπίων θεών και όχι από τον άγνωστο ασκητή που μόνασε στις κρύπτες και στα ρέματα. Ας επισκεφτείτε την Κίνα και ας πείτε: «στην Ελλάδα έχουμε ένα όρος, τον Όλυμπο, που είναι φημισμένο γιατί εκεί μόνασε ο ’γιος Διονύσιος». Ας αναρωτηθείτε τι θα εισπράξετε.
Όσο για τους «ψευτοθεούς» των Ελλήνων, μήπως μπορείτε να μας αποδείξετε ότι ο χριστιανικός Γιαχβέ είναι αληθινός; Αλλού βέβαια είναι το καίριο σημείο της υποθέσεως. Οι Έλληνες με εκείνους τους θεούς, με εκείνη την κοσμοαντίληψη, γέννησαν πολιτισμό και προήγαγαν την ανθρωπότητα. Οι χριστιανοί αντιθέτως με αναφορά τον Γιαχβέ, κατέστρεψαν τον πολιτισμό και γέννησαν την αμάθεια και όλα τα κακά που αυτή συνεπιφέρει.
Διότι, πώς να το κάνουμε, ο άνθρωπος ανυψώνεται, όχι στα προσκυνητάρια, αλλά στα έδρανα της γνώσεως και της επιστήμης και η επιστήμη είναι έργο των ροχριστιανικών Ελλήνων. Η αλήθεια μιλάει από μόνη στο μυαλό των νοημόνων.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχουμε μια κυρίαρχη θρησκεία, τον χριστιανισμό, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την πνευματική Ελλάδα, είναι μια ιουδαϊκή αίρεση με δομικά υλικά κλεμμένα από την Ελλάδα, την οποία και κατέστρεψε.
Αυτή η θρησκεία επεβλήθη δια της βίας από τον 4ο μέχρι 6ο αιώνα ως επιλογή των ρωμαίων αυτοκρατόρων.
Είναι γνωστά τα διατάγματα των αυτοκρατόρων κατά του «ελληνίζειν».
Αυτή η δια της βίας κατάσταση κατέστη συν τω χρόνω παράδοση και σ' αυτή την παράδοση είναι εγκλωβισμένος σήμερα ο Ρωμιός.
Το θέμα είναι κατά πόσο και πότε ο Ρωμιός θα μετατραπεί σε Έλληνα, πράγμα που τρέμει η ποιμαντορία.
Αν οι σημερινοί άνθρωποι επιλέγουν να είναι και στο μέλλον χριστιανοί, θα είναι προτιμότερο να ονομάζονται Ρωμιοί και όχι Έλληνες και η χώρα τους Ρωμανία για να υπάρχει συνοχή και συνέπεια.
Αλλιώς κυριαρχεί η υποκρισία.

14 σχόλια:

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

Λοίπον Άκου εβραιόπαπα μαυροφόρε να δεις πως έχουν τα πράγματα ! Ειδωλολάτρες είστε και φαίνεστε! Το ότι είχαμε και έχουμε αγάλματα και στα οποία προσευχόμασταν και προσευχόμαστε δεν μας κάνει ειδωλολάτρες ! Απλά λατρεύουμε το πρόσωπο το οποίο εκπροσωπεύει το άγλαμα και όχι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο! Γιατί αν το πάμε έτσι μπορούμε και μεις να σας πούμε εσές τους Χριστιανούς Εικονολάτρες δήθεν ότι λατρεύεται το ξύλο από το οποίο είναι φτιαχγμένη η εικόνα και όχι το πρόσωπο το οποίο αντιπροσωπεύει η Εικόνες σας ! Όσο για την εβραική σας θρησκεία που επιβάλατε στους Έλληνες με σφαγές και με την βία μόνο άγιους δεν σας κάνει και μόνο θρησκείας αγάπης δεν είναι ο Χριστιανισμός σας ! Γκρεμίσατε ναούς και χρησιμοποιήσατε τους κύωνές μας και χτίσατε τις εβραικές εκκλησίες με αυτούς ! Επίσης δεν ξεχνάμε ότι την Κυριακή της ορθοδοξίας καταριέστε τους Έλληνες και τους αναθεματίζετε! Επίσης μην ξεχνάτε πως .... αρχαία Ελληνικα : Ζευς-Θευς. Nέα Ελληνικά: Θεός ! Έτσι για την ιστορία της Ελληνικής γλώσσας! Δεν ξεχνάμε επίσης στα χρόνια της σκλαβιάς που λέγατε στους Φίλους σας τους Τούρκους μπείτε σε όποια Ελληνική περιοχή θέλετε αρκεί να μην θιχτούν τα προνόμοια της Εκκλησίας ! Την επανάσταση δεν την κάνατε εσείς αλλά εμείς ! Σας βόλευε το φέσι τραγοπαπάδες !
Όσο για την ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ αγία γραφή που μόνο Θεόπνευστη δεν είναι αλλά παρά μόνον μια αντιγραφή από την αρχαία Ελληνική ανεξηθρησκεία θα σου δώσω μερικά στοιχεία για να αποκαλύψω την ψευτιά σας που πουλάτε με τον Γιαχβέ σας και τον Χεσούα σας ! Καταστρέψατε τους Έλληνες κάνοντάς στους πρόβατα που σκύβουν το κεφάλι ! Μας κάνατε ένα μαντρί αλλά η αφύπνησης είναι κοντά και έχει αρχίσει είδη ! Το ιχώρ άρχισε να ξυπνά στις φλέβες μας και το αδογματιστο αθάνατο Ελλάνιο Πνεύμα αναγιεννέται από τις στάχτες που δημιουργήσατε εσείς !

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

Λοίπον Άκου εβραιόπαπα μαυροφόρε να δεις πως έχουν τα πράγματα ! Ειδωλολάτρες είστε και φαίνεστε! Το ότι είχαμε και έχουμε αγάλματα και στα οποία προσευχόμασταν και προσευχόμαστε δεν μας κάνει ειδωλολάτρες ! Απλά λατρεύουμε το πρόσωπο το οποίο εκπροσωπεύει το άγλαμα και όχι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο! Γιατί αν το πάμε έτσι μπορούμε και μεις να σας πούμε εσές τους Χριστιανούς Εικονολάτρες δήθεν ότι λατρεύεται το ξύλο από το οποίο είναι φτιαχγμένη η εικόνα και όχι το πρόσωπο το οποίο αντιπροσωπεύει η Εικόνες σας ! Όσο για την εβραική σας θρησκεία που επιβάλατε στους Έλληνες με σφαγές και με την βία μόνο άγιους δεν σας κάνει και μόνο θρησκείας αγάπης δεν είναι ο Χριστιανισμός σας ! Γκρεμίσατε ναούς και χρησιμοποιήσατε τους κύωνές μας και χτίσατε τις εβραικές εκκλησίες με αυτούς !

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

Επίσης δεν ξεχνάμε ότι την Κυριακή της ορθοδοξίας καταριέστε τους Έλληνες και τους αναθεματίζετε! Επίσης μην ξεχνάτε πως .... αρχαία Ελληνικα : Ζευς-Θευς. Nέα Ελληνικά: Θεός ! Έτσι για την ιστορία της Ελληνικής γλώσσας! Δεν ξεχνάμε επίσης στα χρόνια της σκλαβιάς που λέγατε στους Φίλους σας τους Τούρκους μπείτε σε όποια Ελληνική περιοχή θέλετε αρκεί να μην θιχτούν τα προνόμοια της Εκκλησίας ! Την επανάσταση δεν την κάνατε εσείς αλλά εμείς ! Σας βόλευε το φέσι τραγοπαπάδες !
Όσο για την ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ αγία γραφή που μόνο Θεόπνευστη δεν είναι αλλά παρά μόνον μια αντιγραφή από την αρχαία Ελληνική ανεξηθρησκεία θα σου δώσω μερικά στοιχεία για να αποκαλύψω την ψευτιά σας που πουλάτε με τον Γιαχβέ σας και τον Χεσούα σας !Μέγας Θεοδόσιος έσφαξε 15.000 έλληνες που δεν θέλησαν να ασπαστούν τον εβραιοχριστιανισμό σας ! Και μετα από αυτό τον κάνατε Άγιο ! Συγχαρητήρια ! Αυτοί είναι οι Άγιοί σας ! Καταστρέψατε τους Έλληνες κάνοντάς στους πρόβατα που σκύβουν το κεφάλι ! Μας κάνατε ένα μαντρί αλλά η αφύπνησης είναι κοντά και έχει αρχίσει είδη ! Το ιχώρ άρχισε να ξυπνά στις φλέβες μας και το αδογματιστο αθάνατο Ελλάνιο Πνεύμα αναγιεννέται από τις στάχτες που δημιουργήσατε εσείς !

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

1:Ο
Δίας έδωσε εντολή στον Προμηθέα να πλάσει τον άνθρωπο απο νερό και χώμα
, αυτό λέγει και η βίβλος, και ενώ η Ελληνική παράδοση είναι μύθος η
εβραική είναι θεική! Μια απορία που θα με βασανίζει πάντα!
2:Ο Ησίοδος
και ο Πίνδορος αναφέρουν ότι : Oι Θεοί και οι άνθρωποι έχουν κοινή
καταγωγή. Στην αρχή οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με τους Θεούς , μετά όμως οι
θεοί απομάκρυναν τους ανθρώπους λόγω αυσέβειας και αυθαδείας τους .
Όλοι οι άνθρωποι δεν κατάγονται από τους Θεούς. αλλά και από τους γιους
των Θεών που γεννήθηκαν στην γη! Το ίδιο επιχειρεί να μας πει και η
βίβλος σχετικά με τους γιους των Θεών!
3:Οι δώδεκα Τιτάνες
ουρανιδείς, συνοδεία του ουρανού,συμβολίζονται στα δώδεκα ζώδια,στους
δώδεκα άθλους του Ηρακλή,στο Δωδεκάθεο του Ολύμπου,στους δώδεκα
μήνες.Αργότερα θ'αντικατασταθούν από το ΧΡΙΣΤΟ και τους ΔΩΔΕΚΑ μαθητές
του!
4:Ο Δίας επαίρνε ανθρώπινη μορφή και επισκεπτόταν τους κοινούς
θνητούς, όπους τους Φιλήμονα Βαυκίδα,<>τους είπε όταν έφυγε.Τον μιμήθηκε ο ΙΑΧΒΕ των ΕΒΡΑΙΩΝ!
5:Ο
Μίνωας κάθε 7 χρόνια ανέβαινε στο ιδαίον Ανδρόνγια να πάρει το νόμο
γραμμένο σε πέτρινες πλάκες από τα χέρια του Θεού Δία,κάτι που χιλιάδες
χρόνια αργότερα θα θυμηθεί να κάνει και ο ΜΩΥΣΗΣ!
6:Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
περιβαλλόταν με φωτοστέφανο κατί που πολύ αργότερα πήραν οι Χριστιανοί
και έβαλαν στο κεφάλι του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΑΓΙΩΝ!
7:O ΠΕΡΣΕΑΣ πετρώνει
τον άτλαντα με το κεφάλι της Μέδουσας ! Θυμηθήτε την περίφημη κιβωτό
του μαρτηρίου και πως ο ΜΩΥΣΗΣ εξολόθρευσε από απόσταση τους αντιπάλους
με τον Ιεχωβά να γίνεται φλόγα και να κατακαίει αυτούς!

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

1:Ο
Δίας έδωσε εντολή στον Προμηθέα να πλάσει τον άνθρωπο απο νερό και χώμα
, αυτό λέγει και η βίβλος, και ενώ η Ελληνική παράδοση είναι μύθος η
εβραική είναι θεική! Μια απορία που θα με βασανίζει πάντα!
2:Ο Ησίοδος
και ο Πίνδορος αναφέρουν ότι : Oι Θεοί και οι άνθρωποι έχουν κοινή
καταγωγή. Στην αρχή οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με τους Θεούς , μετά όμως οι
θεοί απομάκρυναν τους ανθρώπους λόγω αυσέβειας και αυθαδείας τους .
Όλοι οι άνθρωποι δεν κατάγονται από τους Θεούς. αλλά και από τους γιους
των Θεών που γεννήθηκαν στην γη! Το ίδιο επιχειρεί να μας πει και η
βίβλος σχετικά με τους γιους των Θεών!
3:Οι δώδεκα Τιτάνες
ουρανιδείς, συνοδεία του ουρανού,συμβολίζονται στα δώδεκα ζώδια,στους
δώδεκα άθλους του Ηρακλή,στο Δωδεκάθεο του Ολύμπου,στους δώδεκα
μήνες.Αργότερα θ'αντικατασταθούν από το ΧΡΙΣΤΟ και τους ΔΩΔΕΚΑ μαθητές
του!
4:Ο Δίας επαίρνε ανθρώπινη μορφή και επισκεπτόταν τους κοινούς
θνητούς, όπους τους Φιλήμονα Βαυκίδα,<>τους είπε όταν έφυγε.Τον μιμήθηκε ο ΙΑΧΒΕ των ΕΒΡΑΙΩΝ!

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

5:Ο
Μίνωας κάθε 7 χρόνια ανέβαινε στο ιδαίον Ανδρόνγια να πάρει το νόμο
γραμμένο σε πέτρινες πλάκες από τα χέρια του Θεού Δία,κάτι που χιλιάδες
χρόνια αργότερα θα θυμηθεί να κάνει και ο ΜΩΥΣΗΣ!
6:Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
περιβαλλόταν με φωτοστέφανο κατί που πολύ αργότερα πήραν οι Χριστιανοί
και έβαλαν στο κεφάλι του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΑΓΙΩΝ!
7:O ΠΕΡΣΕΑΣ πετρώνει
τον άτλαντα με το κεφάλι της Μέδουσας ! Θυμηθήτε την περίφημη κιβωτό
του μαρτηρίου και πως ο ΜΩΥΣΗΣ εξολόθρευσε από απόσταση τους αντιπάλους
με τον Ιεχωβά να γίνεται φλόγα και να κατακαίει αυτούς!
8:Στους
Δελφούς ο Θεός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ γιόρταζε από την εορινή ισημερία μέχρι τα τέλη
Μαρτίου, το σημερινό δεκαήμερο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ και ας μη ξεχνάμε ότι
γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου!
9:O αριθμός 666 είναι επίσης
διπλωτικός της ΑΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. Πατέρας-Υιός-Πνεύμα, ήταν Ζευς
(πατήρ) - Υιός ( Απόλλων) - Πνεύμα (Αθηνά) και καθένας παριστανόνταν
μ'ένα αξάγωνο αστέρι και χάρη συντομίας γραφόταν 666! Με τον ίδιο αριθμό
παριστανόνταν και ο ΣΕΙΡΙΟΣ! Είναι ο αριθμός που η χριστιανική θρησκεία
ονόμασε αντίχριστογια να ανανεώνει τον ιερό πόλεμο κατά της Ελλάδας και
της Ιστορία της !

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

10 : O Θεός ΕΡΜΗΣ ο Τρισμέγιστος , η Τωθ ή Θωβ
των Αιγυπτιών, είναι ο γιος του Θεού ΔΙΑ που εκπολίτισε τους Αιγυπτίους
και αυτός που συνέλαβε την ιδέα του μονοθε'ι'σμού και της δημιουργίας
την οποία αυτολεξί αντέγραψε η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ! Λέγει ο ΕΡΜΉΣ: Είδα
σκοτάδι σπεροειδές σε σχήμα αφάνταστα ταραχώδες και απ'τα βάθη έβγαινε
πυρωμένος καπνός και άκουσα βοή σε φωνή φωτιάς. Η δόξα των πάντων είναι ο
ΘΕΟΣ και φύση Θεία! Αρχή των πάντων ο ΘΕΟΣ και νους και ύλη και όλα
αυτά με σόφια σε δείξη όλων : Υπήρχε σκοτάδι άπειρο στην άβυσσο και νερό
και πνεύμα λεπτό νοερό, με την δύναμη του ΘΕΟΥ βρισκόμενα στο χάος.
αδιόριστα όμως ήταν τα πάντα και ακατασκεύαστα, ξεχώρισαν τα ελαφρά
στοιχεία σε ύψος και τα βαρειά θεμελιώθηκαν σε υγρή άμμο. Με την
ενέργεια της φωτιάς τα στοίχεια διαχωρίστηκαν και έγιναν θηρία τετράποδα
και ερπετά και ένυδρα και πτηνά και κάθε σπορά σπόρος και χόρτο και
κάθε είδους άνθη και παντός είδος χλόη...... και πλήθος ανθρώπων για να
έχουν την δεσποτεία των κάτω τ'ουρανού αγαθών και ν'αυξηθούν με αύξηση
και να πληθυνθούν σε πλήθη σε σάσκα και ψυχή . Ο ΘΕΟΣ δημιούργησε τα
πάντα όχι βέβαια με τα χέρια του αλλά με μόνον τον λόγο του. Και είπε ο
ΘΕΟΣ στον Άνθρωπο :<> και είδα να
ξεχύνεται λόγος άγριος και πνεύμα επλανάτο στη γαία! Πρώτος πάντων ο
Θεός δημιουργός, ο αιώνιος,ο αγέννητος,πανταχού παρών πατέρας όλων
...... κλπ ........κλπ.......κλπ!!!!!!ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

10 : O Θεός ΕΡΜΗΣ ο Τρισμέγιστος , η Τωθ ή Θωβ
των Αιγυπτιών, είναι ο γιος του Θεού ΔΙΑ που εκπολίτισε τους Αιγυπτίους
και αυτός που συνέλαβε την ιδέα του μονοθε'ι'σμού και της δημιουργίας
την οποία αυτολεξί αντέγραψε η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ! Λέγει ο ΕΡΜΉΣ: Είδα
σκοτάδι σπεροειδές σε σχήμα αφάνταστα ταραχώδες και απ'τα βάθη έβγαινε
πυρωμένος καπνός και άκουσα βοή σε φωνή φωτιάς. Η δόξα των πάντων είναι ο
ΘΕΟΣ και φύση Θεία! Αρχή των πάντων ο ΘΕΟΣ και νους και ύλη και όλα
αυτά με σόφια σε δείξη όλων : Υπήρχε σκοτάδι άπειρο στην άβυσσο και νερό

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

και πνεύμα λεπτό νοερό, με την δύναμη του ΘΕΟΥ βρισκόμενα στο χάος.
αδιόριστα όμως ήταν τα πάντα και ακατασκεύαστα, ξεχώρισαν τα ελαφρά
στοιχεία σε ύψος και τα βαρειά θεμελιώθηκαν σε υγρή άμμο. Με την
ενέργεια της φωτιάς τα στοίχεια διαχωρίστηκαν και έγιναν θηρία τετράποδα
και ερπετά και ένυδρα και πτηνά και κάθε σπορά σπόρος και χόρτο και
κάθε είδους άνθη και παντός είδος χλόη...... και πλήθος ανθρώπων για να
έχουν την δεσποτεία των κάτω τ'ουρανού αγαθών και ν'αυξηθούν με αύξηση
και να πληθυνθούν σε πλήθη σε σάσκα και ψυχή . Ο ΘΕΟΣ δημιούργησε τα
πάντα όχι βέβαια με τα χέρια του αλλά με μόνον τον λόγο του. Και είπε ο
ΘΕΟΣ στον Άνθρωπο :<> και είδα να
ξεχύνεται λόγος άγριος και πνεύμα επλανάτο στη γαία! Πρώτος πάντων ο
Θεός δημιουργός, ο αιώνιος,ο αγέννητος,πανταχού παρών πατέρας όλων
...... κλπ ........κλπ.......κλπ!!!!!!ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

11:Οι
τρεις βασικοί γεννάρχες των εβραίων είναι Έλληνες που δανείστηκε σαν
προγόννους των εβραίων η βίβλος αφού παραποίησε τα ονόματά τους . Σημ
σημαίνει Σημαδεμένος, Χαμ σημαίνει Χαμηλογεννημένος ή Χανανίτης και ο
γνωστός Έλληνας Θεός ο ΙΑΠΕΤΟΣ έγινε ΙΑΦΕΘ!!!!!!
12:Το φύλο των Χαναναίων θυσίαζε αρνί το πάσχα, έθιμο που πήραν οι εβραίοι και το έκαναν έθιμο του δικού τους Πάσχα!
13:
Ο Χριστός αποκαλεί τον εαυτό του Πρωινό Αστέρι έτσι όπως αποκαλείτε ο
Σείριος ο οποίος προηγείτο της ανατολής του ήλιου και ακολουθεί τον ήλιο
στην δύση!

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

14 : Εωσφόρος κατά τους Χριστιανούς είναι ο Σατανάς ! Αν
πάμε αρκετά χρόνια πίσω στην αρχαία Ελλάδα Εωσφόρος ήταν ο το φως που
έρχεται με πριν την αυγή του ήλιο ! Ο Σείριος δηλαδή! Κάποτε ο
Ηρακλής είχε να απαλλάξη την γαία από κάποιες ακαθαρσίες .Σήμερα στην
εποχή μας , εποχή της διαφθοράς, της τσόντας της ανιθικότητας που
προκαλούν σκιζοφρένεια στον σημερινό άνθρωπο που επιζητεί την σωτηρία
του στα ναρκωντικά στους ψυχίατρους και τις χαρτορίχτρες έχει μόνο μια
ελπίδα! Να επαλυθευθεί η παράδοση η οποία λέγει ότι τώρα που το ηλιακό
μας σύστημα εισήλθε στο ζωδιακό του Υδροχόου θα αποκατασταθεί η
εποικινώνια με τον Σείριο (Εωσφόρο) και θα εμφανισθεί ο Υδροχο'ι'κός
Θεός και το Ελληνικό πνεύμα θα κυριαρχήσει όλη την γαία!

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

Είναι η
εποχή της προσέγγισης του Σειριου με τον πλανήτη γαία που παίρνει τις
μικρότερες αποστάσεις και θα εμφανισθεί ο νέος Θεός γεμάτος πνεύμα και
μεγαλεία όπως ο Παντοκράτορας Διας στον ίδιο ζωδιακό πριν από 25.000
χρόνια Ο πάνσοφος Κρόνος πριν από 50.000 χρόνια, ο γεννήτορας Ουρανός
πριν από 100.000 χρόνια ! (25.000-25.000-25.000-25.000) . Η προσέγγιση
αυτή ενεργοποιεί τα τελλουρικά ρεύματα των 7.000 σπηλαιώσεων της ΕΛΛΑΣ
και διαφοροποιεί τις διεργασίες του Έλληνα που άρχισε ν'αφυπνίζεται
σ'όλη τη γαία, ενώ η διόγκωση του φιλελληνισμού σε παγκόσμια κλίμακα
ισχυροποιεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο των λαών! Αυτός ο αναμεινόμενος ουράνιος Θεός θ'αλλάξει την ζωή του ανθρώπου και θα τον βγάλει από το τέλμα! Ας
αναλογιστούμε πόσο αίμα έχει χυθεί στο όνομα του Θεού της Αγάπης μέχρι
και αυτή την στιγμή, ενώ οι <> Έλληνες
Ανεξίθρησκοι σε αφάνταστο βαθμό ουδέποτε πολέμησαν κανέναν για την πίστη
του. Οι θρησκευτικοί πόλεμοι στην παγκόσμοια ιστορία είναι
αποκλειστικό προνόμοιο του Χριστιανισμού και του Μωαμεθανισμού που είναι
τέκνα του Εβρα'ι'σμού και οι δύο!

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

Τ'α παραπάνω αποσπάσματα τα πήρα και τα έγραψα εδώ από το βιβλίο με τίτλο : Ελληνες οι γιοι των Θεών του συγγραφέα : Γεράσιμου Καλογεράκη!
Συμπέρασμα
δικό μου : Ακόμα και μέχρι σήμερα ο Χριστιανισμός πολεμά κάθε τι
Ελληνικό ! Δηλαδή τον Ελληνισμό ! Γιατί άραγε? Αν ανακεφαλαιώσουμε τα
παραπάνω στοιχεία θα δούμε πως οι χριστιανοί ακούγοντας τον αριθμό 666
τον αποκαλούν Σατανά που στην αρχαία Ελλάδα αυτός αριθμός δήλωνε την
αγία τρίαδα των Ελλήνων που απαρτιζόταν από τον Δία -Πατήρ των Απόλλωνα
-Γιο και την Αθηνά-Πνεύμα! Μήπως όταν λένε ο ερχομός του αντιχρίστου το
666 δεν εννοού τον Σατανά αλλά τους Θεούς των Ελλήνων που φοβούνται
τόσο? Τώρα επίσης αποκαλούν τον Σατανά Εωσφόρο ! Μα ο Εωσφόρος κατά τους
αρχαίους Έλληνες ήταν ο πλανήτης Σείριο ! Άρα μήπως τελικά όντως
μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου που είναι μια καλύτερη εποχή γιατί
έρχετε ο Εωσφόρος δηλαδή ο Σείριος πιο κοντά στην Γαία και το Ελληνικό
πνεύμα αφυπνίζεται και κυριαρχεί σε όλο τον πλανήτη ?

ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ? ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ Ο
ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΟΥ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ??????????ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ! ₪₪϶ϵΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ϶ϵ₪₪

Ελλάνιος Ολύμπιος Γόννος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!