Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Είναι τυχαίο ότι όποιος φαίνεται να απειλεί το «Σύστημα» κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα;



Τους κάρφωσε και τον… «έκαψαν»!
Με αποκορύφωμα την είδηση για την σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν, δεν μπορούμε να αποφύγουμε αυτήν την σκέψη. Αν ανατρέξουμε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν βλέπουμε αρκετά ονόματα που, φαινομενικά, αποτελούσαν «απειλή» για το παγκόσμιο σύστημα να κατηγορούνται για σωρεία σεξουαλικών εγκλημάτων…!
Ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν μπορούμε να θυμηθούμε τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας κ. Μπερλουσκόνι, ο οποίος χρόνια τώρα κατηγορείται συνεχώς για θέματα που άπτονται των σεξουαλικών εγκλημάτων. Δεν θα σταθούμε στο αν όντως αληθεύουν ή όχι αυτές οι κατηγορίες, όμως θα σταθούμε στο γεγονός ότι ο Ιταλός Πρωθυπουργός αρκετές φορές έχει προβεί σε «ακραίες» ενέργειες και πολιτικές για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης στη χώρα του, γεγονός που ίσως χαλάει την «σούπα» για το «Σύστημα» που θέλει την Ευρώπη χωνευτήρι λαθρομεταναστών με επίκεντρο την χώρα μας.
Ψάχνοντας λίγο ακόμα μπορούμε να φέρουμε στην μνήμη μας τον ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε για σεξουαλικά εγκλήματα, αμέσως μόλις όμως «ενόχλησε φαινομενικά» το Παγκόσμιο Σύστημα μέσω των διαρρεύσεων, που υποτίθεται πως έκαναν άνω κάτω την υφήλιο για μερικούς μήνες…!
Άλλο ένα πρόσωπο στο οποίο φρόντισαν οι παγκόσμιοι παντοκράτορες να ρίξουν «λάσπη» και μάλιστα μετά τον «θάνατο» του…ήταν ο «παγκόσμιος τρομοκράτης» Οσάμα Μπιν Λάντεν…! Για τον συγκεκριμένο απλώς άφησαν να διαρρεύσει πως ήταν λάτρης του πορνό…! Ίσως δεν είχαν λόγο να αναφέρουν κάτι παραπάνω καθώς είναι πλέον… «νεκρός»!
Και κατόπιν αυτών φτάνουμε στην τελευταία είδηση που ίσως πολλοί αναρωτιέστε γιατί αποτέλεσε έστω και στιγμιαία απειλή για το «Σύστημα»…! Μέσω του Στρος Καν μάθαμε εδώ στην Ελλάδα αυτό που ήταν κοινό μυστικό στον πολιτικό Ευρωπαϊκό κόσμο. Ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συνομιλούσε υπογείως με το Δ.Ν.Τ, όταν σε εμάς έλεγε…ψέματα! Ο Στρος Καν λοιπόν ίσως και άθελα του ήταν ο άνθρωπος που και επισήμως αποκάλυψε την αλήθεια για τον υπόγειο ρόλο του Δ.Ν.Τ και των υπόλοιπων «σωτήρων» της Ελλάδος. Και σε αυτήν την περίπτωση φυσικά δεν είμαστε σε θέση να εξετάσουμε αν αληθεύουν οι κατηγορίες για την απόπειρα βιασμού του Στρος Καν στην καμαριέρα. Όμως όπως μάθαμε…ο Γάλλος είχε ήδη σχετικό παρελθόν. Άρα για ποιόν λόγο του επετράπη τότε να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα μέχρι σήμερα; Μήπως επειδή μέχρι τώρα εξυπηρετούσε το σύστημα και ξαφνικά μετετράπη σε «πολιτικό βαρίδι» από το οποίο το «Σύστημα» θέλησε να απαλλαγεί με συνοπτικές διαδικασίες;

 http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_8237.html#ixzz1McVJxy1e

2 σχόλια:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

Όπως σε μια παρτίδα σκάκι έχεις αναλωσίμους τους στρατιώτες έτσι και στην πολιτική… Τυχαίο είναι ότι όλοι τους είναι Εβραίοι Στρος Καν, Μπερλουσκόνι, Τζούλιαν Ασάνζ
Κατ΄εμε αυτό δείχνει ότι το παρασκήνιο είναι πολύ διαφορετικό από ότι φαίνεται και οι Εβραίοι δεν είναι ούτε έξυπνοι ούτε αφεντικά
από γιδοβοσκός αφεντικό δεν γίνεσαι

sapphire είπε...

συγγνώμη αλλά αυτή η καρατζαφερική σκέψη είναι για γέλια!