Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Τουρκία: Ανεξάρτητη επιτροπή καταγγέλλει τη βραδύτητα της ένταξης στην ΕΕ!!



Από πότε μια ανεξάρτητη αρχή μπορεί και καταγγέλει και μάλιστα απαιτεί...;!
Μια ενδεχόμενη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα πρέπει να εγκριθεί από το σύνολο των κρατών μελών. Και πολλές χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία και η Αυστρία, αρνούνται την ένταξή της και προτείνουν αντ' αυτής μια "προνομιακή σύμπραξη".
Μια ανεξάρτητη επιτροπή κατήγγειλε σήμερα τη βραδύτητα των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η "ευρωπαϊκή προοπτική" της Άγκυρας.
"Αρνητικές αντιδράσεις προερχόμενες από την Ευρώπη έδωσαν στην Τουρκία την εντύπωση ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτη", υπογραμμίζει σε έκθεσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες η επιτροπή αυτή, της οποίας προεδρεύει ο πρώην πρόεδρος της Φινλανδίας και νομπελίστας της Ειρήνης Μάρτι Αχτισάαρι και στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μισέλ Ροκάρ και η πρώην επίτροπος της Ιταλίας στην ΕΕ Έμα Μπονίνο.
Μια ενδεχόμενη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα πρέπει να εγκριθεί από το σύνολο των κρατών μελών. Και πολλές χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία και η Αυστρία, αρνούνται την ένταξή της και προτείνουν αντ' αυτής μια "προνομιακή σύμπραξη".
Στην Τουρκία, επισημαίνεται στην έκθεση της ανεξάρτητης επιτροπής, η υποστήριξη στη διαδικασία ένταξης στην ΕΕ μειώνεται. "Η ανεπάρκεια των μεταρρυθμίσεων από την τουρκική πλευρά ενίσχυσε την αντίθεση των Ευρωπαίων στην ένταξη της Τουρκίας και το αίσθημα αποκλεισμού που αυτό δημιούργησε στην Άγκυρα το μόνο που έκανε ήταν να αποθαρρύνει ακόμη περισσότερο τους τούρκους μεταρρυθμιστές", εκτιμά η ανεξάρτητη επιτροπή για την Τουρκία.
Η ανεξάρτητη επιτροπή καλεί "να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος" που, σύμφωνα με την ίδια, "υπονομεύει σήμερα τις πολλές προόδους που έχουν καταγραφεί αυτά τα δέκα τελευταία χρόνια από την Τουρκία και τις οποίες ενέπνεε η σύγκλισή της με την ΕΕ". "Ουδείς μπορεί να προβλέψει την έκβαση της ενταξιακής διαδικασίας ούτε αν ο προσδιορισμένος στόχος μπορεί να επιτευχθεί. Ωστόσο το να δοθεί στην Τουρκία η ευκαιρία της είναι ένα ζήτημα αξιοπιστίας της ΕΕ, είναι το συμφέρον της και το δίκιο που οφείλει σε κάθε χώρα που είναι υποψήφια για ένταξη", καταλήγει το κείμενο.
Από iKypros

Δεν υπάρχουν σχόλια: