Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ ΦHΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟΥ ΑΡΗ



ΜΕ ΥΨΟΣ 27 (!!!) ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΒΑΣΗΣ 540 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝOΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕOΝ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΚΟΥΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Ο ΔΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΣ ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡYΦΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΧΑΝΕΙΣ ΓΚΡΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 85 Χ 60 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ! Η ΠΑΓΕΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟΠΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ. ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠEIΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ <<ΔΙΩΡΥΓΕΣ>> ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤE ΓΕΜΑΤΕΣ ΝΕΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ,Η ΚΑΛΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΜΝΗ,ΕΝΩ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΣ!!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΜΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΡΥΛΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: