Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Θέλουν ..."Ξυπόλυτο τάγμα" τον ΕΣ;

τέτοιο στρατό θέλουν; (φωτο αρχείου)

Σύμφωνα με καταγγελόμενα από αναγνώστες μας που υπηρέτησαν και υπηρετούν σε διάφορες μονάδες, το ενδιαφέρον της Υπηρεσίας τους είναι αν φέρουν κανονικά τη στολή τους και σταματά εκεί!
Σε κανέναν από τους Υπαξιωματικούς και στρατιώτες, δεν χορηγείται ύφασμα για ραφή στολών, ενώ παράλληλα η Υπηρεσία, απαιτεί την ύπαρξη των διαφόρων στολών ( παραλλαγής, υπ΄αριθμ. 8, μπατλ ντρες, τζακετ κ.λ.π).

Πρέπει λοιπόν από τον πενιχρό και απαράδεκτο μισθό τους, να αγοράσουν μόνοι τους το ύφασμα και να πληρώσουν και τα ραπτικά! Αν προσθέσουμε και πηλίκια, μπερέ, άρβυλα και υποδήματα εξόδου, τότε δεν φθάνει ολόκληρος ο μισθός ενός μηνός!

  Το ...συναρπαστικό όμως είναι ότι σε σχετικά σήματα του ΓΕΣ, στα οποία ζητά να πληροφορηθεί αν έχουν εφοδιασθεί όλοι (με έξοδά τους;) με όλων των ειδών τις προβλεπόμενες στολές, οι διάφορες μονάδες αναφέρουν... θετικά, καίτοι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα!


  Επίσης απαράδεκτο είναι και το γεγονός ότι στρατιώτες θητείας, που υπηρετούν σε περιοχές όπου το κρύο είναι ιδιαίτερα έντονο- όπως ο Έβροςχωρίς να τους έχει χορηγηθεί κάποιο τζάκεττουρτουρίζουν από το κρύο και να κινδυνεύει σοβαρά η υγεία τους!

 Τα γνωρίζει όλα αυτά ο νέος υπουργός Εθνικής Αμύνης;
Επειδή πολύ αμφιβάλλουμε, τον καλούμε να μεταβεί αιφνιδιαστικάκαι χωρίς να το ξέρει κανείς αξιωματικός- σε κάποια παραμεθόριο περιοχή και να ζητήσει από τους υπαξιωματικούς και στρατιώτες να του δείξουν τις στολές και τα τζάκετ που υποτίθεται ότι έχουν!

 Ας καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι ο εχθρός βρίσκεται προ των πυλών και τέτοιες περικοπές είναι απαράδεκτες.
 Πρέπει να χορηγήσουν ΑΜΕΣΑ ύφασμα και οικονομική ενίσχυση για τη ραφή στολών.

 Αν θέλουν να κάνουν περικοπές να τις κάνουν στις παχυλές και αδικαιολόγητες  αμοιβές των πολιτικών και ας καταλάβουν ότι χωρίς στρατό δεν υπάρχει Ελλάδα.

Α, Αλεξανδρής (ΑΛΕΞ)


http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: