Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αυτό λέγεται Βουλή συνεδριάζουσα;

Εικόνα αρχείου από παλαιότερη...συνεδρίαση!!!
Η "Κασιδιαρομαχία" στη ...Βουλή απεκάλυψε ότι από  τους 300 βουλευτές που όφειλαν να είναι στη συνεδρίαση της Βουλής, παρίσταντο...τρεις (3)!!!
Οι υπόλοιποι; Είχαν πάει να μαζέψουν... βρούβες;

Ήταν εικόνα Βουλής αυτή; Αν εξαιρέσει κανείς τους προφυλακισμένους,  οι υπόλοιποι και πληρώνονται με χρυσά λεφτά και δεν πατάνε (συνήθως) ούτε στο καφενείο της Βουλής!


 Κακώς ο κ.Σαμαράς "παραίτησε" τον  Υφυπουργό Παιδείας. Η συζήτηση και τα λεχθέντα  με την κ. Κανέλλη, μπορεί να έγιναν στο χώρο της Βουλής, αλλά έγιναν ...ιδιωτικά, αφού απουσίαζαν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι βουλευτές. Αυτη η εικόνα δεν ήταν σε καμία περίπτωση εικόνα βουλής συνεδριάζουσας.

  Την άδεια αίθουσα της Βουλής, δεν την είδε ο κ. Σαμαράς και αν την είδε τι έκανε;
  Ανέχεται η εικόνα αυτή να βαφτίζεται .."συνεδρίαση" ;
  Μόνο το "πολιτικό κόστος" από τα λεχθέντα του υφυπουργού τον ενόχλησε;

 Κάπως έτσι ...συνεδρίαζε η βουλή επί 7ετίας! 'Η διαφορά ήταν ότι τότε ΔΕΝ πληρώναμε δεκάρα για βουλευτές -ούτε και μας έλειψαν, ενώ η οικονομία μας δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή κατάντια.
Αυτά για να λέμε τα σύκα-σύκα  και τη σκάφη-σκάφη.

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ  (ΑΛΕΞ) 

ΥΓ 
Γιατί έχουν απαγορεύσει στις κάμερες που είναι στο χώρο να δείχνουν ΟΛΗ την αίθουσα της Βουλής, παρά μόνο του ομιλητές και τον προεδρεύοντα;
Μήπως για να μη βλέπει ο (εργοδότης τους) λαός ότι δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους- ως οφείλουν και ότι λαμβάνουν την παχυλή ..."αποζημίωση" ασκόπως και ακόπως;


http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: