Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008

ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!
...
Αν και με καθυστέρηση 7 ολόκληρων χρονων, φαίνεται ότι κάποιοι αρμόδιοι αρχίζουν να βγαίνουν απο τον λήθαργό τους και να κάνουν το αυτονόητο.
Για πρώτη φορά φέτος ύστερα από επτά χρόνια, θα διανεμηθούν στους μαθητές ελληνικής καταγωγής που φοιτούν στα σχολεία της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία σχολικά εγχειρίδια και τα σχετικά συνοδευτικά τετράδια των μαθητών, με πρωτοβουλία του υπουργού Παιδείας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, σε συνεργασία με το αλβανικό υπουργείο Παιδείας.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, η Επιτροπή Εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Παιδείας Αργυροκάστρου επέλεξε 21 τίτλους βιβλίων που μεταφράστηκαν από τις αλβανικές αρχές στα ελληνικά για να καλύψουν τις ανάγκες των ελληνικών σχολείων από την 1η μέχρι την 8η δημοτικού.
Οι μεταφράσεις ελέγχθησαν από το Ελληνικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, για να διορθωθούν τυχόν λάθη και στη συνέχεια ο Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων εκτύπωσε τα βιβλία τα οποία θα σταλούν τις αμέσως επόμενες ημέρες στο Γενικό Προξενείο Αργυροκάστρου προκειμένου να διανεμηθούν στους μαθητές.
Και ρωτάμε λοιπόν εμείς οι... αφελείς; Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να φανούν οι ελλαδικές Αρχές συνεπείς στα δίκαια αιτήματα των αδερφών μας εκεί στη Βόρειο Ήπειρο;
Τόσα λεφτά τρώνε και σκορπάνε δεξιά και αριστερά. Ας δώσουν και κάπου που δεν θα πάνε χα-μένα.
Από την άλλη μεριά να αναλάβει τις υποχρεώσεις του και το Υπουργείο Εξωτερικών, για να μην έχουμε ξανά φαινόμενα να βρίσκονται απλήρωτοι οι δάσκαλοι στα ελληνικά σχολεία της Βορείου Ηπείρου 9 και πλέον μήνες! Να κόψουν τις “μεγαλοσύνες” στα κονδύλα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνισμό. Έτσι δεν είναι κυρία Υπουργός;
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και δάσκαλος ελληνικού σχολείου στη Βόρειο Ήπειρο, οι άνθρωποι εκεί δεν είναι ομογενείς αλλά γηγενείς Έλληνες, που παραμένουν στις εστίες τους παρά το εχθρικό περιβάλλον που έχουν διαμορφώσει οι αλβανικές κυβερνήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: