Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Το internet ως βασικό όπλο άλωσης των κρατών.

 

 

Το Ιράν κήρυξε πόλεμο εναντίον του ελεύθερου και ανοιχτού διαδικτύου.
Σε μια προσπάθεια να περιορίσει την διείσδυση επικίνδυνων δυτικών ιδεών, το θεοκρατικό καθεστώς της Τεχεράνης αποφάσισε τη κατάργησή του.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των ιρανικών τηλεπικοινωνιών, με κάθε επισημότητα, μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, όλοι οι Ιρανοί θα χρησιμοποιούν υποχρεωτικά ένα νέο εσωτερικό διαδίκτυο, πλήρως ελεγχόμενο και λογοκριμένο. Μάλιστα, όπως τόνισε, το 60% των σημερινών χρηστών θα συνδεθούν στο νέο διαδίκτυο ακόμη πιο νωρίς.
Το Ιράν θεωρεί την αστυνόμευση των ιδεών που διακινούνται στο ίντερνετ, ως τη μόνη λύση για τη προστασία των ισλαμικών ηθικών αξιών.
Το αν θα τα καταφέρει να «μπλοκάρει» το διαδίκτυο, απομένει να αποδειχθεί.
Σήμερα στη χώρα υπάρχουν πάρα πολλά μπλογκς που υποστηρίζουν τον εκδημοκρατισμό του καθεστώτος, αλλά και που προβάλλουν τον αντικαθεστωτισμό γενικότερα.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το νέο διαδίκτυο στην αρχή θα λειτουργεί παράλληλα με το παλιό, αλλά στη συνέχεια θα το αντικαταστήσει πλήρως.
Τέλος, το 11% των Ιρανών χρηστών που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα εξαναγκαστούν στο να χρησιμοποιούν ένα λειτουργικό σύστημα μη Microsoft, και μια εναλλακτική εκδοχή του Google που θα ονομάζεται Ya Hagh (ώ δικαιοσύνη).

S.A.-Wall Street Journal
antinews.gr
 http://ellinonea.blogspot.com/2011/05/internet.html


 Απλά να προσθέσω οτι δεν υπάρχει ελεύθερο και ανώνυμο ίντερνετ,ασχέτως τι μας έχουν πείσει να νομίζουμε εδω και χρόνια,πάρτε για παράδειγμα το  gmail που ζητάει και νούμερο τηλεφώνου και συνδυάστε το με τον νόμο δήθεν για την τρομοκρατία με την ονοματοποίηση των κινητών

Δεν υπάρχουν σχόλια: