Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


ΔΥΟ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ Κ. Κ. ΧΕΡΙΓΚΟΙΤΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΘ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΗΝΙΚΗ ΩΣ ΕΥΡΟΠΑΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ 2 ΒΑΣΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ Κ. Κ. ΣΑΓΚΕΡΔΟ ΚΑΙ ΠΟΥΑΝΑ
(ΒΗΜΑ 31/3/96)

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΞΕ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΚΑΤΟΧΗ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.(ΕΡΡΙΕΤΑ ΒΑΛΤΕΡ, ΓΑΛΛΟΤΥΝΗΣΙΑ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)

ΕΞΑΝΙΣΤΑΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ.(ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ΜΑΓΕΡ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΙΡΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΕΣΗ ΑΝΑΓΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΑΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΑΧΑ ΤΑ ΟΡΟΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.(ΒΙΚΤΩΡ ΜΠΕΡΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ ΛΑΤΡΕΙΑΣ 1894)



Δεν υπάρχουν σχόλια: