Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ μπλοκάρει και τη συμφωνία με Cosco για ΟΛΠ


www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
Εκλογές σημαίνει παραλογισμός και εκβιασμοί. Φυσικά, την πληρώνει το κοινωνικό σύνολο. Η είδηση: νεκρώνει για δύο 48ωρα το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά. Και αυτό γιατί χθες η ΟΜΥΛΕ (Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος), αλλά και η Ένωση Λιμενεργατών Ελλάδας, εξήγγειλαν απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά την άρνηση της κυβέρνησης της ΝΔ να συναινέσει στο παράλογο αίτημα να «παγώσει» η εγκατάσταση της κινεζικής Cosco από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τη λήψη ψήφου εμπιστοσύνης από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Αυτά όλα δεν γίνονται τυχαία. Υπάρχει ρητή διαβεβαίωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς τους συνδικαλιστές (κατόπιν σχετικών ενεργειών της πρεσβείας…), ότι η συμφωνία θα μπλοκαριστεί. Στην κινεζική πρεσβεία, επικρατεί ήδη αναβρασμός, ενώ η οργή κατά ΠΑΣΟΚ και λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων», ξεχειλίζει. Ξέρουν φυσικά ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά… Και μετά, κάποιος μιλάει για τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας!
«Κινητοποιήσεις» υπέρ… κεκτημένων!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΟΜΥΛΕ καλεί τους εργαζόμενους στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά να μην προσέλθουν στην εργασία τους την 1η και 2η Οκτωβρίου, όπως και την 5η και 6η του ίδιου μήνα. Παλιά μου τέχνη κόσκινο… Επίσης, η ΟΜΥΛΕ έχει εξαγγείλει αποχή από την εργασία το Σαββατοκύριακο των εκλογών 3ης και 4ης Οκτωβρίου. Αποχή!!! Όπως λέει από εδώ και από εκεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γεωργακόπουλος, στις 6 Οκτωβρίου θα «συνέλθει» το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να «επανεξετάσει» την κατάσταση (τα εκλογικά αποτελέσματα;) για τη συνέχιση των «κινητοποιήσεων». Επειδή όμως μας ταΐζουν κουτόχορτο, καλό είναι να γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, ότι κάποιοι, στο βωμό της «προστασίας» των κεκτημένων τους, στερούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας από την κοινωνία του Πειραιά και όχι μόνο, μπλοκάροντας το ίδιο το μέλλον.
Εκτίμηση ζημιάς… ελέω «βολεμένων»!
Οι Κινέζοι, έχουν δεσμευτεί για συγκεκριμένο αριθμό προσλήψεων, ενώ οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν, αν δεν μπλοκαριστεί η συμφωνία, είναι περίπου 1000! Πολύ ψωμί, για πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη… Με τη συμφωνία, συντάσσονται όλοι οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά. Αντιδρούν οι «πράσινοι» ΟΤΑ και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, για ευνόητους λόγους. Όμως, 200 άνθρωποι, μπλοκάρουν το μέλλον και στερούν από το μεγαλύτερο ελληνικό λιμάνι, έσοδα δισεκατομμυρίων! Γιατί; Γιατί κάποιοι από αυτούς, με διάφορους τρόπους, εισπράττουν αμοιβές μέχρι και 120.000 ευρώ ετησίως! Και αν και τους προτάθηκαν (κατ’ εμάς υπέρογκες) αποζημιώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις θα ανέρχονταν σε 200.000 ευρώ, δωρεάν μετοχές του ΟΛΠ και πρόσληψη ενός τέκνου έκαστου, αυτοί… αρνήθηκαν! Αυτά, είχαν καταγγελθεί εξάλλου από τον πρώην υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη. Τους συνδικαλιστές τους βολεύει όμως το γι’ αυτούς «παχυλό» σήμερα, εις βάρος φυσικά των υπολοίπων. Ελλάς καληνύχτα…
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: