Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Θάνατος του έθνους ή μια επαναστατική αλλαγή;


Γράφει ο Νικόλαος Α.
Ένα έθνος πεθαίνει και εξαφανίζεται από την ιστορία όταν εκφυλίζεται βιολογικά ή όταν εκφυλίζεται ηθικά-πνευματικά.
Δυστυχώς στην πατρίδα μας συμβαίνουν αμφότερα εδώ και δεκαετίες και είναι βέβαιο ότι, αν δεν γίνει κάτι άμεσα, το ελληνικό έθνος σύντομα θα εξαλειφθεί μια για πάντα από την ιστορία. Το παρόν άρθρο έχει σκοπό να προβάλει τα αυτονόητα τα οποία στις μέρες μας είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, είτε επειδή έχει σαπίσει τόσο πολύ που δεν ενδιαφέρεται να τα δει, είτε επειδή, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, είναι αρκετά κοντόφθαλμη.
Εδώ και τριάντα έτη περίπου οι αξίες του Ελληνισμού, που διαχρονικά σφυρηλατούσαν την εθνική μας συνοχή, έχουν παραμεριστεί και αντικατασταθεί με νέες ιδέες και αντιλήψεις που έχουν ως φυσική κατάληξη την αποσύνθεση και την διάλυση του έθνους. Προσοχή, δεν ηθικολογούμε περιγράφουμε την πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουν.
Ο πατριωτισμός αντικαταστάθηκε με τον διεθνισμό-κοσμοπολιτισμό. Η παράδοση με την ξενομανία. Η συλλογικότητα με τον ατομικισμό. Η δημιουργικότητα και η εργασία με την αδράνεια και την νωθρότητα. Η τιμιότητα με την διαφθορά. Η επιδίωξη δημιουργίας οικογένειας και παροχής καλής ανατροφής στα τέκνα με την ασωτία και την ατομική καλοπέραση. Το πρότυπο του ανδρός, ως καλού οικογενειάρχου και τιμίου βιοπαλαιστού, αντικαταστάθηκε με τον προβαλλόμενο κιναιδισμό και την θηλυπρέπεια. Το πρότυπο της γυναικός, ως καλής μητέρας και συζύγου, με την γυναίκα ως ερωτικό αντικείμενο και πόρνη συγκεκαλυμμένη και μη. Ο σεβασμός των νέων προς τους πρεσβύτερους με την αυθάδεια. Η ελευθερία με την ελευθεριότητα. Το ομαλό και το φυσιολογικό με το ανώμαλο και το αφύσικο. Και τόσα άλλα που, όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά, οδηγούν στον κατακερματισμό και την πλήρη διάλυση της εθνικής κοινωνίας. Διότι, όπως είναι ολοφάνερο, αν μια κοινωνία αποτελείται από διαφθαρμένους, απάτριδες, ξενομανείς, τεμπέληδες, καλοπερασάκηδες, κίναιδους, πόρνες, ασεβείς και ανώμαλους οπωσδήποτε οδεύει προς την καταστροφή της. Περισσότερο απλά δεν γίνεται να διατυπωθεί.
Όμως σαν να μην έφθαναν τα παραπάνω, τα οποία αρκούν για να μας διαλύσουν από μόνα τους, έχουμε και άλλους παράγοντες που συμβάλουν στην καταστροφή. Αναφερόμεθα σ’ αυτούς που έχουν σχέση με τον βιολογικό αφανισμό μας, την υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση.
Δεν κινδυνολογούμε, ούτε είμεθα ακραίοι. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Από πλευράς υπογεννητικότητας, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία: «το 2034, αν διατηρηθούν οι υπάρχουσες σήμερα τάσεις, ο ελληνικός πληθυσμός θα ανέρχεται σε μόλις 7 εκατομμύρια γηγενείς Έλληνες». Από αυτά, όπως διαβεβαιώνουν σχετικές εκθέσεις του ΟΗΕ, το 25% θα είναι άνω των 65 ετών. Την ίδια στιγμή η Τουρκία θα φθάσει τα εκατό εκατομμύρια και η Αλβανία θα ξεπεράσει τα δέκα χωρίς να υπολογίζονται οι Αλβανοί του Κοσσόβου. Αυτό σημαίνει ότι οι εχθροί μας δεν χρειάζεται καν να μας πολεμήσουν. Αρκεί κάποιοι από αυτούς να εγκατασταθούν εδώ νόμιμα ή παράνομα και τελειώσαμε. Θα μετατραπούμε αυτομάτως σε τουρκαλβανική αποικία.
Ωστόσο ο δημογραφικός μαρασμός είναι μόνον η μία όψη του επερχόμενου ολέθρου. Η άλλη είναι η εθνική αλλοίωση του πληθυσμού. Προ τριάντα ετών είμεθα μια χώρα φυλετικά ομοιογενής με ορισμένες πολύ μικρές μειονότητες. Σήμερα, εν τοις πράγμασι, έχουμε μετατραπεί, παρά την θέλησή μας και με την συνδρομή της πολιτείας, σε ένα πολυφυλετικό, θνησιγενές μόρφωμα που βρίσκεται στα πρόθυρα του βιολογικού αφελληνισμού του. Οι άχρηστοι και επικίνδυνοι πολιτικοί, που ρήμαξαν και καταχρέωσαν το κράτος, είναι ένοχοι για κάτι πολύ σπουδαιότερο από την κατάσταση της οικονομίας. Κατηγορούνται ότι με πράξεις και παραλείψεις μετέτρεψαν την χώρα σε σκουπιδοτενεκέ του κόσμου.
Οι ξένοι, νόμιμοι και παράνομοι, αποτελούν μια βόμβα στο εσωτερικό της χώρας που κάποια στιγμή θα εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες. Όπως δημοσιεύτηκε προσφάτως στον τύπο, σε απόρρητη έκθεση τεχνοκρατών αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας υπό τον τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα» εκτιμάται ότι: «ο αριθμός των μεταναστών το 2014 θα είναι 2.142.348» και πως: «σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας το έτος 2015 θα είναι περίπου 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 20% θα είναι αλλοδαποί». Οι αλλοδαποί αυτοί, μουσουλμάνοι κατά κύριο λόγο, που γεννοβολούν σαν κουνέλια, οπωσδήποτε το 2050 θα γίνουν πλειοψηφία. Τα παραπάνω δεν αφήνουν περιθώρια παρεξηγήσεων. Τα επόμενα κρίσιμα έτη, εφόσον δεν επέλθει κάποια σημαντική αλλαγή οι διάφοροι ισλαμιστές ασιάτες θα μας σφάξουν στο γόνατο και η Ελλάς θα γίνει κυριολεκτικά Ελλαδιστάν. Τα τελευταία γεγονότα στο κέντρο των Αθηνών με την σφαγή του 44χρονου είναι μόνο η αρχή.
Συνοψίζοντας, οι πολιτικοί μετά την μεταπολίτευση ευθύνονται διότι επέτρεψαν τον βιολογικό και ηθικό εκφυλισμό της Ελλάδος. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σύντομα στον θάνατο του ελληνικού έθνους. Αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση μας δεν πρόκειται να μας σώσουν. Για να σωθούμε πρέπει το συντομότερο δυνατό να επέλθει στην χώρα μια επαναστατική αλλαγή. Αυτή δεν μπορεί παρά να προέλθει από αυτούς που αντιλαμβάνονται αυτά που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: