Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ(!) ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ????

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΝΑΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Η ΤΕΥΛΕΥΤΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΗΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΑΛΜΑ,ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΗ ΟΠΗ Η ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΛΥΒΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ,ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 1167(7 ΜΑΙΟΥ 2007) ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 16 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΥΑΝΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ.Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ HTTP://MARSROVERS.NASA.GOV/GALLERY/PRESS/OPPORTUNITY/20071226A.HTML

Δεν υπάρχουν σχόλια: