Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

"Ισηγορία και blogs"Ευχαριστούμε τον κο Πάγκαλο για την κριτική που άσκησε στα blogs σε άρθρο του στην Καθημερινή. Αν θεωρεί τα blogs απειλή για τον χαρακτήρα και το μέλλον της Δημοκρατίας τους τότε είμαστε εντάξει. Γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρει η "δημοκρατία" τους.

Μας ενδιαφέρει μόνο η πραγματική Δημοκρατία που στηρίζεται στην Ισονομία στην Ισοκρατία και στην Ισηγορία. Ισηγορία σημαίνει να έχουν όλοι την ίδια δυνατότητα να εκφράζουν λόγο και άποψη.Ισηγορία δεν σημαίνει να εκφράζουν μόνιμα οι ίδιοι και οι ίδιοι λόγο και απόψεις ενοικιάζοντας μάλιστα δημόσιες ραδιοσυχνότητες.
Τα blogs αύτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσει ο πολίτης το δικαίωμα της Ισηγορίας που δεν του το εξασφαλίζει η Πολιτεία. Είναι ο μόνος τρόπος να ακουστεί η (Δείτε το βίντεο)...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: