Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Γιατί χρειάζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας με εξουσίες.


Εάν υπήρχε σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας με εξουσίες ανάλογες της θέσεώς του και όχι "εξουσίες" αφοπλισμένου διακοσμητικού στοιχείου, θα μπορούσε, εν όψει των κρισίμων καταστάσεων που διέρχεται η χώρα, να καλέσει τους μαστροχαλαστές της πολιτικής, να τους τρίξει τα δόντια, να ορίσει υπερκομματική κυβέρνηση προσωπικοτήτων και τεχνοκρατών, ώστε υπό την εποπτεία του να οδηγηθεί η Ελλάδα ασφαλώς διαμέσου των συμπληγάδων βράχων της διεθνούς συνωμοτικής ραδιουργίας και να αποκατασταθεί από πάσης απόψεως.


  Δυστυχώς, τα πολιτικά όρνια, αφού φρόντισαν με unfair (και όχι μόνο) δήθεν δημοψηφίσματα να εξουδετερώσουν τον (άσχετα ποιον) ανώτατο άρχοντα, κατασκεύασαν ένα συνταγματικό "μόρφωμα" (χαρακτηρισμό που συνηθίζει  κάποιος πολιτικός- που παριστάνει τον ευφυή...) κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των σφετεριστών της μεταπολιτεύσεως (κρατικής αποσυνθέσεως), ώστε να οργιάζουν, ασελγούντες  ασύδοτα  πάνω από το σε επιθανάτιο ευφορία ευρισκόμενο, σώμα της δημοκρατίας, με έναν πρόεδρο άνευ εξουσίας και ανήμπορο να τη βοηθήσει.

 Στην Ελλάδα των Ελλήνων, χρειάζεται Προεδρική Δημοκρατία ώστε ο εκλεγμένος από το λαό Πρόεδρος να ασκεί ουσιαστικά τα καθήκοντά του και να δίνει λύσεις τις οποίες η κομματική εμπάθεια των πολιτικών ή δεν βλέπει ή δεν θέλει να εφαρμόσει.


Ας προχωρήσει σύντομα η νέα Βουλή τις διαδικασίες για  αλλαγή του πολιτεύματος και όχι σε "τροποποίηση" απλή των δικαιωμάτων του προέδρου της δημοκρατίας (όπως βολεύει τους κομματικά πορωμένους επαγγελματίες του είδους...

Φ. Ιωάννου

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: