Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.  

Το ψήφισμα αυτό βγήκε έπειτα από μια επίπονη διαδικασία γενικής συνελεύσεως, στην οποία συμμετείχαν 1500-2500 άτομα. Αξίζει από αυτή την διαδικασία να κρατήσουμε, το κλίμα ουσιαστικής δημοκρατίας που επικράτησε (καθώς ακούστηκαν ΟΛΕΣ οι δυνατές απόψεις σε κλίμα απόλυτου σεβασμού), αλλά και το υψηλό επίπεδο ωριμότητας που διακατείχε τους συμμετέχοντες.

Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται στις πλατείες των μεγάλων πόλεων ένα πραγματικό κίνημα. Προς το παρόν, μ' αυτά που λέει και κάνει έχει αποφύγει να καπελωθεί από τους φαύλους πλέον κύκλους της μεταπολιτευτικής αμφισβήτησης και αυτό το καθιστά εξαιρετικά δημιουργικό και βαθύ κίνημα.

Από το Σύνταγμα και από τη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή δε λείπει τίποτα. Ούτε οι ελληνικές σημαίες, ούτε ο εθνικός ύμνος, ούτε οι ζυμώσεις και ένας παραπέρα προβληματισμός. Γι' αυτό αξίζει να συμμετέχουμε, να γίνουμε κομμάτι αυτής της δημιουργικής κίνησης...

Εξάλλου όπως έλεγε και ο Μάο, οι αγωνιστές πρέπει να αισθάνονται μέσα στα αυθεντικά κινήματα σαν το ψάρι μέσα στο νερό...


Υ.Γ. Και αύριο να τελειώσει αυτό το κίνημα, ήδη θα έχει καταφέρει πολλά. Ιδιαίτερα στο ότι αλλάζει το κλίμα στους δρόμους και μέσα στον κόσμο, και σπάει το μονοπώλιο των μεσοστρωματικών, εθνομηδενιστικών κύκλων της αριστεράς και του α/α χώρου στην αμφισβήτηση....

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.
Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στο σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας.
Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς. Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.
Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα.
Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ! 
ΙΣΟΤΗΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! 

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: