Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ελληνικός κινηματογράφος και...ανθελληνική προπαγάνδα!

Με έκπληξη ακούσαμε από τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Βελόπουλο για την συγκεκριμένη "ταινία" που έχει τίτλο "Ένας Ελληνάρας στα σαλόνια της Ευρώπης", η οποία μάλιστα βραβεύτηκε...! Στην ταινία αυτή, όπως θα ακούσετε και από τον βουλευτή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος παίζει τον ...Έλληνα ρατσιστή πού διατηρεί ψιλικατζίδικο στον Κολωνό και ο Αλβανός Αναστάς Κόζντινε παίζει τον ...Αλβανό. Το «καταπληκτικό» εύρημα του σεναρίου είναι πως ο πρώτος ανακαλύπτει ότι ο δεύτερος είναι ...αδελφός του, αμφισβητώντας έτσι με έμμεσο τρόπο την καταγωγή και την ελληνικότητα των Ελλήνων!!


Το περίεργο στην κοινωνία μας βέβαια είναι πως είναι δυνατόν ο σκηνοθέτης της ταινίας, πού δηλώνει «μπερδεμένος», παρότι καταγγέλλει την ελληνική κοινωνία και πολιτεία, να παίρνει δουλειές και στην κρατική μας τηλεόραση. Επιτέλους οι Έλληνες δεν ανέχονται άλλο ανθρώπους οι οποίοι, ενώ φυσικά είναι βολεμένοι, συντάσσονται όλοι μαζί εναντίον του εθνικού συμφέροντος και συμμαχούν με τις διδαχές και τις πρακτικές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προσπαθώντας να καταλύσουν οτιδήποτε εθνικό και να κάνουν τους Έλληνες να αποβάλουν από το μυαλό τους έννοιες όπως "Έθνος", "Πατρίδα", "Ελληνικότητα", "Εθνική υπερηφάνεια".


Έχει καταντήσει πλέον πραγματικά αστείο να προσπαθούν ορισμένοι με τέτοιους τρόπους να μας φέρουν άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, στην μαζοποίηση των πάντων, αλλά και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ενοχές στους Έλληνες, επειδή απλά αισθάνονται και απαιτούν το αυτονόητο! Να αισθάνονται προστατευμένοι, να δίνονται δουλειές πρώτα στους Έλληνες, να μην φοβούνται να περπατήσουν βράδυ στο κέντρο της Αθήνας , οι γειτονιές της οποίας έχουν μετατραπεί σε γκέτο "λαθρο"μεταναστών.Άραγε θα γυριστεί κάποια ταινία με θέμα κάτι ρεαλιστικό, όπως π.χ. ένας Αλβανός πού πουλάει ναρκωτικά, κλέβει, σκοτώνει τον εργοδότη του ή πού βιάζει την κόρη του και τη γυναίκα του; Ή μήπως αυτά απαγορεύονται;!


Επιτέλους ένας χώρος πολιτισμού όπως είναι ο κινηματογράφος πρέπει να βγει από την διαδικασία της διεθνιστικής προπαγάνδας και της προώθησης πρακτικών μαζοποίησης των πάντων και κατάργησης των εθνών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: