Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Κατά της Ελλάδος για… ρατσισμό το Συμβούλιο της Ευρώπης!!



Προσπαθούν να αλλοιώσουν την εθνική μας φυσιογνωμία
Του Χριστόφορου Πετρίδη
Έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ. Η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά του Ρατσισμού και της μη Ανεκτικότητας» (ECRI) του Συμβουλίου της Ευρώπης ( που συνήθως εξετάζει θέματα «αντισημιτισμού», ρατσισμού και ξενοφοβίας), δημοσίευσε την περασμένη Τρίτη την 60σέλιδη έκθεση της για την Ελλάδα. Εκεί, γίνεται λόγος για τις «προόδους» της χώρας μας στην «καταπολέμηση των ρατσιστικών διακρίσεων μέσω αλλαγών στην ελληνική νομοθεσία», αλλά και σε μια σειρά «ανησυχητικών σημείων».
Η έκθεση για την Ελλάδα εξετάζει το κατά πόσο η χώρα μας έλαβε υπόψη της τις «συστάσεις» που τις είχε απευθύνει το ECRI, ο δε έλεγχος με την επίσκεψη «ειδημόνων» (τύπου Μακτούγκαλ για να μην τρέφουμε αυταπάτες) στη χώρα μας ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2008 και ολοκληρώθηκε στις 2 Απριλίου του 2009.
Και τι διαπίστωσαν λοιπόν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» τύποι;
Επιχαίρουν για την αλλαγή που έγινε στη νομοθεσία τον Οκτώβριο του 2008 με την οποία τα ρατσιστικά κίνητρα μιας παρανομίας αποτελούν επιβαρυντικά στοιχεία, συμβαδίζει με τις προηγούμενες συστάσεις τη ECRI, για το νόμο που αναγνωρίζει τη μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης μια ελάχιστη συμμετοχή της τάξης του 0,5% στους διαγωνισμούς για τις δημόσιες θέσεις και για την αναγνώριση της 27ης Ιανουαρίου ως «Ημέρας μνήμης του Ολοκαυτώματος».
Μας κάνουν…. Συστάσεις
Μας μαλώνουν λοιπόν για το ότι ο νόμος 927/1979 που απαγορεύει την προτροπή μίσους κατά των Εβραίων, των γύφτων και των μεταναστών, ελάχιστα εφαρμόζεται και ότι ελάχιστες καταγγελίες έχουν γίνει με βάση το νόμο 3304/2005 κατά των ρατσιστικών διακρίσεων (ψάχνουν φαίνεται για ρουφιάνους). Μας καλούν δε να επιφέρουμε τις απαραίτητες αλλαγές στο κείμενο του νόμου για «πιο ενεργητική» εφαρμογή του, ώστε οι υποθέσεις να οδηγούνται απρόσκοπτα στα δικαστήρια.
Έχουν όμως, οι κύριοι αυτοί, βγάλει τα συμπεράσματα τους: οι τσιγγάνοι, οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης και οι μετανάστες είναι «περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες» και αποτελούν θύματα διακρίσεων. Λένε συγκεκριμένα: «Οι Ρομ είναι θύματα προκαταλήψεων και διακρίσεων, με συνέπεια να διαμένουν σε σκηνές (σ.σ μα είναι νομάδες!) και να έχουν ως κύρια απασχόληση τη συλλογή σιδερικών, καθ΄ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που κατορθώνουν να ενταχθούν σε άλλου είδους εργασία. Παράλληλα, το ποσοστό εγκατάλειψης του σχολείου από τα παιδιά είναι πολύ υψηλό (σ.σ και ποιος φταίει για αυτό, η κακούργα κοινωνία;)
Η Επιτροπή ζητά πιο εντατικό έλεγχο στην εφαρμογή των προγραμμάτων ένταξης που ήδη υπάρχουν. Λες και δεν τους δόθηκε η δυνατότητα λήψης στεγαστικών δανείων με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους!
Υπέρ των μουσουλμάνων της Θράκης και… άλλων

Οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης δεν εκπροσωπούνται επαρκώς στο δημόσιο τομέα και στις κρατικές υπηρεσίες (σ.σ και έχει έλλειψη η ΜΙΤ από έγγραφα…), λέει η Επιτροπή. Και μας προτρέπει στην υιοθέτηση ενός συλλογικού προγράμματος με στόχο τη διευκόλυνση των μουσουλμάνων στην αγορά εργασίας. Φαίνεται ότι οι φωτογραφήσεις στρατοπέδων του ελληνικού στρατού, δεν αποφέρουν αυτόν τον καιρό πολλά έσοδα…
Η επιτροπή ξεδιπλώνει όμως με χάρη όλη την ατζέντα της. Κάνει λόγο για «Μακεδονικές κοινότητες», ομάδα που όπως αναφέρει, «διαφοροποιείται», από την πλειοψηφία που ζει στην περιφέρεια της Μακεδονίας και ζητούν από τις ελληνικές αρχές να τους αναγνωρίσει το δικαίωμα δημιουργίας συλλόγων, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ζητούν …. Καταστολή, δίκες και καταδίκες
Η Επιτροπή ζητά από τις ελληνικές αρχές να τιμωρούν κάθε προτροπή σε μίσος, ρατσιστική διάκριση ή αντισημιτική στάση, είτε αυτή προέρχεται από πολιτικούς, δημόσιες προσωπικότητες, είτε από μέσα ενημέρωσης. Κοινώς ζητούν λογοκρισία και επιβολή ανήθικων «θετικών διακρίσεων», σε βάρος της ελευθερίας του λόγου και της ελευθερίας έκφρασης. Τέλος φθάνουν στο σημείο να ζητούν τη δημιουργία ανεξάρτητου «μηχανισμού παραπόνων», με απώτερο στόχο τη διερεύνηση και τιμωρία της μη σωστής συμπεριφοράς εκ μέρους των αστυνομικών! Κοινώς θέλουν να μας πήξουν στους ρουφιάνους! Εμείς για αυτούς που θα παραπονεθούμε; Αυτή την κοινωνία ανελευθερίας και σταλινισμού ονειρεύονται να μας επιβάλουν οι ταγοί του Συμβουλίου της Ευρώπης!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: