Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Τα «άκουσε» και από τούρκους για τα ελληνικά νησιά.....



Τα «άκουσε» και από τούρκους πολιτικούς της επαρχίας του Αϊδινίου ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ.
Πρόκειται για τον πολιτικό που προκάλεσε θόρυβο, αποκαλώντας «τουρκικά εδάφη» τα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι.
Ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής του κυβερνώντος Κόμματος της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης Αμπντουρραχίμ Οζτούρκ, σε γραπτή δήλωση, τονίζει ότι τα όσα λέγονται για τα νησιά «είναι λανθασμένα και χρησιμοποιούνται για πολιτικό όφελος».

Πρόσθεσε ότι «τα νησιά αυτά (σσ. Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι πέρασαν στους Έλληνες το 1947 με τη Διεθνή Συμφωνία με την Ιταλία, δια χειρός του Ισμέτ Ινονού. Μετά την ανταλλαγή το 1924 δεν έμεινε τουρκικός πληθυσμός σε αυτά τα νησιά».

Καλεί, τέλος, τον κ. Ζεϊμπέκ να ζητήσει συγγνώμη για την παραπληροφόρηση».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: