Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008

Το Παρακράτος Χριστόφια, σε Άμεση Καταστολή Καθέ Μορφή Εθνικιστικής Αντιδρασης στα Σχέδια του....Σήμερα 14η Νοεμρβρίου 2008 παραμονή της μάυρης επετείου ανακήρυξης του ψευδοκράτους έγιναν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας απο μαθητές και φοιτητές σε ολόκληρη την κύπρο. Συγκεκριμένα έγιναν πορείες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Στη Λευκωσία νωρίς το πρωί έγιναν προσυγκεντρώσεις στο παλαιό Γ.Σ.Π. και στη Πλατεία Παναγίας Φανερωμένης. Να επισημάνουμε ότι στους χώρους προσυγκέντρωσης βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή αστυνομικοί ένστολοι και μή, ασφαλίτες του Γραφείου Συλλογής Πληροφορίων και διάφορα άλλα τσιράκια του σταλινιστή Χριστόφια οι οποίοι κατέγραφαν αριθμούς εγγραφής οχημάτων και φωτογράφιζαν τους πάντες.
Κατά τις 11 ξεκινούν και οι δύο πορείες όπου καταλήγούν στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας. Κατά τη διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα όπως ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ κτλ
Όταν πλησίασαν το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας δέκτηκαν απροκάλυπτα και χωρίς καμιά ατιολογία επίθεση απο τη Μ.Μ.Α.Δ. (ΜΑΤ) όπου και τραυματίζουν 4 μαθητές ηλικίας δεκατεσσάρων και δεκαπέντε χρονών.Κατά την διάρκεια της εμπόκής γνωστος υψιλόβαθμος αξιωματικός του Γ.Σ.Π. (Γραφείο Συλλογής Πλήροφοριών) απείλησε μαθητές ότι θα τους εξοντώσεικαι θα τους γαμήσει μπροστά στους συνάδελφους του.
Κύριοι αυτό είναι το παρακράτος Χριστόφια, άμεση καταστολή καθέ μορφή εθνικιστικής αντιδρασης στα σχέδια του. Αλλά όπως του αποδείξαμε, το εθνικιστικό κίνημα μεγαλώνει και οι αντιδράσεις το επαληθέυουν.