Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΓΙΑΤΙ "ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ" ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ???

ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... ΣΕ ΥΠΕΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ??? 

Στην αυξημένη τηλεπικοινωνιακή ζήτηση, λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους σε ένα συγκεκριμένο σημείο, που προκάλεσε συμφόρηση στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αποδίδει η Ένωση Εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) τα προβλήματα επικοινωνίας που παρατηρήθηκαν στο χθεσινό συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με την ΕΕΚΤ, η αρχιτεκτονική και ο τρόπος σχεδιασμού των δικτύων κινητής τηλεφωνίας διεθνώς παρέχει συγκεκριμένη χωρητικότητα και προβλέπει την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση συγκεκριμένου αριθμού χρηστών, με βάση την κίνηση σε ώρες αιχμής.

Όμως, το χθεσινό φαινόμενο τοπικής συμφόρησης των δικτύων κινητής τηλεφωνίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αυξημένη χρήση υπηρεσιών δεδομένων -όπως MMS και πρόσβαση στο Internet- από το συγκεντρωμένο πλήθος. Οι υπηρεσίες αυτές καταλαμβάνουν αυξημένη χωρητικότητα στο δίκτυο κινητών επικοινωνιών σε σύγκριση με τις υπηρεσίες φωνής και απαιτούν ιδιαίτερα πυκνό δίκτυο σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των χρηστών.



Στην ανακοίνωσή της, η ΕΕΚΤ υπενθυμίζει ότι ειδικά στο δήμο της Αθήνας πολλές από τις κεραίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, λόγω των περιορισμών και των ελλείψεων στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο αδειοδότησης.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: