Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Ποιοι φυλάνε τις πρεσβείες;


Όταν οι τρομοκράτες πυροβολούσαν την πρεσβεία του Ισραήλ, οι φρουροί της πρεσβείας, σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρο site, παρέμειναν κλεισμένοι μέσα στην αλεξίσφαιρη σκοπιά τους χωρίς να τολμήσουν να αντιδράσουν!
 Και εδώ τίθενται τα ερωτήματα:
 -Είναι ή δεν είναι η πρεσβεία του Ισραήλ πρωτεύων στόχος -όπως και των ΗΠΑ;
 -Πόσοι αστυνομικοί αποτελούσαν τη φρουρά ;
 -Τι είδους αστυνομικοί; Νεοσύλλεκτοι, πρώην δημοτικοί αστυνομικοί ή έμπειροι με προϋπηρεσία στα ΕΚΑΜ;
 -Τι οπλισμό είχαν, Πιστόλια, αυτόματα ή G3; Οι σκοποί σε συγκεκριμένες πρεσβείες- στόχους, τοποθετούνται εκεί για διακοσμητικό σκοπό, για να φορτωθούν τις ευθύνες ή για να αντιμετωπίσουν μια επίθεση;
 - Είναι δυνατόν να πέσουν πάνω από 50 πυροβολισμοί και οι σκοποί να μη ρίξουν ούτε μία σφαίρα για τη τιμή των όπλων;

Τώρα για να δούμε και την άλλη άποψη:
 Με τη κρατούσα νοοτροπία, δεν θα ήταν απίθανο, εάν πυροβολούσαν, να  παραπέμποντο για ασκόπους πυροβολισμούς ή εν περιπτώσει τραυματισμού για σκοπουμένη επικίνδυνη σωματική βλάβη ή εν περιπτώσει θανάτου τρομοκράτη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και μάλιστα "αγωνιστών" σαν τον ...Ρωμανό!!!
Πιθανόν με το σκεπτικό αυτό, οι σκοποί "κάθισαν στα αυγά τους"  και  ίσως να είχαν  δίκιο. 
Ίσως, τέλος, θα πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες  και στους ανεκδιήγητους "προοδευτικούς"που τον κάθε δολοφόνο, τρομοκράτη ή αληταρά  (όταν  τους βολεύει) τον ηρωποιούν και τον κάνουν και ίνδαλμα για τη νεολαία που παραπαίει ζαλισμένη μεταξύ λογικής και παράνοιας!
 Η τροποποίηση της νομοθεσίας είναι περισσότερο από επιβεβλημένη.Πρέπει  να ξεκαθαρίζει τα περί χρήσεως όπλων και να καθιερώνει τη μη παραπομπή των εμπλεκομένων αστυνομικών εφ όσον αρμοδία εξεταστική επιτροπή κρίνει ότι καλώς ενήργησαν, όπως ισχύει σε πολλά κράτη και στις ΗΠΑ.
Μόνο έτσι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους οι αστυνομικοί, χωρίς να τρέμουν να χρησιμοποιήσουν (όταν επιβάλλεται) τα όπλα τους.
Με την ευκαιρία θα πρέπει να τονισθεί ότι το G3 δεν είναι κατάλληλο για να αντιμετωπίσει καλάσνικοφ και ίσως θα πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο...
 Α. Αλεξανδρής (ΑΛΕΞ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: