Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Επικίνδυνοι oι "πράσινοι" οικολογικοί λαμπτήρες;(+Bίντεο)

 ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ!

Έχουμε από αυτό εδώ το ιστολόγιο επανειλημμένα αναφερθεί στην μεγάλη απάτη της θεωρίας της "παγκόσμιας υπερθέρμανσης" που έχει στηθεί με στόχο την επιβολή "πράσινων φόρων" άλλα και μιας μεγάλης βιομηχανίας που έχει επίσης στηθεί γύρω από αυτή την ιστορία,με "πράσινα" και δήθεν οικολογικά προϊόντα.

Όπως φαίνεται όμως τα προϊόντα αυτά όχι μόνο δεν είναι οικολογικά,άλλα είναι άκρως επικίνδυνα για την υγείας μας,και ειδικότερα των παιδιών.Τρανταχτό παράδειγμα οι οικολογικοί λαμπτήρες,που όπως ανακοίνωσαν Γερμανοί επιστήμονες και δημοσίευσε η  «Daily Mail»  "εκπέμπουν επικίνδυνες ουσίες κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους, συμπεριλαμβανομένων και φαινόλης, ενός δηλητηρίου που χρησιμοποιήθηκε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης"(!).  

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα οι επιστήμονες μας προτρέπουν να αφήνουμε τα παιδιά μας να κοιμούνται κοντά στους συγκεκριμένους λαμπτήρες,καθώς κατά την λειτουργία τους απελευθερώνουν επικίνδυνες χημικές ουσίες σε μορφή ατμού,σχηματίζοντας γύρω τους  ένα βλαβερό «ηλεκτρικό νέφος».

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε περισσότερα: 
ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: