Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Οι παλαιστίνιοι θα επιδιώξουν αναγνώριση

Οι παλαιστίνιοι θα επιδιώξουν την αναγνώριση του κράτους τους από τα Ηνωμένα Έθνη και την ένταξή του στον Οργανισμό τον Σεπτέμβριο δεδομένου του αδιεξόδου στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι υπό τις ΗΠΑ ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ, δήλωσε σήμερα ανώτατος παλαιστίνιος αξιωματούχος.

Ο Ναμπίλ Σαάθ κάλεσε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος την Πέμπτη επέκρινε την σχεδιαζόμενη κίνηση στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, να συνταχθεί με τις άλλες χώρες που συμφωνούν σε ένα παλαιστινιακό κράτος το οποίο θα περιλαμβάνει την υπό τους ισραηλινούς κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2011/05/blog-post_9610.html#ixzz1MzdAZ6D2

Δεν υπάρχουν σχόλια: