Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μυστηριώδεις κώνοι στην Έρημο της Αιγύπτου


Για τους κύκλους στα χωράφια, θα έχετε σίγουρα ακούσει. Το ότι υπάρχει μια αντίστοιχη κατασκευή και στην έρημο της Αιγύπτου το γνωρίζατε?
Αυτοί οι παράξενοι κώνοι και τρύπες δημιουργούν έναν παράξενο σχέδιο όταν παρατηρηθούν από ψηλά.
Ασφαλώς και δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση οι εξωγήινοι με αυτή την κατασκευή. Ο μόνος υπεύθυνος γι' αυτό, είναι ένας Έλληνας. Η Ελληνίδα καλλιτέχνης Danae Stratou με την καλλιτεχνική ομάδα DAST δημιούργησαν την δεκαετία του '90 αυτά τα γεωγλυφικά σαν μέρος ενός έργου με το όνομα "Desert Breath". Καλύπτει 100.000 τετραγωνικά μέτρα στην αιγυπτιακή έρημο κοντά στην Ερυθρά Θάλασσα, και η κατασκευή του κράτησε αρκετά χρόνια. Στο κέντρο του, που ήταν αρκετά βαθύ υπήρχε και μια μικρή κυκλική λίμνη. Το όλο εγχείρημα είχε ως τελικό σκοπό την διάβρωση του έργου, με αργούς ρυθμούς με την πάροδο του χρόνου.Αυτήν την εικόνα παρουσίαζε το έργο, λίγο μετά την ολοκλήρωση του.
Μπορείτε να δείτε το έργο και μέσα από το Google-map.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: