Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πετρελαικές εταιρίες και τι κρύβεται πίσω απο αυτές

Το 1928, οι 3 μεγάλες πετρελαικές εταιρίες η Αμερικάνικη Standard Oil(Esso και Exxon),η Αγγλοολλανδική Shell και η Βρεττανικη Αγγλοιρανιαν(τώρα BP),συμμάχησαν δημιουργώντας ένα ενιαίο καρτελ,που από το 1934 προσχώρησαν σε αυτό η Gulf,η Τέξας,(τωρα Texaco)και η Σόκονι (τώρα Mobil) και αργότερα η Στανταρντ της Καλιφόρνιας(τωρα Sokal -Chevron),δημιουργώντας τις λεγόμενες επτα αδερφες.

Σήμερα στις Η.Π.Α. ,έχουμε δυο μεγάλα στρατόπεδα .Της Aramco και των Independents.

Η Aramco (Arabian American Company),αποτελείται από τις εταιρίες των Ροκφέλλερ:Esso,Exxon,Mobil,Chevron.Ειναι η λεγόμενη ομάδα της Standard Oil,της 1ης εταιρίας του Τζων Ροκφελλερ,με την οποία συνεργάζεται και η Texaco.

Εικόνα




Κύριος τραπεζικός όμιλος αυτής της ομάδας είναι η,διευθυντικό στέλεχος της οποίας υπήρξε ο Χενρυ Κισινγκερ.Στην ομάδα αυτή ανήκει και η McDonalds Douglas ,από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του Πενταγώνου.

Nα υπενθυμίσουμε εδώ ότι o κολοσσιαίος χρηματοπιστωτικός όμιλος Chase Manhattan, κληροδότημα του βαρόνου του πετρελαίου Tζον Nτ. Pοκφέλερ, ανακοίνωσε το 2000 ότι προχωρήσε στην εξαγορά της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας J. P. Morgan …

Σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα;
Nαι,είναι ένας από τους οίκους αξιολόγησης που ανα καιρούς έχει προβεί σε υποβαθμίσεις των ελληνικών τραπεζων και της ελληνικής οικονομίας.

Εικόνα

Και για να καταλάβετε ότι δεν πρόκειται περι ενός απλού χρηματοπιστωτικού ομίλου,να σημειώσουμε ότι φέτος ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε τον πρόεδρο της αμερικανικής τράπεζας JP Morgan Chase, Ουίλιαμ Ντέιλι, ως νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

Όπως επίσης Η JP Morgan κατέχει ,ελέγχοντας το μεγαλύτερο μέρος των
μετοχών, την Federal Reserve Bank.

Όμως ο έλεγχος των εταιριών των Ροκεφέλλερ δεν σταματάει εδώ. Ο Rockefeller κατέχει κάθε μεγάλη (διεθνή) φαρμακευτική εταιρία.

Το 1928 η Standard Oil συγχωνεύθηκε με την IG Farben,μια εταιρία χημικών, η οποία κατασκεύαζε όπλα, πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό καθώς και ειδικό το αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατούμενων, που με τις χρηματοδοτήσεις των Ροκφέλλερ έγινε μια τεράστια φαρμακευτική εταιρία,η οποία παρήγαγε πρόσφατα τα θανατηφορα εμβόλια για τον ιο της γρίπης Η1Ν1,αποκομίζωντας και τα ανάλογα κέρδη.

Ο Rockefeller κατέχει την καρκινική βιομηχανία και την“σκληρή” τεχνολογία της πληροφορίας των φαρμάκων,συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που κάθε γιατρός χρησιμοποιεί.
Ο Rockefeller κατέχει την ConAgra (εταιρία υποδομής του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για τη βορειοανατολική βορειοαμερικανική ήπειρο.)

Και εννοείται δεν μπορούσαν να αφήσουν την Ελλάδα εκτός των σχεδίων τους, ,αφού το 1909 η εταιρία Standard Oil , έκανε γεωτρήσεις απο το γραφείο της στην Σμύρνη στην θέση Καρντακ (τα σημερινά Ίμια) και στην θέση Μπάμπουρας στην Θάσο!!!



Ας πάμε τώρα στην πολιτική.
Η Αramco προτιμά τα αριστερα προοδευτικά σοσιαλιστικά κόμματα καθώς και τα αποσχιστικά κινήμτα ,τα οποία ενισχύει.Για παράδειγμα υποστήριξε την αποχώρηση του πετρελαιοφόρου κρατιδίου του Μπρούνει από την Βρετανική κοινοπολιτεία.Ενω στην Ε.Σ.Σ.Δ. στήριξε τον Γκορμπατσωφ.

Όπως είπαμε και πριν κύριος όμιλος αυτής της ομάδας είναι η Chase Manhattan,με την οποία προφανώς χρηματοδοτεί τα σοσιαλιστικά κόμματα που προτιμά.Απο τα οποία βέβαια δεν λείπει και το ΠΑΣΟΚ,σύμφωνα με έγγραφο που βγήκε πριν λίγους μήνες.
Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παραπάνω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Εικόνα


Oι Independents είναι εταιρίες του Τεξας,σύμμαχοι των οποίων είναι η Shell και η BP.
Η ομάδα αυτή υποστηρίζει τα συντηρητικά –φιλελεύθερα κόμματα, στην Ε.Σ.Σ.Δ. υποστήριξε τον Λ.Μπρέζνιεφ.

Η Αramco ,χαρακτηρίζεται φιλοσιωνιστική αφου στηρίζει το Ισραηλ ,ενω οι Independents αντισιωνιστές και εθνικιστές και στηρίζουν τους Αραβες.

Ο Κενεντυ και ο Καρτερ ήταν ανθρωποι της Αramco,ο Τζονσον,ο Νιξον και ο Μπους των Independents.

Τωρα πως ο Μπους θεωρείται αντισιωνιστής,είναι άλλο θέμα,προφανώς οι 2 παρατάξεις έχουν το ίδιο αφεντικό,απλώς παίζουν τους γνωστούς ρόλους του «καλού» και του κακού.
Πληροφορίες για την δημιουργία του άρθρου λήφθηκαν από
το βιβλίο Κοσμοεξουσιαστές του Γ.Γεωργαλά και απο τα ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: