Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι www.300ellines.org, στις 22 Μαίου στο Σύνταγμα, θα κάνουν συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα και ζητάνε εθελοντές για τις βάρδιες


Οι “300 έλληνες” (www.300ellines.org) είναι μια ομάδα που δηλώνει πως δεν έχει σχέση με κόμματα ή σωματεία, πως δεν πρόκειται να κάνει κόμμα ή πολιτική οργάνωση, και πως είναι καθαρά ένα οργανωτικό σχήμα. Προγραμματίζουν συλλογή υπογραφών που θα ζητάει δημοψήφισμα, από τις 22 Μαίου στο Σύνταγμα και ζητούν εθελοντές και την βοήθειά μας.
Γράφουν στην ιστοσελίδα τους

Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.
Επειδή ήδη το έχουν αγνοήσει αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια συγκέντρωση για συλλογή υπογραφών. Η συγκέντρωση αυτή θα ξεκινήσει την 22 Μαΐου 2011 στην πλατεία Συντάγματος και θα διαρκέσει μέχρι της συμπλήρωσης ΙΚΑΝΟΎ ΌΓΚΟΥ υπογραφών.

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία χρειαζόμαστε την συνεχή παρουσία μας στο Σύνταγμα σαν σύμβολο της αποφασιστικότητάς μας στον αγώνα αυτόν.
Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Ενισχύστε την προσπάθεια που κάνουν οι “300 έλληνες” για την επιτυχία του εγχειρήματος. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 300 εθελοντές που να μένουν στο κιόσκι με βάρδιες όλο το 24-ωρο. Επικοινωνείστε με την οργανωτική ομάδα στην ιστοσελίδα τους και δηλώστε συμμετοχή, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σας.
Υπάρχει και σελίδα των “300 ελλήνων” και στο facebook.
http://www.facebook.com/300ellines.org
Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: