Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ FINANCIAL TIMES

"ΣΟΒΑΡΟ" ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ...ΟΜΑΔΑΣ ΑΧΤΙΣΑΡΙ ! ! !


«Τελευταία ευκαιρία στο Κυπριακό» βλέπουν οι Financial Times

«Τελευταία ευκαιρία για ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο» θεωρεί την παρούσα διαπραγματευτική διαδικασία ο δημοσιογράφος της «Financial Times», Τόνι Μπάρμπερ.

Στη σημερινή αμερικανική έκδοση της εφημερίδας αναφέρεται στις συνομιλίες ανάμεσα στις δύο κοινότητες στο νησί, υποστηρίζοντας ότι


«οι Ελληνοκύπριοι θα πρέπει να σταματήσουν να είναι αδιάφοροι και να διαβάσουν την εξαιρετική έκθεση που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα από την Ανεξάρτητη Επιτροπή για την Τουρκία, της οποίας προεδρεύει ο Μάρτι Αχτισάρι και η οποία χαρακτηρίζει τις τωρινές συνομιλίες ως ίσως 'την τελευταία ευκαιρία για μια ομοσπονδιακή λύση'».

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στις «αρνητικές συνέπειες» που η μη λύση θα έχει στη συνεργασία ΕΕ-ΝΑΤΟ, αλλά και στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας. Πιο συγκεκριμένα υπογραμμίζει ότι «οι χώρες-μέλη της ΕΕ που είναι σκεπτικές απέναντι στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας θα βρουν την ευκαιρία να θάψουν τις φιλοδοξίες της να καταστεί μέλος της ΕΕ, κάτι που θα ήταν απερίσκεπτο, καθώς η προοπτική της ένταξης είναι αυτή που σπρώχνει τη χώρα να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: