Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ SINAITICUS


Ο ΣΙΝΑΙΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΜΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ 1600 ΕΤΩΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΣΕ 50 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ.Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΕΙΔΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ.ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΥΡΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗΤΗ.Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: